andrash Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Zdravím .. měl bych dotaz zdali má někdo konkrétní zkušenost s konrétním typem BOV pro motory 1,8T + instalací sám jsem objevil mnoho odkázů na BOVy cenově od 1000-4000 nejvíce se mi zamlouval TENTO ejsem si však uplně jistý jak se instaluje popřípadě je li potřeba doladit po instalaci nějak SW auta ;) pokud máte někdo zkušenosti s instalací či typem ideálního BOV budu rád za tipy a info ! Díky !! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Vybral jsis dobře,je to asi nejlepší blow off ventil.Jestli ho ještě nemáš tak ho mám na prodej,kdyžtak se my ozvy.díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
radar19 Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Ahoj, tak tenhle, akorát starší typ mám. Já mám typ motoru AGU. A jsem spokojenej :lool: .Jednání s touhle firmou super. Ale myslím, že záleží na typu motoru.Už si to přesně nepamatuju, ale novější typy musí mít jiný blow off ventil, myslím že Twinport. Jinak by to mohlo házet chyby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 dnes si ho jdu k nim koupit, tak jsem zvědav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 7, 2010 Sdílet Odesláno Duben 7, 2010 ber ho, je to bomba přibrat montážní sadu na montáž mimo kryt motoru. 3600,- před chvílí i s montáží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 špatná asi otázka : hodíš sem fotku, kde vlastně je? Našel jsem návod i s fotkama, ale u auta ho zaboha nemůžu najít, kam se pak dá. mam :AGU,motor 1999 viz. podpis Víte co myslím, ne? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Ahoj, tak to vypadá, že si ve středu přivezu domů RSo s najetýma necelýma 100tkm. Motor je bez jakýkoliv úprav. Byl by prosím někdo tak ochotný a pomohl mi vybrat nějaký slušný BOV z amerických stránek (s ohledem na to, že auto v budoucnu půjde na chip)? Neznam žádný stránky (max. se můžu kouknout na e-bay) a v BOV se nevyznám už vubec. Děkuju za každou pomoc. Ještě dodám, že r.v. 2001 (jestli to hraje roli) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fubunek Odesláno Říjen 20, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2011 Zdravim, chtel jsem se zeptat jaky BOV ventil se nejvice hodi na moji oktavu je to 1.8T zaklad bez chipu (110 kw) typ motoru AUM najeto 146 000 km rok vyroby 2004 cetl jsem si ze tam musi byt nejaky jiny ventil protoze ty novejsi oktavy maji elektronicky plyn nevyznam se v tom natolik tak proto se ptam dekuji predem za odpoved. PS.: do budoucna mam v planu chiptuning... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Já koupil HKS stylle II a je perfektní. Načipovat lze bez problémů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fubunek Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 Já koupil HKS stylle II a je perfektní. Načipovat lze bez problémů. aha diky, no a jak to je s tim elektronickym plynem ? co to mas za rocnik ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Já mám r. v. 2002. Na plynu nezáleží. Vyměníš origo ventil, kterej fouká dovnitř, za otevřenej, co odpouští ven a je slyšet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Listopad 16, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 zdravím,vidím že každý má trochu odlišný BOV.Měl sem SSQ verze III mě nešlapal dobře tak ho známý hodil do STI imprezy(zatím není seřízený)tak sem zvědav jak bude šlapat.Mám octu I 18T rv2002 motor AUM.Poraďte jaký typ.....hlavně spolehlivější(pokud možno odkaz na fa) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 SSQ verze III. ti dělala problémy? Na stránkách highperformanceparts.cz tuhle verzi pro tento motor doporučují. Takže říkáš, že ten teda nebrat? Poradí teda někdo nějaký jiný, který bude spolehlivý na motoru AUM? