Jump to content

Automatické otvírání kufru

Nicholas

Recommended Posts

Romčo, nechci prudit, ale umíš číst?

Nebo čekáš, že Ti někdo napíše něco jako "Romane, určitě si to tam dej." nebo "Nikdy si to tam nedávej!"?!

Vidíš jaké to dělá problémy, tak se rozhdoni sám jestli Ti ta nejistá funkce stojí za ty jisté problémy...

Tak v dnesnim teple (cca 20C) me to zase zacalo otevirat do te cca 1/4-1/3, zatim bez upravy vzper...

Ma nekdo radu, jak ty vzpery upgradovat, pote co pan Gorcak zavrel kram ?

Co zkusit koupit vzpery z RSa? Ty maji 470N..standartni maji 400N...a me je posilil na 500N, takze by tech 470N mohlo stacit ne?

Omicrone, koukal jsi na tu mezeru u 5. dveří?

Jeste jsem k tomu nedostal (normalne jsem zapomel)....

Apropo pro referenci, jak ta mezera vypadala bez pruzin, abych nemusel nekam do autosalonu, nebo ocumovat cizi auto, to by me take mohli z neceho podezirat :D ?

plynová vzpěra mi dělala neplechu... když jsem dovřel kapotu, tak asi o 6 mm nelícovala kapota s blatníkem, tak to šlo ven :palec:

jak je to s těmi závěsy dveří u Combi? všechno oki? já jen abych si zase něčím nedokurvil auto ....

Včera jsem nahodil posílené vzpěry od p. Gorčáka na 500 N + modré pérka, funguje to na jedničku.

Moc pekne, tise zavidim, ze jsem nestihl pana Gorcaka, nez zavrel kram... Nevite nekdo o nejake jeho nahrade, kdo by to udelal ?

Modra perka mam take, jak Ti to jde zavirat, zvladne to zenska jednou rukou ? Zda se me totiz, ze Ti to jde nahoru az nejak moc snadno, nejsou ty vzpery az zase moc natlakovane ? I kdyz v zime to asi ocenis...

plynová vzpěra mi dělala neplechu... když jsem dovřel kapotu, tak asi o 6 mm nelícovala kapota s blatníkem, tak to šlo ven :palec:

Ale to je nejake divne, uz mam druhou O2 se vzperou od Milotecu, nikdy jsem takovy problem nepozoroval... Nezkousel jsi to reklamovat ?

Samomontaz ? Ja to tedy nechaval vzdy delat odborny servis...