Vasekk Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Jsem to rikal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Jj no mne zmátl ten ulomeny ventil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kratabronz Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Ahoj všichni. Rozsvítila se mi kontrolka co vypadá jako vrtulník. Ale auto jede ůplně v poho. Tak jsme to napíchli a napsalo to něco jako malá ne bo nízka učinost katalizátoru. Vymazal jsem to a po 350km se to zase rozsvítilo. Tak jsem vyměnil ventil co je na odvzdušnění nádrže někde tady jsem četl že by to mohlo být ono. Ale po 3 dnech se mi opět rozsvítila a pořád to píše to samé. Ale auto jezdí super a nepadá do nouzáku nic. Tak nevím. Prosím o nějaké info na co bych se měl ještě mrknout. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 A logoval jsi i lambda sondy vypada to na nejakou nezvisila se ti spotreba ? Co se tyka toho vrtulniku toe vzdy spojeny s emisema nic jiného to není A logoval jsi i lambda sondy vypada to na nejakou nezvisila se ti spotreba ? Co se tyka toho vrtulniku toe vzdy spojeny s emisema nic jiného to není nacti si readlines kod q pokud bude spatny udelej ho komplet novy zaroven otestujes vsechny komponenty spojene prave s emisemi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kratabronz Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 No ja nevim jestli se mi zvysila spotřeba. Ja to koupil a po 200km tohle? Tak budi muset vyzkoušet ty sondy. A mužu s tim jezdit? Nevadí to? Nebo je někdo sikovnej v okolí lovosic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Máš SZ :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 (upraveno) Soukromou zprávu a nebo mi zavolej číslo mam v podpisu Upraveno Duben 27, 2013 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kratabronz Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Jj. Diky. Ja jsem ted jen na telefonu a to mi nefunguje tak jak bych chtěl. Mrknu na to večer doma. Zatim. Urcite se ozvu. Ahoj Jj. Diky. Ja jsem ted jen na telefonu a to mi nefunguje tak jak bych chtěl. Mrknu na to večer doma. Zatim. Urcite se ozvu. Ahoj A muzu s tim zatím jezdit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Jj můžeš jen proste ten motor neni ted v optimálních jizdnich rezimech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Klučičáci, tak to vypadá, že na mé kočce taky odešel PCV ventil - jak to tu popisuje Herr Leštič, na volnoběh to jde jak na tři válce, otáčky kolísají od 1200 k 500, za jízdy pod plynem se to neprojevuje, co si o tom myslíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Jj výměn a mas klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Njn, zítra vyrazím do ESP servisu a uvidíme :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Tak PCV ventil vyměněný, ale k tomu i škrtící klapka, vše přes origo servis v ESP, tudíž 570€ jen to mlasklo :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
apfo Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 PCV ventil hlavne pri chipnutych autach stale bude odchadzat... doporucujem vymenit za oil catch tank system FMMK5CTC alebo za nieco podobne: a separator: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2013 Zajímavé. Novější provedení PCV jsou konstrukčně upravená, takže by nemělo docházet k jejich ničení. Btw kudy doléváš kapalinu do ostřikovačů, když tam máš nádobu na zachycený olej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Mám prosbu, nemáte někdo, případně, nevíte jestli je někde ke stažení dílenská příručka pro motor 147 kW 2.0 TFSI ? DP na OII mám, ale je tam pouze motor 110 kW 2.0 FSI :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin Č. Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Ahoj, dnes při rozjezdu se mi stalo, že začala blikat kontrolka motoru, auto nemělo tah a cukalo při přidání plynu, po asi 10 s kontrolka doblikala a auto jelo normálně. Po tomto jsem s autem ujel asi 2 km a v pohodě. Nemá někdo s tímto zkušenost či radu co by to mohlo být. Nevím jestli to bude pokračovat. Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Bali Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Zdravim, mam Octavii RS 2007, nalitano cca 95tkm, a dneska me zacal zlobit motor (asi). Pri vetsim pridani plynu motor najednou zacne klepat jak kdyby spustil omezovac a rozblika se kontrolka motoru, ktera po chvili zhasne. Je celkem jedno jestli jedu 60-70 na 3ku nebo 160 na 6ku... kdyz prudce seslapnu plyn, zacne to pri zrychlovani klepat az auto v podstate prestane zrychlovat a rozblika se ta kontrolka. Netusite nekdo co s tim muze byt? Procital jsem diskuze a trosku to vypada jako ten PVC ventil nebo ta klapka, ale nejsem si jistej, pac o tom klepani toho v prispevcich moc nebylo. Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Bali Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Ahoj, dnes při rozjezdu se mi stalo, že začala blikat kontrolka motoru, auto nemělo tah a cukalo při přidání plynu, po asi 10 s kontrolka doblikala a auto jelo normálně. Po tomto jsem s autem ujel asi 2 km a v pohodě. Nemá někdo s tímto zkušenost či radu co by to mohlo být. Nevím jestli to bude pokračovat. Díky :-) Ahoj, stalo se mi shodou okolnosti vcera uplne to stejny, akorat za jizdy. Dneska sem to dal do servisu a prej to je civka na valci. Takze se vsim vsudy me to prijde na cca 2,5k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
