Přejít na obsah

Jeep Wrangler Unlimited 3.6 V6 Polar alias Polárka

Doporučené příspěvky

taky máte bernardýna? :-)

našemu je 3/4 roku....................... hroznej paličák.................... dokáže 5 minut stát proti mě a čumět na mě a kroutit hlavou a prostě ke mě nepůjde když nechce................... na noc jí teď dáváme do kotce, protože neustále něco likviduje, její likvidační čas je tak 5 ráno, když je už světlo a klid a nudí se......................

na dnešek sme jí nezavřeli, že to zkusíme a zase.................... jedna díra ve skalce že by se do ní vešel megabalon a rozcupovanej rododendron................. tak uvidíme kdy jí to pustí...........

Odkaz ke komentáři

Jj, naší byly v květnu dva roky. Je fakt, že když byla malá, tak se jí moc poslouchat nechtělo. Teď už celkem jo...ale pořád je to osobnost, když se jí něco nezdá nebo nechce, tak prostě neposlechne. Ale tak není to policejní pes, takže to člověk bere ;)

Na zahradě toho zatím naštěstí moc nezlikvidovala, jen se strašně ráda drhne o živej plot, takže cca 60 cm od země má všechny větve vylámaný a zůstaly jen holý kmeny. A vůbec se strašně ráda o člověka opírá, asi je to jejich přirozenost, přenést část hmotnosti na někoho jinýho :D

Hrabe jen výjimečně a tak, aby to nikdo neviděl...takže většinou někde v křoví. Což naštěstí zas tak nevadí. Ale sama na zahradě být nemůže. Dřív jsme měli fenku Pyrenejskýho horskýho psa, ta měla přístup všude nebyl nikdy problém. Ale ta bernardýnka chodí ráda na návštěvu k sousedům...jednou se podhrabe, jindy udělá díru do plotu...vždycky si nějakou cestu najde. Takže bývá zavřená na dvoře a na zahradu chodí jen v doprovodu. Stejně většinu dne jen leží a spí, takže jí to asi dvakrát nevadí. A když je příležitost, vleze do chodby a spí doma. To se jí líbí asi nejvíc...kdyby mohla, vlezla by až do postele, horko nehorko. Nechápu, jak mohli fungovat v horách jako záchranáři :D

Odkaz ke komentáři

s tím drbáním o živej plot to je pravda, nám takhle zlikvidovala převislou vrbu, cca 1,3m vysokou.......... prostě všechny visící větve ulámala až vrba uschla..............

vyhrabala ze všech skalek tkaninu, rozhrabala kůru............. když něco nového zasadíme, do dvou dnů to zase vysadí:-)

z 90% poslouchá, ale těch 10% je prostě TA osobnost a když si řekne "nepudu", tak prostě nepůjde:-) a můžu mít pamlsků kolik chci...............

tohle je náš první pes, kterej lítá venku když prší, vůbec jí to nevadí a je pak jako prase a to se chce nejvíc mazlit:-) hustá je když spí na zádech s nohama nahoru:-)

odkud jí máte? aby nebyla ségra tý naší:-))

post-3084-0-44316300-1439800766_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Vzhledem k nesmyslně dlouhým převodům, který Jeep dává do Wranglera, což samozřejmě dále umocní větší a hlavně podstatně těžší offroad kola a další úpravy jsem se konečně dokopal k výměně za kratší. Místo původních 3,73 šly do diferáků 4,11, čímž auto krásně ožilo, sedlo si řazení a navíc klesla i spotřeba.

Zároveň se dal do obou difů novej olej, takže je od náprav na chvíli klid :palec: Fotku z úpravy nemám, tak aspoň původní převody, který mi teď budou ležet na půdě, protože je to v podstatě neprodejná záležitost. Asi jako všechny sériový díly, který člověk odmontuje (a nikdo je nechce) :D

IMG_20150919_112831.jpg

Odkaz ke komentáři

To je Jeep, to se nereklamuje jak koncern :lol:

Ne, vážně. Je to jako všude, oficiálně jsou jakýkoliv úpravy tabu, resp. důvodem ke zrušení záruky. V Evropě to tak funguje dlouhodobě, v USA ty úpravy trošku víc tolerovali, ale v poslední době jsou na fórech taky zkušenosti, že kvůli zvýšenýmu podvozku dávají servisy auta do systému Chrysleru jako "warranty void".

Co mi říkal naposledy chlapík, kterej mi měnil ty převody (dlouhodobě se věnuje úpravám a opravám amerik), tak jsou v rámci ČR servisy s autorizací Chrysleru (Jeepu), který umí v případě reklamace dělat, že úpravy nevidí. Takže případně se na rovinu předem domluvit, že mám takový a takový úpravy, jestli to vezmou nebo ne.

Ale já jsem se ztrátou záruky počítal od začátku, kdy jsem se pustil do úprav. Takže jsem třeba teď po roce ani neservisoval v autorizáku, ale u Jury s tím, že tak trošku doufám, že záruku nebudu potřebovat. Elektronika tam v podstatě není, takže problém by mohl nastat jedině v motoru nebo převodovce...a oboje jsou tak trošku letitý záležitosti, tak snad už jsou vychytaný B)

Zrovna dneska jsem byl u Jury na první servisce. Polárka dostala novej vysokovýkonostní olej (čti 5W-20 :D ) origo od Moparu, olejovej a kabinovej filtr a dostal jsem trošku vynadaný, že jsem nevzal i novej vzducháč. To se přiznám, že po 10tis km jsem považoval trošku za zbytečný. Ale píšu si to do deníčku a za rok ho přikúpím, slibuju :jelen:

IMG_20150921_100628.jpg

IMG_20150921_101001.jpg

IMG_20150921_123617.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...