Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Navíc je teplej motor, takže to docela zásadně snižuje jeho namáhání a opotřebení v zimě. Já se před časem zajímal o dodatečnou montáž do Beetla a Rolba mi psal u té originální zástavby jako z fabriky cca 25-30, dostavbová sada do Wranglera asi 35-40.

Do Beetla jsem se na to vysral, když jsou s tím motorem takový problémy, ale u wrány bych to chtěl. Zatím jsem se teda nerozhoupal, je těch věcí na dokoupení strašně moc a peníze pořád jaksi nejsou :D

Odkaz ke komentáři

Oh, tak to jsem moji cenu daleko podstřelil. Je to už poměrně balík - a to mluvím o té Beetle variantě, pro Wranglera ještě větší hardcore :wallbash:

A pak nějaká ta "alternativa", co má/měl Lubinob v Oktávce nebo kdysi Olaf v Lunárce? To nevyjde levněji nějaký ten alarm s dálkovým startem? Otázka, co to vše nabízí, zda to jde v kombinaci se zamykáním Constructu apod. (nezávislé topení lze, ten dálkový start netuším) ... Navíc v době, kdy tam lze přidat modul na SIM kartu, tak mohu vůz ovládat i z druhého konce světa :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Je to už poměrně balík - a to mluvím o té Beetle variantě, pro Wranglera ještě větší hardcore :wallbash:

Tak ono to není zas tak strašný, co je dneska 40 tis Kč, žejo ;) Akorát je blbý, že těch věcí je prostě moc. Chci LED světla - 17k, chci expediční zahrádku - 25k, chci střešní stan - 40k, chci Webasto - 40k, chci zadní pevnostní nárazník s držákem na rezervu, nádrží a dašíma utilitkama - 80k, chci ochranný plech pod přední nárazník - 10k.

No a to mě ještě nedávno kamoš vzal na čtyřkolu a světe div se - láska na první pohled (k té mašině, ne ke kamošovi :rolleyes: ). Takže aktuálně hooooodně slintám po čtyřkole - už jsem se smířil s tím, že na ameriku nemám, ale zase Čínu nechci - takže zlatá střední cesta, Taiwan - líbí se mi, Access Motor MAX 750i FOREST 4x4 - ale pořád je to 180k.

Jenže to nemám kde parkovat, takže intenzivně řeším přístavbu garáže na druhý patro. O cenu se radši ani nezajímám, musel bych si to asi hodit :asie:

Odkaz ke komentáři

TGB je taky Taiwan co vypadá pěkně, ale oni mají buď pětikilo (což se mi zdá málo) za 165k, nebo pak litr dvouválec, ale ten už je 230k a navíc váží 400 kilo. Přes dvěstě litrů do toho dát nechci, na kravení v blátě někde na Ukrajině by toho byla škoda. Což je důvod, proč je mimo i Polaris, Arctic Cat nebo Can-Am, to jsou prostě moc velký pálky :(

Ten Access Motor má sedmistovku s hmotností 300 kilo za 180k, což se mi zatím zdá jako rozumný kompromis.

Odkaz ke komentáři

Nazdárek pánové, asi stárnu nebo co, ale taky se chystám na menší dovču a měl bych na Vás takovou otázečku: nemáte někdo tip na nějakou restauraci, kde se dá dobře najít na trase Svitavy - Hradec - Jičín - Liberec. Vzhledem k času bych nejvíc bral něco mezi Hradcem a Jičínem B)

Odkaz ke komentáři

Nazdárek pánové, asi stárnu nebo co, ale taky se chystám na menší dovču a měl bych na Vás takovou otázečku: nemáte někdo tip na nějakou restauraci, kde se dá dobře najít na trase Svitavy - Hradec - Jičín - Liberec. Vzhledem k času bych nejvíc bral něco mezi Hradcem a Jičínem B)

Jedině Hradec, pak Konecchlumí se svíčkovou

Odkaz ke komentáři

No já se vyrážím dovolovat a nechce se mi stát na dálnici v koloně. To když bude koloně někde na této trase, odbočím a sednu do hospůdky, tam se dá klidně i pár hodin vydržet. Úkolem bude být do večera na hotelu :) A navíc přemýšlím o výletu po cestě. Koukal jsem se na Hořice, Jičín a nebo nějaký hrad/zámek po cestě. Prostě pohodová cesta bez nervů. Navíc cestu z Brna na Hradec celkem i znám a jede se tam (tady podle mě) celkem v pohodě.

Jarda: Když si čtu recenze http://www.ceske-hospudky.cz/restaurace/konecchlumi/u-patrinu-8479 tak se toho i trochu bojím...

