Přejít na obsah

Možnosti kodování OIII

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj,

chci se zeptat, bude poznat v servisu, že mám nějakou funkcionalitu doprogramovanou? Mam auto dlouhodobě v operativním leasingu (2 roky) a rád bych si nechal dodělat následující:

• Aktivace asistenta rozjezdu do kopce (Hill Hold Control)
  • XDS+

Je to model 1.4 TGI 81kw, Style kupovaný v květnu 2016.

Dokáže mi někdo ideálně v okolí Prahy pomoct?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj klubaci,najde se nekdo,kdo by mi dal navod na dokodovani 2.mlhy u O3.U dvojkovky vim jak na to,u 3 bych nerad laboroval.Diky

ŘJ 09 Centrální elektrika

Bezpečnostní přístup: 31347

Přizpůsobení:

Leuchte 26NSL LA72

- Lichtfunktion A26

změna na "Nebelschlusslicht, wenn kein Anhänger gesteckt"

Leuchte 27NSL RC6

- Lichtfunktion A27

změna na "Nebelschlusslicht, wenn kein Anhänger gesteckt"

- Dimmwert AB27 nastavit svítivost (jas) na hodnotu 100.

Vše děláš na vlastní triko a pro kódování používáš jen originální software. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Čauky potřebuju radu s kodováním. Chtěl jsem si nastavit denní svícení přes mlhovky tak jsem nejdřív zkoušel ameriku a nic se neděje. Píše to kodování přijato ale nic. Vypínal jsem pípání pásu a dotření stěračů po ostřiku a to v pohodě . Zkoušel jsem i aktivaci druhé mlhovky a to taky ni . Normál to potvrzuju entrem kod se přepíše , ale asi neuloží nebo co. Díky za rady.

Čauky potřebuju radu s kodováním. Chtěl jsem si nastavit denní svícení přes mlhovky tak jsem nejdřív zkoušel ameriku a nic se neděje. Píše to kodování přijato ale nic. Vypínal jsem pípání pásu a dotření stěračů po ostřiku a to v pohodě . Zkoušel jsem i aktivaci druhé mlhovky a to taky ni . Normál to potvrzuju entrem kod se přepíše , ale asi neuloží nebo co. Díky za rady.

Jé jsem to ale blbec mám oct. 2 a píšu do 3 :(

post-54201-0-76924600-1476617292_thumb.jpg

post-54201-0-36783600-1476617306_thumb.jpg

post-54201-0-49448200-1476617315_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...