ciimaa Odesláno Březen 10, 2016 Sdílet Odesláno Březen 10, 2016 moc krásná ty pásy luxus na pána dobrá volba repráků tlumit dveře budeš ? nebo sou vytlumený ? když vytlumený tak to bude hrát parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 JJ, repráky budou hrát velmi dobře, ale vytlumení dveří udělej taky ! Je to hodně poznat. No s těma letňákama jsi uspěchal...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 díky chlapi, aspoň, že tak, jsem na ně hodně zvědavej, apropo. nevíte v čem je jinej u O1 Sound System oproti obyč? vytlumený to nemám, ale je to v plánu, jak budu mít tapecy u čalouníka, máte tip na nějakej tl. materiál? s gumama, jak se to vezme, RSka není dailycar, a tenhle sníh byl hned pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 Je toho hodně, vše je jen otázkou ceny. Já jsem dával kdysi STP silver a v akci jsem kupoval plát (jedny dveře) za 500Kč. mrkni zde: http://www.ahifi.cz/tlumeni-odhlucneni-vozidel/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 právě, že je toho hodně, a mám vzít ten antivibrační nebo molitan? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 lepší je antivirba, ideálně toSTP, zabrání vibracím a zároveň vytlumí od hluku..když vytlumíš vnitřní i venkovní plech tak uděláš repráku ozvučnici a budou lepší basy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 cenné to rady, a kterou tu tloušťku ? a rozdíl mezi zlatým a stříbrným? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 Nádherná octa dovolím si vložit foto tlumení pro inspiraci, jak jsem to dělal na své http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=159286 . Stejně jsem udělal i vnější plech dveří, a na tapecírunk nalepil jehlanový molitan od sinus live. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 v O1 je místa dost, takže tloušťka je spíš na tobě, vem v potaz váhu navíc z toho tlumení, já bral stp silver, zalepeno mám podobně jako michal, díry v tom plechu jsem ještě přelepil páskou aby to tlumení drželo hezky a nechodilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 foto určo pomůže, moc Vám děkuju za rady, myslím že takhle mi to stačí k pochopení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 a ještě ti dám radu, až budeš tlumit vnitřní plech tak vytáhni stahovačku, pak to máš nalepené za chvilku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 já kdysi postupoval dle toho to návodu http://www.prohifi.cz/rady-a-navody/tlumeni-prednich-dveri-a-montaz-reproduktoru-do-skoda-octavia-i na vnitřní stranu dveří sem použil http://www.carhifi-profi.cz/instalacni-material/00525-optimum.html zakrití venkovní sem použil http://www.carhifi-profi.cz/instalacni-material/01306-original.html ještě do tapecírunku dal akustickou pěňu http://www.carhifi-profi.cz/instalacni-material/00786-t-50.html můžu říct že sem chtěl dát repra na zesík ale po vytlumení sem nechal na radio a hrajeto krásně a když sem prodal tehdejší subáč a jel domu jen na repraky tak sem si říkal že vlastně subáč ani nepotřebuji ale stejně sem si koupil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 oukej oukej, moc Vám všem děkuju, koukám že sem tady snad jedinej nevytlumenej basák neplánuju no, doufam ze budou stačit repro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 Pokud vytlumíš rozhodně budou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 jen tak pro sichr, jak máte vymyšlené uchycení předních a zadních výškáčů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 já je tam měl vlepené tavným lepidlem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 zadní výšky off a přední jsem nalepil pomocí STP, původní domeček jsem upravil kleštěma aby tam zapadl nový výškáč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 lepení mě napadlo, přední výšky jsou celkem jasný, ale ty zadní asi budu muset dát do plastu Csloupku, do dveří se s tím nedostanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 Tak do zadu dej koaxialni repro a mas po problemu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 tak uz mám ten set, tak si s tím nějak poradím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Březen 12, 2016 Sdílet Odesláno Březen 12, 2016 (upraveno) já si trochu pohrál i s nasměrováním Upraveno Březen 12, 2016 uživatelem Passta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 pěkný pěkný, no já je tam zatím přidělal podobným stylem ale na vruty v tom pouzdře co k nim je, se zadkama si budu hrát příští víkend, a tlumit budu jak budou tapecy u čalouníka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 Použil jsem úplně stejněj tlumící materiál, co tu dal odkaz ciimaa (však ho mám taky od něho doporučenej :D ) a spokojjenost ;) . Jinak je škoda, že máš ty reproduktory už koupený, protože dozadu jsou lepší použít koaxiální reproduktory. Pokud si s tím ale budeš chtít vyhrát a budeš si např. dělat z lamina domečky na výškáče, tak proč ne, ale kdo to chce mít bez práce, tak jedině koaxiály ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 s laminem neumím, takže je tam zatím nějak přidělám, s předkama jsem spokojenej, ale zatím nejsou vytlumený dveře, to budu dělat příští týden, protože už mám domluvenýho čalouníka na tapecy, takže to bude delší dobu odstrojený, tlumení mám zatím koupeny na C sloupky a boky v kufru, když už to tam mám rozebraný, plus jsem koupil těsnící pásku SINUS LIVE DBW na lem repráků a pod MDF podložky, dneska večer ještě od Dzordzina vyzvednu MDF pro zadní repráky, musím to všechno zkompletovat a vytlumit a ještě v noci povalím do Pardubic, kde mám na zítra domluvenou výměnu středového tlumiče výfuku za čistou trubku. no a dneska jsem nechal znova nalepit folie na přední okna, jen už ne 20% ale 35% propustnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 s tema foliema mas štěstí, ja mel vpredu 70% propustnost a mel jsem to za 500 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 musím zaklepat no, a to sem policajty potkával často, a nic, doběhla mě STK no, ale foliaři mi dneska řekli že sem to měl přivézt k nim, že to umí zařídit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 a takhle zní RSo bez výfuku, pure sound, skoro jak kadla kadla pou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 26, 2016 Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 Že tys tam místo benzínu nalil naftu? :D Jinak fakt jako nafťák... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2016 jako byl jsem hodně překvapenej když sem to slyšel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Peknej zvuk, skoro jako moje Tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.