Oskar1 Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Tak už mám za sebou 6 nádrží s timhle palivem plus aditiva Super diesel aditiv a musím říct že super starty bezvadný, motor běží krásně ale ta spotřeba jak píšou tak to sem nezaznamenal . Jinak fakt super!!! Otestuju to ještě na horách v mrazech a pak napíšu jak to dopadlo. Tak napište vaše zkušenosti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Mám úplně stejné zkušenosti. Verva + VIF a krásně si přede a líp spaluje. :o Spotřeba přibližně stejná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jack65 Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Jezdím na VERVA+VIF už víc jak rok a naprostá spokojenost.Je to prostě po dlouhé době jeden super výrobek :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 sorry jsem uplně out, léta jsem nebyl u pumpy, ale s oII to nejak nechci riskovat tak zatim shell--co je VERVA za značku? a co VIF- dával jsem ho vždy, tady v návodu píšou, aby se nepřidávali aditiva. Z předchozího jsem pochopil, že dáváte. Dokáže mi někdo jednoznačně odpovědět.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Ja tedy nechapu proc bych mel lejt do noveho auta nejake aditivum davam tam Vervu od benziny daval jsem driv od Shellu V-Power ale natreliho ze to je jak kdyz se tam leje normalni nafta obcaskdyz jsem v Rakousku tak tam maji Diesel Ultra stoji sice 2 eura ale to je hodne znat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 VERVA je od Benziny... ja davam VIF porad ted v zime, v lete tak jednou za 2 tankovani a od ty doby, co jsem ho zacal davat, jsem opravdu pocitil znatelny rozdil. auto mam v podpisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 díky vyzkousim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 ja driv do stare vervy ( predtim nez dali cent 60 ) lil VIF kazde tankovani, ted tak jednou za tri nadrze, a zimni vubec pac jsem si ho jeste nekoupil. Netankuju uz u shellu vubec, dokonce po zkusenostech kdyz jsem letos projizdel Evropu bych rekl, ze kdyz tam mam shell auto zere vic olej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 koukám, že aby nafta fungovala, tak do ní rvete VIF, kolik ta sranda stojí? jinak já jsem u benzínu Vervy rozdíl neshledal, je úplně jedno jestli tam je 95-ka nebo verva 98-100-vka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 tak jardo rveme to tam pac mame auto radi, 650ml stoji tusim 130 Kc - Přípravek se dávkuje v poměru 1:1000 nejake informace o VIFu asi bude diskutabilni zda to ma jeste nejaky ucinek na Vervu pac vsechny vyhody co uvadi u Vervy ma v podste i ten VIF takze kdo vi jestli to to centanove cislo u te 60tky jeste zveda. Tusim jsem i nekde cetl, ze Benzina Vervu prave dopuje tim VIFem jinak receno VERVA = TOPQ + VIF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 si to právě myslím, jestli ten VIF už není jen (ve spojení s vervou), pro lepší pocit když bylo těch -22 venku zamrzala verva? teda pokud někdo stál opravdu venku na mrazu celou noc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 nejspis je a v takovejch mrazech se venku pres noc nestal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 jsem se o tom bavil s kámošem, jemu Shell nafta v těchto mrazech přimrzla, ale výhřev filtru to pobral, na shellce mu následně sdělili, že nafta je do -20, tak jsem právě chtěl zjistit, jak je na tom Verva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 sejvi sem daval nejakej ten letacek vervy a tam se pise filtrovatelnost az do -26 stupnu ale praxi nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 On je VIF pro motor opravdu pohlazení. Po přidání do nafty se znatelně ztiší motor ,hlavně je znát na studeném motoru a jasně mám odzkoušeno mírný pokles spotřeby cca 2 až 4 deci. Mám ho teď v plechovce s černým podkladem a je na ní napsáno zimní SUPER DIESEL ADITIV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 V mých podmínkách Praha a okolí se tankuje nafta Verva MÍRNÉ KLIMA!!! Aditiva VIF dávám, protože se o auto chci starat jak jen to pujde nejlépe!! Výhody tohoto aditiva jsem nejlépe poznal na motorech od Fordu na Focusu a Mondeu TDCI a byl to rozdíl oproti shelu dost razantní hlavně na startech. Byl jsem na horách když byly ty největší mrazy tohoto roku a i když mi nefungovala jedna svíčka nastartovala Octavka dobře. Ale jestli chce někdo ušetřit tak ať si koupí TopQ plus VIF a také bude spokojen. Na horách mají na stojanech napsáno arktické klima Jo maj tam o trochu větší mrazy. Musim říct že když tankuju Vervu tak cejtím z nafty Vif je to možná náhoda. