Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

Já když jsem boční lišty pomocí horkovzdušky sundaval, tak se mi dost pokroutily. Je tedy pravda, že mi to bylo jedno, jelikož už jsem je neměl v plánu na auto vracet, ale asi nebude uplně sranda je při odstranění udržet v do budoucna použitelném stavu :smich:

Mám to tak na své Octě a doporučuji i Tobě, sundej lišty, očisti zbytky lepidla a zpět je nevracej. Jednak ušetříš pár korun za lak a myslím, že to vypadá lépe. Ale 100 lidí, 100 chutí. Bude to fajn tak i tak :smich:

Odkaz ke komentáři
Kluci dneska jsem potkal ve VY červenou Octu, xeny, lišty v laku, čistuňká no mazel :-) Tak chci moji :-)

Když bych ty lišty dal k lakýrovi, musím je sundat z auta, nebo se musí koupit nový a ty nechat nalakovat?

Tady máš něco pro představu :smich: boční lišty jsem daval nové ve škodovce je měli kolem 800 kč :smich:

post-89-1297771916_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pánové díky za rady, jsem tak nějak navnaděnej na ty lišty, že beru auto a jedu se poptat k lakýrovi co dělal věci pro Kolage :-)

PetrS: nemáš víc foto prosím?

Tak jsem i zpět a jak jsem dopadl? Pracovní doba do 16:00, já tam byl 5 minut před koncem a nikde nikdo. No nevadí, zastavím se tam ještě tento týden jak pojedu z práce.

Upraveno uživatelem Garrett
Odkaz ke komentáři

jj, od Hanáčka (Skveleceny), dnes mi volali, že je takovej menší problém, že mají cenu uvedenou za 1ks, ale v balení jsou samozřejmě kusy 2 a že to bude stát jednou tolik, jestli teda pořád objednávka trvá. Jistěže trvá, už to chci mít na autě!

Když už budu zítra v těch nákupech, vemu to i s lakovnou, jsem zvědavej na cenu za nástřik těch lišt do barvy, nemám ani šajnu, co si za to můžou říct

Odkaz ke komentáři

Dneska se mi nějak nedařilo, za prvé jsem si byl pro ty ledky, pán mi to dává a říká 84 Kč, povídám to je špatně, mám platit 168 Kč, zkontroluje to, nazve kolegyni krávou, protože mu to tam špatně popsala, poděkoval mi a šel jsem. Pak jsem se zastavil v lakovně, pán ochotnej, ptám se na cenu těch lišt a on na to asi 2000 Kč :-( To je sakra hodně, zeptám se ještě jinde a uvidím, ale dvojku za to nedám + nový lišty.

Perlička na konec, chci dát ty ledky nad SPZ a co se mi nestane, vytáhnu žárovku, nasazuju ledku, nějak to nejde a najednou se dívám, ten konektor do kterýho se to dává zajel dovnitř, vopruz, tak se mi to šroubováčkem podařilo vysunout zpět nahoru, pak asi ještě dva pokusy a totéž, začlo pršet, tak jsem se na to vy.... Mám tam něco špatně, nebo jenom nedokážu vyměnit blbou žárovku? Jak to šlo vám?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...