Upraveno uživatelem Ofeig
Odkaz ke komentáři

já to teda nesnáším, ale víš jak v pátek odpo je to hruza všude, k tchánom jezdime tam spodem-tzn d1, ždár, km o kousek delší ale dojedu v pohodě, navíc ted furt stávalo(stojí) litomyšl ale jako tak že tcháni do brna posledně jeli 3,5 hod z jaroměře

Odkaz ke komentáři

Když se zadaří, tak se zadaří, taky jsem jel Praha - Jeseníky viz foto, šílené a to jsme zpočátku jeli lážo plážo po dálnici na Hradec, poté co vesnice to nějaký semafor a řízeno kyvadlově, objížďky apod. Za odměnu jsme však potkali 2x Kodiaq zcela bez maskování, nové modelové roky Citigo (nové přední LED), Fabia (zadní kamera nad SPZ) a Superba, ale ten nevím co by mohl mít zvenku nového.

post-229-0-27558700-1471254595_thumb.jpg

post-229-0-57169900-1471254894_thumb.png

post-229-0-49901000-1471255018_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Jarda: Když si čtu recenze http://www.ceske-hospudky.cz/restaurace/konecchlumi/u-patrinu-8479 tak se toho i trochu bojím...

Nevím, já nikdy problém neměl, jak s čistotou, tak i obsluhou, vzadu je nekuřák restaurace. Jiné jídlo než svíčkovou jsem tam ale neměl, prostě je to pro mě hospoda, kde se můžu stavit a dát si svíčkovou,

v HK ti mohu doporučit na konci HK směr Jičín, Praha tohle:

http://www.restaurantnastatku.cz/

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Vcera si bejvalej kolega poridil ojetinku... posledni bmw 535d xdrive touring s laufy od ac schnitzer, 3.0, 230kW v zakladu + ty laufy neco asi pridaji, dve turba, pneumaticka zadni naprava, k tomu nejaka vec, co zajistuje protinaklony do zatacek, prifukovatelny bocnice sedadel a tuna dalsich nesmyslu..... sice najeto 160 tis. km, ale ten projev motoru a jizda... byl jsem v tom 30 minut jizdy, a pak sedl zpet do svyho Supa, co ma pridomek vybavy 'Exclusive'... uplne trapnej rozklepanej chudacek to je :o

Mazec... jak je to auto uplne jinde.

Odkaz ke komentáři

TGB je taky Taiwan co vypadá pěkně, ale oni mají buď pětikilo (což se mi zdá málo) za 165k, nebo pak litr dvouválec, ale ten už je 230k a navíc váží 400 kilo. Přes dvěstě litrů do toho dát nechci, na kravení v blátě někde na Ukrajině by toho byla škoda. Což je důvod, proč je mimo i Polaris, Arctic Cat nebo Can-Am, to jsou prostě moc velký pálky :(

Ten Access Motor má sedmistovku s hmotností 300 kilo za 180k, což se mi zatím zdá jako rozumný kompromis.

Musíš to brát tak na co to máš, jestli vyloženě na srandu a na ježdění blbnutí sám. Tak ideál je jetej japonec nebo třeba rencek od CanAm.

Pokud chceš novou tak něco lehčího.

Já to mám primárně na práci po zahradě a kolem takže furt tahám vozíky, dřevo hlínu a tak a tam je těch 400kilo spíš k dobru než na překážku, já mám CF moto X8 a na to co s ní najezdím mi stačí, je to čína to znamená nějaký nedostatky niméně v celkovým součtu jsem spokojenej. A blbnout se na tom taky dá, celkem to i letí :). Nicméně na dlouhý cestování nebo na prasení bych to nedoporučoval

Upraveno uživatelem header009
Odkaz ke komentáři

To CF moto X8 jsem viděl naživo s kuframa a je to pořádnej kus stroje, to se musí nechat :palec:

Když já vlastně sám nevím, co od toho čekám, resp. chtěl bych všechno...blbnout v terénu, nějaká expedice, výlet, ale i ta práce. Jenže to si trošku odporuje. Ono je dilema už krátká nebo LT verze. LT bude stabilnější a nabídne více prostoru / komfortu, ale zase s ní asi nebude taková sranda. Ale vidím to tak, že do zimy to už stejně neklapne a do jara času dost.

Odkaz ke komentáři

Panove, mate nekdo obycejnou Tank kartu od Benziny na radoveho obcana? Cetl jsem si podminky, vypada to, ze tam neni zadna moucha a ja v 95% tankuju prave tam, tak jsem o tom premyslel, diky za jakykoliv postreh.

P.S.: Vicemene se zavedenim moznosti tank karty mi na Kralovopolske zdrazili naftu :)

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Panove, mate nekdo obycejnou Tank kartu od Benziny na radoveho obcana? Cetl jsem si podminky, vypada to, ze tam neni zadna moucha a ja v 95% tankuju prave tam, tak jsem o tom premyslel, diky za jakykoliv postreh.

P.S.: Vicemene se zavedenim moznosti tank karty mi na Kralovopolske zdrazili naftu :)

čau už mě přišla a funguje to. Oni ti pošlou zálohovou fakturu dopředu a pošleš jim tam logicky peníze. A při každém tankování se ti odečte částka a ještě dostaneš klasicky paragon. Verva benzínová je o 1kč levnější, není o moc ale lepší než nic....

post-24077-0-40976500-1473261905_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...