buml Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Chci se zeptat vas, co uz jste s O III neco najezdili, jakej mate pocit z mista pro pravou nohu ridice? Musim se priznat, ze na tohle auto jsem se strasne tesil, ze to bude moje dalsi drozka az dodaj CNG, ale po usednuti do auta v salonu, kdy jsem se pravou nohou majznul (a to doslova), tak me nak presla chut. Pravda jsem zvyklej jezdit rozcapenej jak devka, ale tohle me dostalo. Po presednuti do Rapidu bylo vse OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 S timhle nemam v OIII problem. Osobne mi to prislo horsi u OII. Kolenem se opiram o stredovy panel, ktery je v teto oblasti u OII jaksi ostry. U OIII v pohode. Zalezi ale na co jsi zvyklej. Projed se v tom aute, pujc si ho na 2 dny (jestli to jeste jde) a pak uvidis. Kazdopadne tohle je vec, na kterou se da zvyknout. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Srpen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 jj, diky za odpoved. Planuju, ze delsi projizdka je jediny mozny. Tim, ze jezdim tago po meste, tak je ten posaz pro normalniho ridice asi hodne specifickej. Uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Suprový je, že nikde není žádný roh, o který by se noha otlačila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest zabransk Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 U mě OK, taky jsem měl strach z toho prostoru, ale vše vynahradil ještě prostor pod klíčkem, resp, žádný klíček tam nemám. Dříve jsem do klíčku narážel....Kessy je super.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Září 11, 2014 Sdílet Odesláno Září 11, 2014 U mně to není ok za 52tis jsem na dlouhých trasách nenašel pozici, kterou bych vydržel celou cestu...Asi záleží na stavbě těla, ale kdyby ty plasty byly měkké, tak by problém nebyl!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 Mám novú OIII 2 týždne, zatiaľ som jazdil iba krátke trasy v meste a musím povedať ze toto mi strašne vadí, tlači ma to presne v mieste kde ma začína bolieť noha už po pár minútach. Začínam uvažovať ze si idem vyrobiť nejaky molitan olepeny koženkou ktorý tam prilepim. Jedna z totálne nedomyslenych veci na OIII. ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Říjen 23, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2014 jezdím taky rozcapený - v O1 a O2 to bylo naprosto OK, ted mám nového Leona a je to problém. je to uzký (tunel široký a vysoký) a koleno mám otlačený... Chvílema to nevnímám, ale pak se mi to taky připomene... o molitanu už taky uvažuju... Takže evidentně to je celokoncernový směr... Bohužel v salonu mi to nepřišlo, až venku po pár hodinách a více jízdách jsem si to začal uvědomovat... Nechápu že tohle mohlo projít schválením... A myslel jsem, že na O3 by to bylo OK, že Leon to má v duchu "sportovnosti" uzký a široký tunel.. Tak ted vidím, že mne leon nemusí mrzet.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 panove tohle bych spise videl na individualni problemy, vase polohy, vase nohy apod. ja mam 189 cm a v OII ani v OIII s tim nemam problem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 ale ty jsi hokejovej brankář a ti mají místo nohou betony, tak tě to prostě netlačí ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Viki, nene, az si sednes v patek do myho auta uvidime. Ja s tim nemel v salonu taky problem. Problem u me zacina, pokud najedu cca 50km a vic na jeden start, pote pravou nohu pustim a zacne se opirat. Jestli sedim uplne dole nebo sedim uplne nahore, je to bez zmeny. Zkousel jsem dat nohu bliz k tunelu at se mi opira co nejvetsi usek, bez uspechu... S autem mam po trech mesicich najeto pres 20k a jsem z toho mirne rozcarovany :-). Molitan jsem zkousel jednou, nepomohl, zkousel jsem i hadr na otirani skla :-D a taky nepomohl. Jedine mi pomaha dat ruku mezi stehno a rucni brzdu v pesti. Jen me to neba vydrzet treba hodinu :-) Opiram se v miste zevniho menisku a lytkove kosti, kde mam je kost a zadne maso... Tento problem nemam treba v soucasnem superbu, sedacku si dam trosku nahoru a dozadu, mista je zde vykroneno habadej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 vím přesně o čem píšeš ....dolní pravá část kolena, přesně ten hrbolek kolena z jeho boku je přesně proti zalomení středového panelu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oblina Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 otlacene koleno je dan za dizajn.. Vodorovne riesenie palubnej dosky v skodovkach sposobuje, ze na koleno nie je priestor. Treba si bud zvyknut, alebo presedlat na ine auto - napr. Hyundai/Kia maju miesta na kolene podstatne viac. Je to skratka otazka priorit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ooonnn Odesláno Leden 1, 2015 Sdílet Odesláno Leden 1, 2015 Jako bývalý majitel OII a nynější OIII SCOUT musím přiznat že pravou nohu nyní prostě není kde složit. Pokud se najde podnikavý typ člověka který začne vyrábět vkusnou podložku, budu mezi prvníma z x 1000 majitelů OIII který si jí ihned koupí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 ja musim zustat u svych predchozich zkusenosti. uz jsem najel cca 3000 km s OIII lift a 2000 s OIII Scout a tohle se mi vyhyba. je to tedy tim, ze sedim jinak a mam jine nohy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gumofka Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Problém jsem měl v Yeti, ale v OIII je to naprosto v pohodě. Mám ale DSG, čímž můžu sedět dál.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 Jediné kalhoty, ve kterých mám popisovaný problém... Jde však o dosti tvrdý materiál kalhot, který se při pokrčení nohy nahrne u kolena a vytvoří několik tvrdých slohů kalhot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest unite Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Ja jsem vyfasoval v práci OIII po Focusu. Mám od půlky února najeto asi 7000 km a ještě jsem si nenašel pozici sedačky. V tom Focusu to bylo asi po 50km. Údajně má OIII hlouběji pedály. To by asi mohl být můj problém , nožíčky mám kraťoučký :) a když si nastavím sedačku , aby se mi dobře držel volant , tak mám problém sešlápnout spojku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Mě to taky chvíli trvalo, ale už jsem jí našel.S volantem jsi hýbat zkoušel taky?Jinak co se prostoru pro pravou nohu týká, přijde mi stejný jako u OII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 tak se sedackou ja bojuju doted. porad me z toho pobolivaji zada. mam elektrickou, ale zaboha nemuzu ajit neco, abych vydrzel pul dne v aute jako v OII bez problemu. volant mam vytazenej skoro az k sobe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Já měl nejlepší polohu nastavenou v nové autě - ujel jsem tak 2500 km a bez problémů a pak jsem montoval ten kastlík, sedačku si rozhodil a od té doby hledám :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.