Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

jo kluci, ke spokojenosti mi hlavně dneska chybí pěkný počasí, chtěl jsem po práci na autě něco udělat a zatím mrholí, snad bude odpoledne líp :)

Konny: koupil jsem si deštník Škoda, otevřel ho, vypadlo pár malých kousíčků plastu a už nezavřel, škoda no :D

Odpoledne sem dám fotky aspoň těch nových věcí :)

Giancarlo: díky, snažím se :D

Odkaz ke komentáři

Peto jaksi jsem to tady u tebe ve vlakne zasklil ty folie a dnes jsem byl u tebe a ty ses ani nepochlubil a ja jsem slepej jak svina :) jinak vsechny fotecky supr ted na jare teda toho mas v planu at se dari ;) P.S. ty B sloupky jsi si potahl tou folii cernou co jsem dnes videl nebo je to primo od firmy co delali skla? ;)

Odkaz ke komentáři

Folii mám od nich, o ten kousek jsem si řekl na ten předek ;)

Petriiiik: díky chlape;)

Tak snažím se ať to auto vypadá trošku vypadá, ale bude bez RS koncovky, jen nějaká oválná, v top stavu už RS neseženeš, takže to budu řešit nějakou podobnou, novou :)

Upraveno uživatelem Garrett
Odkaz ke komentáři

Konny: atest tam je, ale pouze na zadních oknech, dopředu mi je nechtěl dát, ikdyž jsem ho chtěl ukecat aby ho nalepil i na přední okna. Prostě na předním oknech nesmí být nic víc, než už je z výroby, tak uvidíme jestli s tím budou problémy nebo ne :palec: Snad ne :D

Kolage: jj, mám toho ještě kopec, ale abych mohl něco pořádně udělat tak je to tak vzít si týden dovolenou a vypnout telefon :D :D

Libor: tak něco tam je, ale popravdě kdyby byly ještě o chloupek světlejší tak by mi to vůbec nevadilo, zdají se mi dost tmavý :D

Odkaz ke komentáři

Hraní si pokračuje, pustil jsem se do nátěru brzd, barva červená Hammerite, chtěl jsem aby to mělo trošku lesklý efekt, tak jsem si půjčil sprej se třpytkama, ale není to vidět, když jsem to zamíchal, tak to zítra zkusím stříknout přímo na brzdy po nátěru a uvidím výsledek :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...