Neználek Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 To jsem zvědav kolik členů bude na srazu OC s jinou tovární značkou, doufám že ti to okounu na živo v Žamberku , ať se mám na co těšit. Ondro prostě krasavec , a už pomalu budu pošilhávat :o :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Podle toho co jsem slysel tak pojede Lunarkou a na zadnim voziku bude mit Turka... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 tzv. dokonale snizeni zadku pro Octu Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Moc krásné! Upřímně závidím, v dobrém. Hlavně ať se ti vyhýbají problémy a nedopadneš jako já s Mondeem. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Ondro, ten kochaci styl jizdy je naprosto paradni a je potreba si ho uzivat ... s timhle autem je zabava jet na cepickare, porad mas nekoho na narazniku, kdo dorazi a pak staci trochu pridat a je vyreseno. Tohle auto budi respekt samo o sobe a nakonec se z tebe stane, misto digitalniho, kochaci ridic s heslem, "klidne jedte, za 5 km je rovinka nebo kopec a tam si vas dam vsechny jednim vrzem preci se nebudu drit s kazdym solo". Uzivej radosti, podle me je tohle jednoznacne nejlepsi kara koncernu ve vztahu techniky, ceny a provozu. Velky kus pravdy...ale vsechny si neda :P :D Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 No ja jsem jednim slovem unesen, to je kára jako prase uchcavam z toho jak to automaticky naklání natáčí přepíná a kdo ví co ještě světla. Jsem strasne rad se ta cesta byla z poloviny po tmě naprostej orgasmus. K tomu adaptivní tempomat, pustena ventilace sedacek, otevřena panorama a podvozek na komfort. Tohle je fakt kus mrdozni techniky. To věřím, já když jsem jel poprvé SII ve tmě, tak jsem taky skoro uchcával z těch světel, jak super to svítí, natáčí se to a tak. :D Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Peckovní svezení Prostě balada, komfort jízdy Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 koukám, že v HK na statku to je výstava aut jak tam je zvykem Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 no zrovna v tý době nic moc, jen Ondrovo a moje VW :D , čímž nechci svoje srovnávat s Ondrou a pro druhé VW nebyl čas dojet, to by byla teprve fotka Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 byl jsem tam za poslední rok a něco asi 5krát a vždy tam byly pěkný autíčka Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Turek in Prag http://www.youtube.com/watch?v=39CrYj8k3UU Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 (upraveno) tak přeci jen, no výzva D1 na vzduchu se nedá odmítnout P.S., co tempomat? už je vychytaný? a co Stig? jel taky? :D Upraveno Srpen 4, 2013 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 tak přeci jen, no výzva D1 na vzduchu se nedá odmítnout JJ této výzvě se nedalo odolat a bylo zajímavé, že nás před D1 varovalo i TMC, ale já jsem žádný špatný povrch na D1 nezaregistroval asi tam mají nějakou chybu Musím říct že to byla asi nejkomfortnější jízda jakou jsem na D1 zažil. Hold s Tuaregem na vzduchu není D1 problém B) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 jop SW adaptivniho temponatu uz nedela to co ty jsi popisoval ze delal kdyz jsi mel rok dva zpet pujcene to CC, je to fakt pohodovka. Snad poprve co si pamatuju jsem si D1 uzil. Zkusil jsem uz i jako provokaci (hlavne Vojtovy a Micimu) rezim zvyseny offroad kdyz jsme jeli po trosku nerovne eceste na koupak po SCPP a Prazskem srazu. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Ten displej navigace je supr, jak je to obrovske...jedna technicka, osvetleni prostoru nohou neni z LEDek? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Ee žárovky. Jedine bile LED světlo je osvětlení RZ. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Zajimave...do te SPZ to VW dava kdyz je couvaci kamera ze? Protoze otec od pritelkyne to ma na passatu novem taky a ma couvaci kameru a nektere nove passaty to nemaji. Takova moje dedukce nebo je to jinak? Ja mam treba ledky i v osvetleni nastupniho prostoru ze zrcatka z vyroby uz Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 jop SW adaptivniho temponatu uz nedela to co ty jsi popisoval ze delal kdyz jsi mel rok dva zpet pujcene to CC, je to fakt pohodovka. Snad poprve co si pamatuju jsem si D1 uzil. Zkusil jsem uz i jako provokaci (hlavne Vojtovy a Micimu) rezim zvyseny offroad kdyz jsme jeli po trosku nerovne eceste na koupak po SCPP a Prazskem srazu. Ondro, tak to jsem rád, že jsi spokojený (a nedostanu čočku a lepáka za výběr :D), zdvižený podvozek? no ani ti nerozbije světla při polibku zepředu, jak tak koukám Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Myslím, že LED osvětlení RZ je v případě LED zadních světel. Osvětlení interiéru klasickejma zarovkama me zatím netrápí, možná na to přijde později ale zatím si uzivam kazdej km i bez LED. Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 No to je jasny, to je jen blbinka, jen me to zarazilo, kdyz je turek tak dobre vybaveny. Tak uzivej kazdy metr jizdy Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Dlho sa tu neukazem a hned sama zmena krasne auto Ondro gratulujem nech sluzi ako ma, som zvedavy na upravy Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Dobrý test, lepší než nejaký Autosalon :D http://www.youtube.com/watch?v=Z73Jt--57Ww Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Dobra moderatorka, nejak jsem se vice soustredil na ni Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 kurwa proc tam furt serou to auto, vic te moderatorky :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Taky jsem zjistil ze testuje Turka az na konci:-)) Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Taky jsem si všímal detailů - moderátorky :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Jj už to sledujem dlhšie má svoj kanál a lepšie testy nez nejaký prima autosalón :P Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 gratuluju k útěku k VW :-) Chvíli jsem si myslel, že máš Tiguana ale pořádnej chlap si koupí pořádný auto, žádný vozítko pro slečinky ať slouží, souložení si užívej ty :-D a víš, že máš tím pádem STOP na Octavia výjezdy? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 je treba s tim zacit pomalu ... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky