Přejít na obsah

Odkládací schránka pro sedadlo

T0mmycz

Doporučené příspěvky

Ahoj všeci!,

tohle je můj první příspěvek na fóru a doufám že není zbytečný. Snažil jsem se hledat všude možně, prošmajdil fórum a nenašel jsem. Jak už nadpis napovídá, hledal jsem informace k odkládacích scránce pod sedadlo do Octavie I r.v. 2002. Na sousedním fan webu Fabií zde jsem našel návod na montáž originální schránky pod sedadlo. Doplním že se jedná o příslušenství jak k Fábii II, tak hlavně i I (a dokonce tuším že i k roomsteru). Googloval jsem včera dvě hodiny na netu a snažil se vypátrat, zda to nejde zakoupit i na Oktávku nebo to nějak "zbaslit" ale, neúspěšně. Jediné čeho jsem dosáhl bylo to, že se na mě přítelkyně nasrala že se věnuju zase více autu než jí :D Jsem totiž novopečeným majitele mého vysněného pokladu a od doby co mi parkuje doma furt jen hledám na netu, vymýšlím a vylepšuju. A tuto vychytávku bych moc uvítal. Chtěl bych tam umístit například věci z poviné výbavy, především vestu, náhradní žárovičky atd.

Předem děkuji za každou radu!

Odkaz ke komentáři

No, vypadá to že ne pač Google mě zatím nikdy nekecal! :D Takže dejme tomu že to tak tedy není. Existuje nějaký návod nebo někdo, to zkoušel nějak nainstalovat například právě z té Fabie I / II / Rommstera? Koukal jsem že se dá sehnat i ta schránka pro OII. Všude cena tak do 500 Kč / ks. Otázka však je. Je hodně velký rozdíl spodních plastů a dalších věcí u sedaček Fabie I vs Octavia I ?

Odkaz ke komentáři

No, o to mě právě jde zda by to konstrukčně šlo nějak dořešit. To mě teda štve. Octavie byla o třídu jinde a vlastně stále je oproti Fabii, ale takovouhle dobrou vychytávku nemá. Tak kde to jsme??!! :wallbash: Kam například ty strkáš výstražnou vestu? V přihrádce spolujezdce překáží, do přihrádky dveří to taky nepřipadá v úvahu a do kufru jí dávám je zase opět překvapivě také k ničemu. Nějaká varianta jak to pod tu sedačku by snad mohla být. Třeba poradí snad ještě někdo jiný ..

Odkaz ke komentáři

No já se přiznám, že ač má být vesta na dosah ruky, tak ji mám v kufru u rezervy :lool:

Ona oktávka je zase o třídu výš v jiných věcech.

Na tu vestu by se pod sedačkou možná místo našlo, ale nedokážu si představit jak spáchat ten kaslík, aby to nějak normálně vypadalo.

Odkaz ke komentáři

Kastlík pod sedačky OI není možné dát, protože to nedovolí konstrukce sedačky, takže smůla... :( Jinak já mám vestu ve dveřích u řidiče a nemám s tím žádný problém ;) , jinak mám tam vestu, stěrku na okna, 2x trojúhelníková škrabka na okna, hadýrku z mikrovlákna na čelní sklo, když se mlží, měřič tlaku v pneu a ''kasičku'' s drobnýma na parkovací automaty a vše se tam krásně vešlo :palec: :D , vše je krásně nadosah ruky když je potřeba ;)

Odkaz ke komentáři

No, o to mě právě jde zda by to konstrukčně šlo nějak dořešit. To mě teda štve. Octavie byla o třídu jinde a vlastně stále je oproti Fabii, ale takovouhle dobrou vychytávku nemá. Tak kde to jsme??!! :wallbash: Kam například ty strkáš výstražnou vestu? V přihrádce spolujezdce překáží, do přihrádky dveří to taky nepřipadá v úvahu a do kufru jí dávám je zase opět překvapivě také k ničemu. Nějaká varianta jak to pod tu sedačku by snad mohla být. Třeba poradí snad ještě někdo jiný ..

Ja mel vestu v loketni operce v zadnich sedačkách .

Muzes ji supnout i do kapsy co je vzadu na predich sedačkách.

