Přejít na obsah

Kocourková limuzína

Doporučené příspěvky

Ahoj Zavodnik, trochu se obavam aby se ti do te lampy vesli vstupnim otvoremty ledky. Jinak cose tyce zapojeni na denni sviceni. Ve vypinaci na svetla udelej na pinu 8 rozdvojku a na ten konec dej novej pin a vloz ho do 6. Po nastartovani ti budou svitit predni mlhovky bez zadnich svetel. Jinak vypinac funguje standartne. Jezdim na to uz 3 rokem.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Ahoj Máro,

16'' kola jsou na OI Škodovkou schválený, jen předfaceliftový octy mají v TP jen 15'', ale když zajdeš na dopravní inspektorát a řekneš jim, že chceš dopsat 16'' kola, tak ti je dopíší ;) . Pro jistotu si můžeš vytisknout i prohlášení od Škodovky, kde je napsáno, že pro OI schvalují kola ve velikosti 16'' :palec:

17520116095.pdf

Odkaz ke komentáři

Facelifty to mají všechny, ale myslel jsem, že předface to neměly, tak je to u předface asi podle motorizace nebo až od určitého data, ale já mám např. 1.6/74kw, 98 rok a mám v TP, že můžu mít 14'' a jako alternativní disky můžu použít 15'' plechové nebo z lehké slitiny. Jelikož větší než 15'' kola nemám, tak jsem zatím neměl důvod si nechat dopsat ty 16'', ale třeba na to časem dojde :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

to by šlo udělat, ale má to zedřené u dveří, takže to stejně půjde vidět...možná bych to zkusil zevnitř vyklepnout ven...každopádně doufám, že to nějak vyřešíš s policajtama a dostaneš peníze, cyklista je součástí silničního provozu, ožralý nemá co dělat na kole, takže 100% vina u něho

Odkaz ke komentáři

No nevím jak to je s vinou, ale pokud by se ti tohle stalo s autem, tak je vina bohužel na tvé straně. S cyklistou by to mělo být to samý. Je to debilní zákon, ale už jsem se s tím setkal. Pokud ti při předjíždění náhle auto odbočí doleva a nabourá tě v moment kdy jedeš souběžně s ním, tak je to vina toho co předjíždí. Znám dva lidi co se jim to stalo a nikdy jsem nepochopil, proč to odnese ten co předjíždí.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...