apfo Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 Zajímavé. Novější provedení PCV jsou konstrukčně upravená, takže by nemělo docházet k jejich ničení. Btw kudy doléváš kapalinu do ostřikovačů, když tam máš nádobu na zachycený olej? Hned vedla nadobky po lavej strane je veko na dolievanie kvapaliny do ostrekovacov... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin Č. Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Ahoj, stalo se mi shodou okolnosti vcera uplne to stejny, akorat za jizdy. Dneska sem to dal do servisu a prej to je civka na valci. Takze se vsim vsudy me to prijde na cca 2,5k. Ahoj, a stalo se ti to jednou nebo opakovaně? Mě právě jednou a od tý doby klid, tak nevim jestli to mám nechat zatim být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Martin Č. Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Taky mě to někdy hůř chytá a je jedno jestli mrzne nebo je plus deset, takže čim to ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Ake davate sviečky na 2.0 tfsi alebo ktore su pre tento motor najlepšie,,?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
revolic Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 Mam motor BWA, 2006, 197 tis KMMoj problém je že moje auto po 8 -10 štarte ide na 3 valce a klepe sa cele auto, po vymazani chyb cez VCDS sa chyby opäť objavia, a nasledne na druhy den ide auto bez problemov asi cca 2 dni a potom zas deň v kelu a auto ide na 3 valceMenil som vstrekovače, hlavičky zapalovacich cievok, prezrel EBOX ,menil poistky a relé, menené palivove čerpadlo v nadrzi a palivovy filtrPreflashované ECU a nič - ECU je dobréMoje chyby cez VAG008518 - napajeni skupiny vstrikovace A: preruseniP2146 - 002 - dolni hranice prekrocena008521 - napajeni skupiny vstrikovace B: preruseniP2149 - 002 - dolni hranice prekrocena001672 - zatezovaci obvod napajeciho rele ridici jednotky motoru (J271): preruseniP0688 - 002 - dolni hranice prekrocena005425 - serizeni vack./klik. hridele - preruseni obvoduP1531 - 004 - zadny signal / komunikace - Sporadická000579 - magneticky ventil (A) plniciho tlaku (N75): nefunkcniP0243 - 004 - zadny signal / komunikace - Sporadická000051 - Obtokový ventil turbodmychadla: elektrická závadaP0033 - 004 - zadny signal / komunikace - Sporadickámenená motorová kabelaž co ide na cievky? chyba v kabelazi vo strekoch? chyba v senzore klik/vackoveho hriadela?N75 som vymenilSom uplne v keli z auta už ze raz ide a raz nie a uz moj servisák je z toho tiež uplne v keli )))mal niekto z vás tieto chyby poprípade mi vie poradiť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Zdravim, mam Octavii RS 2007, nalitano cca 95tkm, a dneska me zacal zlobit motor (asi). Pri vetsim pridani plynu motor najednou zacne klepat jak kdyby spustil omezovac a rozblika se kontrolka motoru, ktera po chvili zhasne. Je celkem jedno jestli jedu 60-70 na 3ku nebo 160 na 6ku... kdyz prudce seslapnu plyn, zacne to pri zrychlovani klepat az auto v podstate prestane zrychlovat a rozblika se ta kontrolka. Netusite nekdo co s tim muze byt? Procital jsem diskuze a trosku to vypada jako ten PVC ventil nebo ta klapka, ale nejsem si jistej, pac o tom klepani toho v prispevcich moc nebylo. Dik Neviem,ci to tu niekto daval na forum ,ale prikladam velmi pekny popis problemov motorov 2tfsi . Velka vdaka chalanovi,co to spisal .TFSI_2.0_problemy.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
revolic Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 TFSI problemy.pdf sme už videli, ale TFSI ma ovela viac problemov, skoda ze tento dokument uz nie je dávno aktualizovaný, pomohlo by to dosť ludom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swenak Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Tak pokud o něčem víš, napiš mu, on to jistě zaktualizuje :-) On sám má taky další problémy, ale specifické, které nejsou prosérii běžné, takže to tam psát nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Stefan Zehrai Odesláno Září 28, 2014 Sdílet Odesláno Září 28, 2014 Čaute ľudia. Idem Vás poprosiť. Bolo to tu riešené, len chcem doplňujúce info. Keď mi začalo svietiť na palubovke Servis teraz treba ísť do servisu ako na bežnú prehliadku? Neviete koľko to môže stať v škode? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Blešoun Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 zdravim... kdyz z nizsich otacek seslapnu trochu vic plyn zacne motor skubat nema s tim nekdo zkusenost mam strach co by to mohlo byt ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.