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Když si zavoláš do highperformanceparts, tak ti poradí. Mě doporučili typ II. Typ III se dá štelovat a je na čipované motory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 (upraveno) tak jsem to vyřešil /namontoval /jako kolega ,,Tomas_ek,, abych nemusel zkracovat celou hadici . tak to vypadalo před tím a měl jsem i jný ventil takhle to vypadá teď , mám tam > BLOW OFF VENTIL SSQ3 - HKS STYLE Upraveno Únor 26, 2012 uživatelem stenly1972 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 pravda na HPP poradí.pokud má někdo motor AUM spolehlivě bude šlapat jedině Twinport buď od Bidrin Performance-má šroubek na seřízení,nebo Forge Motorsport(seřízení se provádí výměnou pružin). -moje zkušenost je že otevřený BOV mi po chvíli házel nouzový režim-turbo tlačilo 0,4bar místo 0,6-0,7bar,ale stačilo zhasnout motor a po chvíli nastartovat a určitou dobu to jelo normálně než se chyba opakovala.Rady sem dostal od prodejce HPP a známého. -volba padla na twinport Forge Motorsport v autě je asi 2 měsíce a zatím šlape bez chyby(koupeno HotHatchShop),bylo mi řečeno že vydrží i chip,pokud bych zvedal více výkon...turbo,sání atd.tak sevymění pružina za tvrdčí. -podotýkám že hlasový projevportu je podstatně slabší než u BOVu,mě se hlavně jednalo osnížení turbo díry a plynulejší chod turba při řazení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Zdravím lidi, mam chipnutou RSku a blow off kopie HKS bez stelovani mi nejde. Takze tedka obednavam tu se stelovanim, pravdepodobnost ze bude fungovat na chipnutem motoru je opet tak pul na pul, ale chci to zkusit, pac ten zvuk je k nezaplaceni :D Chci se teda zeptat, kdyby mi to na chipu neslo, byl by tady nekdo, kdo ma origo motor bez chipu a mel o nej potom zajem? Samozrejme slevim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 taky mám přečipováno, tak sháním nějakej kterej funguje - jak to tady pročítám, tak ty bez štelování jsou k ničemu pro nás 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 4, 2012 Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 Jajin me slysel odjizdet co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 5, 2012 Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 Jo jo cekal jsem kdy to tu napises 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Bidrin nebrat, to je největší shit. Hodně dobře funguje Forge Twinport (nejlevněji na stánkách hothatchshop.cz) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 (upraveno) zdravím,naváži na poslední svůj dodatek tak klasika BOV SSQ verzeIII co je seřízen v impreze šlape bezvadně.Mám forge motorsport a úplně bezchybně...bohužel na verzi Bidrin sem slyšel negativa.Mám koupeno od hothatchshop Upraveno Květen 6, 2012 uživatelem Michal70 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Květen 22, 2012 Sdílet Odesláno Květen 22, 2012 pro info,po chipu mi to padlo do nouzáku tak sem volal do HotHatchShop jak se vlastně nastavuje twinport Forge motorsport....jestli výměnou pružin tento twinport má seřizování tvrdosti pružiny otáčením horní častí twinportu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 takže na twinport už se pak nedokupujou další pružinky, ale je tam jedna, která se seřizuje nahoře?... zkus nahrát zvuk toho bov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 po extrémním výkonu se dá dokoupit tužší pružina a opět doladit,co se týče zvuku tak tě zklamu:neprojeví se jako klasika BOV na volnoběh,je slyšet při zátahu podle nastavení ale zvuk určitě o 1/2 slabší....pokud se nic zvláštního nestane B) předvedu a ukáži na octavia srazu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 tak za mě můžu doporučit Forge Motorsport FMDV004 (dvoupístkový) - mám dva dny na přechipovaném AGU a jede bez problému a to jsem mu dneska dával zabrat hodně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 no na AGU není problém s BOVem ale na AUM se musí opravdu část vzduchu vracet do oběhu jinak to skočí do nouzáku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 no na AGU není problém s BOVem ale na AUM se musí opravdu část vzduchu vracet do oběhu jinak to skočí do nouzáku. Nemuzu s tebou souhlasit, momentalne mam kopii HKS verzi III. a slape to jako hodinky a fouka to jako cert (cti impreza) jen to jede jak skodovka :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.