ka_r_los Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Ztraceny syn se vratil:) zatim plni na maximum. Dnesni poznatek, spousta klickovani po Libusi a spotreba se nedostala pres 6,3l a to jsem od bechovic az po najezd na spojku jel v kolone, opet vic jak litr k dobru:) Dneska mi akorat bliklo hladovi oko, takze o vikendu natankuju asi naposledy u agip se slevou a bude se pocitat. Jinak s tou prevodovkou to zkusim o vikendu, uvidime jaky poklad skryva etka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gregy Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Zdravím, ty čočky jsi bral origo nebo od firmy TYC? B) Taky pokukuju po čočkách, přítelkyně chce více světla v noci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 Mam originaly a kvuli tobe mam tu kacirskou myslenky je rozebrat:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Tak ten poklad jsem opravdu nasel! CR prevodovky 103kw jsou opravdu delsi, graf dodam, az to bude k tomu;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 a je rozdil v prevodovce na S2 a na O2? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 (upraveno) Není, 2.0 TDI používá shodné označení převodovek, není tam žádný rozdíl, nebo svatý grál :) A tady je jen takový nástřel, omlouvám se za mírnou nepřesnost, tenhle graf dělám poprvé a těch hodnot je mraky:) Porovnávám klasickou KNS/HDV-PD a LHD-CR 2.0 TDI/103 kw. Převodovky z 125kw jsou na dálničním limitu jen nepatrně kratší než serie PD. dle pana Sixty: 02Q (MQ 350) - 6st. x 2,0 l/103 a 100 kW TDi PD GRF, HDV,JLU,KDN,KNS,KXX,LHD,NFP Upraveno Červenec 12, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 tak tohle je ovsem jiny kafe.. sla by tam dopsat 5° prevodovka z 1.9? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 odchylka je pár km/h (max 3km) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 Tak léto se nám pomalu půlí a já pořád nemám termín dovolené :( Co se přestavby týká, tak se mi ještě nepodařilo dostat stropnici domů, snad tenhle víkend, piny a dráty jsem už dal nějak dohromady, Quaddruplex svody jsem taky udělal. Jo a přišla mi mini kamerka za zrcátko:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 Tak zase trošku konkrétizace plánů na dovolenou. Mimo všeho urnitř auta jsem se rozhodl udělat něco dalšího pro ekonomiku provozu a inspirován mnohými debatami a zkušenostmi jiných. Protože tovární nastavení aerodynamiky podvozku je tristní, nejdříve jsem přemýšlel nad továrním zakrytím podvozku v zadní části, mno cena mě víc než odradila, tak jsem se inspiroval opět u BMP (zdravím:) ) a nakoupil 3 desky 1120*1500 mm kartonplastu a udělám si to sám. porovnání je na obrázku, největší starost mi dělá oblast okolo zadních ramen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Srpen 9, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 ty dily 1a/1b tam nemas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 (upraveno) Když jsem se tam koukal, tak na jedné straně mám ten náběch s hřebenem a na druhý s hladký jako ten díl má, takže to vypadá, že ho předchozí majitel někde ztratil, někdo si ho půjčil a nebo je rozdíl v provedení a byla tam provedená náhrada :D Jsem si to prohodil.. Upraveno Srpen 9, 2015 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Tak provedena objednávka tlumících hmot... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Tak tady máte mojí ochutnávku, dovolená se blíží, tak je potřeba se nabudit Ukázka tlumení Na podlahu přijde 2+3+2mm materiálu Dnešní orientační měření hluku po cestě z práce: 50 km/h 60 dB 90 km/h 130 km/h 70 dB volnoběh 55 dB Zítra přijde přeměření, ráno nebývá takový provoz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Tak dneska mi začala dovolená... nejdřív vypakovat polovinu do letadla a pak přesun na místo činu... mno dorazil jsem skoro v 5, než se umoudřilo počasí, bylo skoro 6, a v půl osmé jsem skončil... OBD zásuvka trvala nejdéle! ty dva balíky nalevo jsou jen tlumící hmoty... a furt to jezdí Stage 1.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Den druhý... Demontáž pokračovala už mírnějším tempem, přeci jen, tohle jsem ještě nedělal... Výchozí stav podlahy kufru po nehodě jsem musel lehce doladit antivibru na zadní přepážce, držím se poučky, že optimální výsledek udělá už 30% plochy. Výchozí stav boků kufru A tady už je část zakrytá A ve vzteku ( nepovedlo se mi sundat topení) Jsem začal s podlahou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
quicker Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Fakt dobrá práce Tu centrální podlahu budeš dělat taky celou nebo to jenom lepíš na díry ve které jsou ty gumové gromety? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2015 S antivibračním materiálem je to tak, že je zbytečné ho lepit všude, na podlahu ale přijdou další 2 vrstvy (2x3mm tlumících hmot) a ty už půjdou celoplošně, nejdřív na plech jedna a pak pod koberec odrazivá folie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Tak dneska se nevedlo úplně jak jsem si přál... Dělám si srandu Co jsem chtěl, to se stalo! Jádro pudla Příprava Antivibra 3mm tlumící hmoty Like 2.0 TDI CR LaK! 17mm materiálu A topení a centrální trubka už je taky zpátky, ale byl to porod! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Luxusni prace :-) to bude krasne tichoucko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 4, 2015 Sdílet Odesláno Září 4, 2015 Krasna prace! Jsem zvedavy na vysledek! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2015 Tak dneska bez fotky... Povedlo se mi ve spolupráci s kamarádem mechanikem usadit topení do těsnění !! Teda musel jsem asi hodinu bourat zdivo, ale to je vedlejší. Centrální trubka je teda finálně na místě a začalo se strojit, protože mi zbývá ještě dost el. dodělávek, je stav bez palubky ideál. -> Nataženy nové anténní svody (GPS, GSM, DAB, NAV), nazažern svazeček k čidlu ostřiku světel (5,5l nádržka je v garáži). Teď jsem dodělal přípravu svazku k zrcátkům, takže zítra dodělat a natáhnout po autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Takže drobná aktualizace, poslední 2 dny jsem jezdil letiště, jižní čechy... Podlaha je položena, sloupky na svém místě a začala se vylepovat palubka... Tlumení za centrální trubkou 3mm tlumení pod rounem na podlaze Pokládka neprozvučné folie Vytlumení A-sloupku a C-sloupku dole (jako rolbař) Vystřihovánky do palubky A od tohodle jsem odcházel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 8, 2015 Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Ty jo,to neuslysis motor :) A koberec se o kolik zvedne ? ta tou palubkou to nevadi nicemu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2015 To za tou palubkou se dávalo do LaK 2.0 TDI CR v základu... koberec je nahoře max o 7mm, nedával jsem toho moc u lemů takže jsem to usadil, ale samo že si tu musí na pár místech sednout... A dnešek? K tomuhle jsem přišel... Takhle je to okolo tunelu... Aby kufr tichý byl... Finále boků A tahkle to to vypadá Samo jsou na místě všechny sedačky, ale to není potřeba fotit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 no a co? uz jsi to konecne nastartoval? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2015 Nemas rad pribehy na pokracovani?:) jelikoz mi povolila jedna svorka, tak se mi vylila chladici kapalina:/ zitra koupim, doliju, nastrojim ovladaci prvky a sup na klimu... Zitra to musi jet za vsech okolnosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 to ani ne ale bych hoodne zvedavej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.