martin131 Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Už jsi ty mlhovky pořešil? Taky mi už dorazily ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Ahoj Zavodnik, trochu se obavam aby se ti do te lampy vesli vstupnim otvoremty ledky. Jinak cose tyce zapojeni na denni sviceni. Ve vypinaci na svetla udelej na pinu 8 rozdvojku a na ten konec dej novej pin a vloz ho do 6. Po nastartovani ti budou svitit predni mlhovky bez zadnich svetel. Jinak vypinac funguje standartne. Jezdim na to uz 3 rokem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin131 Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 BerryRS: A co pojistku? Dával jsi někam? Někde jsem četl, že se to tam zahřívá - nebude problém v létě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 SMDčka H3 co jsem koupil stáli za h**** :D musím sehnat něco lepšího. Jinak Berry díky za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin131 Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Jak stály za hovno? Já je ještě nezkoušel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Svítilo to velmi mizerně,tak jsem je dal Dannymu Orságovi z fóra :D jsme mysleli,že na faceliftu to bude lepší,ale taky žádná sláva. Ve dne i v noci nůda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Ty ledky to je na paradu do interieru a ne ven. Mam to tak jak jsem popsal bez pojistky a v poho. Te jsme tam zkouli dat na lepsi bile svetlo H.O.D zarovky a malem jsme vyhoreli. Za 10 min to rozpalilo ten plast co drzi cocku v tom kovim obalu. Tak ty rozhodne nee, i kdyz byli bile jak xenony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Zdravím Vás pánové po dlouhé době, chtěl jsem se zeptat nemá někdo typový list na moje ALU kola ? jsou to originály,tak by neměl být problém se zapsáním do TP. Popřípadě jestli by mi někdo pomohl ten typový list udělat. Předem děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 A nedaj ti ho ve škodovce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Jo,tak to nevím Míro,ale i kdyby jo stálo by to víc než sehnat kola s typovým listem ! :D Chci to mít raději zapsáné,nechci mít pak nějaké problémy s pojišťovnou když něco nabourám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 (upraveno) R15, R16 ti na urade zapíší bez tl :) skodovka nevydava tl... Upraveno Červen 18, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Ahoj Máro, 16'' kola jsou na OI Škodovkou schválený, jen předfaceliftový octy mají v TP jen 15'', ale když zajdeš na dopravní inspektorát a řekneš jim, že chceš dopsat 16'' kola, tak ti je dopíší ;) . Pro jistotu si můžeš vytisknout i prohlášení od Škodovky, kde je napsáno, že pro OI schvalují kola ve velikosti 16'' 17520116095.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Ja mam ve velkym TP v dodatku ze muzu jezdit na kolech 205/55R16 z lehke slitiny.. nebo tak nejak v tom smyslu to je zneni a taky mam predface. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Facelifty to mají všechny, ale myslel jsem, že předface to neměly, tak je to u předface asi podle motorizace nebo až od určitého data, ale já mám např. 1.6/74kw, 98 rok a mám v TP, že můžu mít 14'' a jako alternativní disky můžu použít 15'' plechové nebo z lehké slitiny. Jelikož větší než 15'' kola nemám, tak jsem zatím neměl důvod si nechat dopsat ty 16'', ale třeba na to časem dojde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Jo Martine,přesně tak to tam mám taky napsané ! :D a díky za to prohlášení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Čekám na dopravní policii. Chlapi co s tím sloupkem ? -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Obavam se ze s tim sloupkem vubec nic :D Co se stalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Opravdu to nijak nepůjde ? :D Opilý cyklista,neměl občanku,odmítal dech. zkoušku tak 3,5h s policajtama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Neříkej,že to nijak nepůjde ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 To nasere :( , jinak se sloupkem doma nic neuděláš. Musíš za autoklempířem a ten na to svářečkou naboduje takový šrouby a vytáhne to ven, potom dokytovat a přelakovat... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Díky,budu mít značné potíže,myslím si,že cyklista mi to nezaplatí i když na místě tvrdil,že ano. Vidím to na právní cestu. Jinak nevíš na kolik může taková oprava vyjít ? je promáčnutý blatník,ten sloupek,dveře i blatník doškrábaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 (upraveno) Tak to ti nezávidím, snad nějaké peníze uvidíš... Jinak předpokládám, že všechny uvedené díly se budou lakovat a promáčkný blatník bude nový, tak bych to viděl +- okolo 10tis Upraveno Červen 29, 2014 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 A co ta vytahovací rychlá metoda bez poškození laku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 to by šlo udělat, ale má to zedřené u dveří, takže to stejně půjde vidět...možná bych to zkusil zevnitř vyklepnout ven...každopádně doufám, že to nějak vyřešíš s policajtama a dostaneš peníze, cyklista je součástí silničního provozu, ožralý nemá co dělat na kole, takže 100% vina u něho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 ''A'' sloupek je celkem pevnej a zevnitř to určitě nepůjde, protože je svařený ze dvou kusů (snad se nepletu), takže je dutý, leda že by se do vnitřního plechu vyvrtaly díry a věčím to přes ty díry vytlačit ven... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Jojo mas pravdu Martine,díval jsem se a ze vnitr to nepůjde.Cyklista se mi ma zitra ozvat tak uvidíme. Vinu nemám žádnou,ze smerovkou v 50 objizdim cyklistu,který náhle zatočil do leva a napálil mi do boku. Vypite a sluchátka v uších ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Tak snad ti to s tím člověkem dobře dopadne a domluvíte se nějak. Každopádně ty s tím doma nic neuděláš, opravu sloupku musíš nechat na klempířovi a lak ti musí udělat lakýrník :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 No nevím jak to je s vinou, ale pokud by se ti tohle stalo s autem, tak je vina bohužel na tvé straně. S cyklistou by to mělo být to samý. Je to debilní zákon, ale už jsem se s tím setkal. Pokud ti při předjíždění náhle auto odbočí doleva a nabourá tě v moment kdy jedeš souběžně s ním, tak je to vina toho co předjíždí. Znám dva lidi co se jim to stalo a nikdy jsem nepochopil, proč to odnese ten co předjíždí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Vina by to byla toho co predjizdi,ale pokud cyklista nadejchal,tak jde vina za nim.Kdyz je u nekoho chlast tak je dycky vinen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 Jo tak pokud tam byl alkohol tak jo. Tak snad Ti to dobře dopadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.