Jirka_ai1 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Diiik..:-)..jestli se muzu zeptat,kolik vysel ten nastrik kol,at vim kolik jsem usetril kdyz jsem to udelal sam...:-))) klidne SZ...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 2500,-- a jedno se muselo opravit. Byl na něm dost hluboký vryp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Kde jsi prosím tě nechával lakovat? Ta cena je hodě slušná:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 (upraveno) Známý má lakovnu, udělal mi to vesměs jen za matroš po známosti. Upraveno Březen 10, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Tak to je fakt dobra cena,ja dal za matros v lakovne asi 1500 a cca 8-9 hod prace...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Tak tady pár rychlých foto. Nejsou to žádné umělecké zázraky - foceno mobilem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Palec hore 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Určitě lepší, než originál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 To je velika pecka! Ale polesti trochu ty brzdice a cely ten prostor za diskem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 No moc hezký to máš, to se musí nechat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Díky, teď jsem opravdu rád, že jsem se nechal ukecat. Chtěl bych ještě hagusy do stejné barvy a černé sloupky. Ale mám dojem, že se auto zvedlo a mezi kolem a podběhem je teď více místa. Přitom zimní/letní jsou stejně vysoké. To je velika pecka! Ale polesti trochu ty brzdice a cely ten prostor za diskem ;) Díky moc! Brzdiče jsou na plánu příští týden, budu dělat vytlumení dveří, tak se vrhnu i na ně. Četl jsem zde na klubu dobré reference na barvu Hammerite, tak to asi udělám tím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 By stacilo je jen poradne umyt ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Perfekt a co maska, taky pujde do tehle barvy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 By stacilo je jen poradne umyt ne? asi jo, ale po sedmi letech si to zaslouží nový kabát :)Perfekt a co maska, taky pujde do tehle barvy? všechno bude, po výplatě :D chci koupit zrovna tu plástev a nechat i hagusy do barvy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Vytlumení dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Pekna praca tiez sa chystam vytlmovat ale len tapece :) co si na ne pouzil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Poctivé a hezké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 solidni prace kolik jsi spotreboval toho samolepiciho Anticoru na dvere? Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Dík, hlavně už mi nerezonují dveře, takže úspěch. 4 pláty, na každé dveře cca 2 a pár odřezků mi zůstalo. Pekna praca tiez sa chystam vytlmovat ale len tapece :) co si na ne pouzil ? http://www.ahifi.cz/tlumici-material-gladen-aero-foam.html na tapece tohle, je to samolepící. Ale jak velkou měrou se to podílí na celkovém výsledku těžko říct, zásadní vliv mají ty dveře. Někdo jejich vnitřní stranu natírá nebo stříkáantivibrační pastou/sprejem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 (upraveno) Mne ide o to aby tapece nerozonovali :) komplet tlmenie nepotrebujem Este sa spytam kolko tej peny na dvere si minul ? Upraveno Březen 20, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 1ks/dveře a něco zbylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Dakujem vaham ci objednam lepiacu alebo obycajnu plus lepidlo v spreji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Ked uz, tak by som tam hodil minimalne 2cm penu. 5mm je dost malo, myslim. Inak celkom pekne si to vytlmil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Samozřejmě se to neobešlo bez problémů (jak jinak) :jelen: . Až jsem měl zanýtovanou řidičovu stahovačku, tak jsem si všiml visícího konektoru - nárazové čidlo od bagu... Už byla noc, tak jsem nahodil tapec a jezdím. O víkendu to budu muset zase odnýtovat a zapojit to. Ale je to rozdíl, hraje to velmi pěkně, ale hlavně mi nic nerezonuje a nepřipadám si jako v plechovce. Možná, až bude nálada a pěkné počasí udělám i zadní dveře, otázkou je, jestli to bude mít nějáký slyšitelný rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Ked uz, tak by som tam hodil minimalne 2cm penu. 5mm je dost malo, myslim. Inak celkom pekne si to vytlmil Tak ta pěna byla už jen takový "doplněk" k tomu STP. Kdybych tlumil jen tapece, tak bych dal silnější pěnu nebo tu tlumící pastu, která na ten tapec pěkně přilne a zpevní ho. I takhle je to rozdíl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 25, 2014 Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Ale aj ta pena na tapecoch ma dost vplyv, hlavne na rezonanciu tych plastov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Dnes jsem nechal zatmavit světla, 3.brzdové, odrazky v nárazníku a potáhnout sloupky černou lesklou fólií 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Neschválené (světla), ale hezké 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Vypada to paradne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Ve skutečnosti jsou ta světla ještě tmavší (teď do toho svítí slunce) ale překvapilo mne, že to i přes fólii svítí dost. Uvidíme, co na to PČR a budu se modlit, aby do mě nikdo nenarazil a pak se nevymlouval, že mám zatmavená světla. ;) A za sloupky musím poděkovat Tomáš Juhyyy , který mne odradil od krytek sloupků a doporučil fólii, vypadá to opravdu lépe. Dík kámo! Teď ještě hagusy do barvy kol (snad masku), podložky pod kola a dokud zase něco nevymyslím, tak bude SNAD hotovo ^_^ ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.