Odkaz ke komentáři

Tak to tam toho máš požehnaně a pak nemaj bejt vymletý panty na dveřích od takový zátěže :lool: :palec: to já když tam dám jen propisku a pakrovací lístek, tak už sem nervózní, že tam mám bordel :lool:

Panty musí něco vydržet, je sice pravda, že je mám lehce svěšené, ale za to může silný vítr, který mi je vyvrátil :D . Mám tam toho hodně, to je pravda, ale mám všechno poruce a je to tam tak naskládaný, že nic neklepe, takže mi to nevadí, jinak bordel v autě mi vadí a z ostatních přihrádek vše vyhazuju :D

Odkaz ke komentáři

Takového krámu v interiéru? Já jsem na tohle pedant. Nebo vlastně ne ... Jsem pedant na ÚPLNĚ všechno :D

Kapsy za předními sedačky - ne, hyzdilo by to vzhled auta tam

Přihrádka ve dveřích - ne, nebudu se dívat na nějakej hnusnej oranžovej nebo zelenej bordel tam

Přemýšlel jsem pak jedině nad tím, koupit sedačky z O II. Dost lidí to dělá co jsem tak četl ale zase si říkám že si tím přidělám potíže ohledně výhřevu sedaček a né-li další věci. V neposlední řadě je taky důležitá finanční stránka. Mám teďka v plánu novou garáž včetně přístřešku tak, abych v létě nemusel furt parkovat do garáže, tak si jen zajedu pod otevřené parkovací stání zastřešeného z vedlejší garáže. A to taky bude nějakou kačku stát :D

Proto jsem si říkal že tenhle kastlík by bylo i z hlediska financí jak pro mě, tak především pro přítelkyni která už překousala držák na brýle místo držadla na ruku ve stropnici za 950 Kč ideální. Chlapi, nemůžete mě v tom nechat. Nechcete to někdo zkusit se mnou? :D Nějak to tam namontovat? :D Nechci si zkur**t ty krásný sedačky sám ..

Odkaz ke komentáři

Njn, až takový pedant teda nejsem, takže naštěstí nemusím řešit tyto věci ;) , jinak ten kastlík tam opravdu nedáš, stačí když se podíváš zezadu pod sedačky a hned to pochopíš... :)

kocka87: naštěstí vím, kde co v autě mám, ale jednou jsem hledal doklady od auta když jsem ho dával do servisu (malý TP a zelenou kartu mám vždy v přihrádce u spolujezdce) a až tam jsem zjistil, že je nemůžu najít a pak jsem zjistil, že je mám doma... No jo, ale pak mi došlo, že jsem asi půl roku jezdil bez dokladů, tak jsem potom nechtěl ani domýšlet co by bylo, kdyby mě zastavili chlupatí :lol:

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Tak počkejte. Zejtra nebo o víkendu, zkrátka až bude čas :D Tak si sednu, vezmu do ruky tužku a papír, pár red bullů abych nakopl mysl a vymyslím nějakej vak z látky. Řeknu máti ať vezme šicí stroj a udělá mě nějakej vak na takovýhle drobnosti. Nějaké zavěšení tam už snad vyřeším. Hlavní pro mě bude aby to nebylo vidět. Co oči nevidí, to srdce .. Díky za rady a časem se ozvu s výsledkem! Zdar chlapi a přeju pěknej zbytek večera :)

Odkaz ke komentáři

to Konny:

pořádek je pořádek o tom žádná ;) . Ale tak to si měl štěstí, že tě cajti nechytli, to by pak nepotěšilo :D

to T0mmycz:

taky sem zvědavej, jak se s tím popereš. Třeba pak inspiruješ plno lidí včetně mě ;) nicméně, přeji hodně štěstí při vývoji :palec: pak dej vědět.

Odkaz ke komentáři

Takového krámu v interiéru? Já jsem na tohle pedant. Nebo vlastně ne ... Jsem pedant na ÚPLNĚ všechno :D

Kapsy za předními sedačky - ne, hyzdilo by to vzhled auta tam

Přihrádka ve dveřích - ne, nebudu se dívat na nějakej hnusnej oranžovej nebo zelenej bordel tam

Tak nevim co ti to bude hyzdit v te zadni kapse,kdyz ji tam pekne das,nic nepoznáš.

Tak je dej do zadni loketky pokud ji tam mas a nemusíš vymyslet nejaky vak kde ani nevim kde ho ches povesit aby to nehyzdilo vzhled.

Odkaz ke komentáři

Ja mel vestu v loketni operce v zadnich sedačkách .

Muzes ji supnout i do kapsy co je vzadu na predich sedačkách.

jojo, já jí mám v kapse zadní strany přední sedačky(loketku nemám).naprosto perfektně přístupná jedním pohybem.jen když jsem při posledním úklidu po ní šáhl, tak se z ní vyvalilo hafo papírků od bonbonů a žvejkaček.nojo, děti :P

Odkaz ke komentáři

Tak to já dostal vestu v takové tuhé placaté papírové obálce...a ta jde krásně zasunout do těch prázdných ližin nahoře v přihrádce spolujezdce. Jsou to ty ližiny, co do nich cca 2 roky uvažuju vyrobit šuplíček pro drobnosti... :D Jinak k té vestě - ještě ani jednou jsem ji z toho futrálu nevyndal. Takže je otázka, jestli bych ji dokázal po použití znova tak složit, aby se do té obálky vlezla. Mám silné pochyby, ale zatím jsem je nebyl nucen potvrdit či vyvrátit... :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...