Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

Doporučené příspěvky

A me se to vuuuubeeec nelibi :D :smich::palec: Cervene brzdy a cerna maska....... Fuj :lol::lol::lol::lol::lol: Delam si prdel. Petre mas to moc pekne. To je videt ze se tady hodne lidem libi to same.... To pak na srazu se uz jen bude hodnotit max spracovani kdyz budou mit x lidi cervene brzy a cernou masku :) Me uz chybi jen ta maska :smich: hi hi hi ;) Fakt Petre kus dobre prace :palec:

Odkaz ke komentáři
Fešanda , hlavně ta maska :palec: Ještě k tomu černý spidery :lol:

Včera poprvý jsem nad černýma kolama vážně uvažoval, třeba se k tomu taky dostanu :)

Já se musím přidat a pochválit tu masku. Ta se mi fakt moc líbí, to je super prace!! Moc pěkný!

Díky moc :)

vypadá to pěkně, ale tu masku to chtělo do matu, aby to ladilo s lištou v nárazníku.. nebo lišty půjdou do červený?

Na předku je Peťo ještě kus práce, xeny, ostřiky, lišta do laku, rámeček SPZ do pryč, mračítka - mám co dělat :D

A me se to vuuuubeeec nelibi :D :smich::palec: Cervene brzdy a cerna maska....... Fuj :lol::lol: ;) :lol::lol: Delam si prdel. Petre mas to moc pekne. To je videt ze se tady hodne lidem libi to same.... To pak na srazu se uz jen bude hodnotit max spracovani kdyz budou mit x lidi cervene brzy a cernou masku :) Me uz chybi jen ta maska :smich: hi hi hi ;) Fakt Petre kus dobre prace :lol:

Kube ty darebáku už jsem myslel že se ti to fakt vůbec nelíbí :D Děkuju ;)

K té masce by se hodila černá střecha, ale chtělo by to VT pro představu, nechce se mi až tak moc experimentovat :)

Odkaz ke komentáři

Jo ja pro ni rozhodnuty jsem uz davno jen to neventiluju bo pak kazdy chodi a pta se kdy uz to budes mit. A ja na to ted nemam moc casu a penize musim davat i jinam nez do aut. Ted se bude u nas delat to co uz je doma a pak dal. A u te strechy porad nevim jestli mat nebo lestk. A s tim i maska a vsechno ostatni ze......... :D A neboj pobidat si budem porad :smich:

Odkaz ke komentáři

Peníze mizí hodně rychle když se do něčeho pustíš,to je fakt, to zná tady asi každý :lol: :D

Mat/lesk, v tom mám naštěští jasno, vše do lesku, mám rád nablýskaný auto a vše na něm :smich: Tu folii si zkus koupit, nestojí moc, v Obi, Hornbachu, Globusu, tyhlety obchody ji mají a uvidíš jak se ti to bude líbit :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...