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Ja tam nic neleju mam uz 3 diesla a nikdy jsem nic nelil a pokezdy jsem nastartoval i kdyz jsem byl v Gosau v Rakousku kde byli taky velky mrazy a auto jak nic nastartovalo leju tam taky Vervu ale ne nejaky aditiva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Aditiva se do nafty nelejou jen kvůli mrazům proto se dělaj i letní. Aditiva tam lejeme abychom ošetřili kompletní palivový systém a zvyšujou cetanové číslo!!Případně se podívejte na www.vif.cz a tam je to po lopatě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Ja vim ze to existuje a ze to neni jen na zimu ale nekupuju si auto nejakej hadr abych tam lil nejaky aditiva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Únor 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Dnešní auta a jejich palivové systémy Jsou stavěny na vysoce kvalitní naftu kterou v Čecháh člověk těžko kde může koupit. To je nejlépe poznat na Německé naftě. A proto se u nás tak hojně aditiva použivají. S 90% když člověk přijede do servisu s problémem že nejede, netáhne, cuká a tak podobně je na vině ta braková nafta co tady u nás prodávaj na benzinkách. Samozřejmě na malé vyjímky. Nejlépe to poznaj už delší dobu majitelé motoru TDCI od Forda u škodovky nejvíc majitelé 2.0 TDi . Tak proto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Proto tankuju Vervu a nebudu tam jeste neco lit myslim ze to pisou i v navodu k autu zadny aditiva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 rstd: uz si nam to tady napsal trikrat ;) ale rozumim, ze lit VIF do Vervy uz je zbytecny :) ale do "obycejny" nafty to radi pridame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Únor 13, 2010 Sdílet Odesláno Únor 13, 2010 Ono jde hlavně o to, že česká nafta je "suchá". Sám velký Shell přiznal, že mazivost nafty přizpůsobuje stavu na místním trhu. Tudíž, u nás nejezdí tolik CR jako např v SRN, jsou tu spíš klasický rotačky, kterým to nevadí. Proto dávám VIF, protože zvyšuje mmj. mazivost, takže vstřiky a čerpadlo nedostávaj na frak. Mám oba zmiňovaný motory...Ford 2,5 TDCi v Rangeru a 2.0 TDi v Octě...a přidávám do obou a na obou motorech je to poznat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Mám takovou blbou otázku, jak naléváte VIF? Podle obrázků mi připadá, že je to jen plechovka, nebo je pod víčkem nějaký aplikátor? Kolik se toho lije na nádrž? Díky za info, zatím jsem byl jen benzíňák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Snadno. Vyšroubuješ zátku plechovky otočíš vzhůru nohama a je to odměrka. Dávkování a návod je napsán na plechovce Myslím 1 litr na 1000 litrů paliva. Nejlépe nalít do nádrže před tankováním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ok.lin Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Zdravím, mám 77 kW,čipnutou.Vervu dávám vždy,když na ni narazím.Jinak tankuji TOPQ,nebo Agip.Na naftu od Agipu mám pocit,že motor má daleko klidnější chod. pokud je natankována Verva,je cítit větší zátah motoru.Parkuji v otevřené stodole,takže na mrazu a neměl jsem nikdy problém nastartovat.Vif jsem v mrazech dával vždy bez ohledu co jsem tankoval v množství 1 odměrka na 10litrů.Teď už do vervy nepřidávám,do ostatní ano 1 odměrku na 20 litrů. Motor má najeto 190k,olej Mogul pro PD a jsem spokojený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Panove cekal sem nez vyjedu celou nadrz, ted se stalo tak pisu. Minulej vikend sme byli v rakousku a tak sem tam vzal plnou, pak se chvilku nic nedelo, ale po vyjeti cca ctvrt az pul nadrze se auto jakoby zblaznilo, zacalo tahnout mnohem lip odspodu a celkove bylo citit ze chce jet vic, a to aspon dle me se stisilo pri volnobehu. Se zaplou klimou je porad trochu neklidny ale bez ni je to jak beranek. A dalsi vec kterou sem pozoroval je ze se zlepsili starty a to rapidne, predtim na nasi naftu i s VIF se pri startu autak zatrasl, ted chyta na drc a bez techto priznaku. Nechapu jak je mozny ze u nas nam sem za stejny a nekdy i drazsi ceny serou takovy sracky!!! Jinak nafta stala na dalnici 1,22E mimo dalnici i 1,02E coz je pri dnesnim kurzu 30,90kc az 25,90kc takze to je sakra rozdil. A tak sem si pohraval i s myslenkou ze budu jezdit z brna, pro naftu do rakouz. kdyby byla za 26kc ujedu 100km projedu 6l tj 156kc a na nadrzi usetrim oproti nam 200kc takze bych byl jeste 44kc v plusu. Tomu rikam narez. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 jetsli chceš mám 2x50 barel od naftya 2x vojenský 20l 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 jj to by byla hitparada, to uz je skoro na zalozeni si na okrese jedine benzinky s kvalitni naftou . Dik zkusim zajet do boskovic pro vervu a uvidim jak to bude jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.