Přejít na obsah

Black Panther a.k.a Sleeper

Doporučené příspěvky

Kluci, nic proti, ale připomínáte mi piloty kamikaze :D:D

Neřikam, po úpravách asi jo, ale jedině benzín přestavěnej na 6q. Nafta 6q by tu rychlost nedala, protože i tak je šestka krátká.

Taky už jsem ji zkusil na 220, dá to, ale má dost a je to celkem zážitek, obzvlásť na našich silnicích :D

Odkaz ke komentáři

Mam odstraneny obmedzovac.cize tocit to mozem aj za 7tisic :-D ale je pravda ze od 6tisic otacok uz turbo fuka len horuci vzduch a je za hranicou ucinnosti. To sa zmeni ked tam hodim ine turbo. A urcite tam pojde aj 6q prevodovka.

Inak som zvedavy ako ste pisali na inom vlakne ze na R17 je to pohodlnejsie ako na mensom rozmere.Mohlo by to byt aj u mna tak :-D

Odkaz ke komentáři

tak samozrejme tam pojdu kovane piesty a ojnice,to bez debaty. Ventily neviem,rozmyslal som len tvrdsie pruziny pod ventily.Neviem,ake su poziadavky na ventily, to sa budem musiet pytat odbornikov, co mi to daju dokopy snad :palec: Lenze to je este daleka rozpravka. Najskor buduce leto . Teraz mi je to luto rozoberat, ked motor ma 112 tisic km. a najprv musim poriesit 6qualt s vacsou spojkou.

Ak sa zadari, idem toto leto na dovolenku do USA ,tak sa mozno vratim aj s peloquin LSD :smich: ,zabalim do batohu a mam to bez dane a cla :ph34r: . Rozmyslam aj nad Quaife LSD, ten je z UK,cize ziadne clo a dan v ramci EU. Ked uz sa to bude rozoberat a montovat, tak uz poriadne.

Niekedy mi bolo luto dat do toho peniaze ,ale nastali urcite skutocnosti,co mi potvrdili,ze zit treba naplno, takze prdim na tie peniaze a jedneho sleepera si spravim . Zbytocne vsetky peniaze pchat do ponozky,ked si ich clovek neuzije. ALe kupovat zas novu karu s takym vykonom je prehnane a niejake prachy predsa treba aj odlozit kvoli failsafe ^_^ .

Peloquin robi LSD aj na zadny diff pre Haldex, co je lakave :prcprc: mat samosvor vpredu aj vzadu :lol: :lol: zacinam si pripadat ako uzivatel Tavi - bez urazky, kto vie,chape :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

tak byt uplny blazon,mam to prerobene do pol roka, jedine,co ma brzdi, je kusok zdraveho rozumu, ze mam este pojazdit na povodnom HW,ktory je v super stave. Ale idem obvolat par firiem,ktore predavaju prevodovky z Audi TT quattro 165kw 6q a skusim sa dohodnut,ze im dam svoju aj so spojkou a starterom, nech mi daju len prevodovku,starter a prehodenie-praca teda bude v cene tej spojky,co im necham aj s dvojhmotou. Poloosy by som kupil nove,nech uz nieco drzia a nie su olupane a chytene hrdzou.

A vaha tych diskov, radsej dokaz namiesto slubov. Vazil a fotil som hned ako prisli.

post-13492-0-14221700-1458500602_thumb.jpg

Vaha ma nepresnost merania 100g, teda realne je to 7,1kg plus minus 100g ,ale skor sa priklanam k vyrobcovym 7,2kg, co sedi na tie R16.

Presne ako vravis teda, zbytocne davat za OZ ,toto je taky prijemny pomer cena/vykon.

Odkaz ke komentáři

tie R16 predavam, jazdene 1 sezonu cca 12 tisic km ^_^ ale s pneu.

Inak ked uz som nacrtol prevodovky. Chcel som dat z Audi TT kvoli vacsej spojke a pevnosti. Ale pozeram,ze 6ty stupen ma ratio 0,912 ,ja mam na 5tom stupni 0,838 ,cize mam vacsiu maximalku plus lepsia spotreba este :lol:

Co tak pozeram, tak sa mi pacia prevody zVW golf/bora 1,9TDI 96kW a 110kW 4x4 prevodovky 02M, pozeram obrazky a ono by mala mat obal presne taky isty ako ta co mam teraz na 1.8T . Napr kod FMQ.

Viete ci by pasovala kus za kus ???

Aj ma rovnako velku spojku ako ta z Audi TT. Ma krasny 6ty prevod 0,757 ,to uz by sa oplatilo teda. A vladat auto bude aj na tychto prevodoch si myslim v pohodicke. Ked teraz mam 300Nm krutak.

Teoreticka rychlost na 6tom stupni cez 280km/h :lol:

Odkaz ke komentáři

Od vcera mame nahodene tie zadne ramena s nastavitelnym odklonom. Zadne kolesa sa krasne narovnali z povodneho tvaru do A , krasne rovno.

Uz len nahodit nove letne R17 a dat na geometriu, ale necitim,zeby auto vzadu nejako plavalo.drzi to pekne. ROvno vymenene aj zadne stabilizacne tycky.

Tu je foto pred a po,ale neviem,ci to vidno z foto, realne ked to clovek vidi,tak je to nebe a dudy rozdiel.

post-13492-0-49154000-1458808662_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Od dnes uz mame letne papucky. Naozaj je pravda,ze na R17 je citit menej nerovnosti na ceste. Teraz pracujeme na zapise do TP :palec: Momentalne prekladam TUV osvedcenie do slovenciny a potom to dam uradne overit. Kedze nemcinu viem vcelku dobre, dam uz len pri overeni overit aj spravnost prekladu, pripadne nech to skoriguju a snad ma nezastavia policajti dokym to nie je zapisane :ph34r: Budem musiet nasadit K.I.T.T stealth mode :smich:

Odkaz ke komentáři

Tak jsi další, komu se auto zdá na nižší gumě měkčí, asi na tom fakt něco bude :D ;)

Jinak držím palce, ať Ti úspěšně projde zápis kol :palec: já to absolvoval někdy před dvěma lety, když jsem zapisoval Spidery a naštěstí TUV nechtěli. Nechápu, na co ho vůbec po někom chtějí, vždyť je to v podstatě k ničemu. Typový list, by měl být sám o sobě důkaz, že disk je schválen na typ auta v něm uvedeném :wallbash:

Odkaz ke komentáři

@Kocka87 : dik pekne,snad to dobre dopadne. ,Inak co viem, tieto kolesa nemaju typovy list - aspon teda vyrobca AUTEC nie je schvaleny u nas na dopravnom, tak je v zakone,ze treba uradne prelozit TUV, dat na zvlastnu TK, potom na okresny urad a zapisat.

Martin_TDI: Co som tak pozeral, tak tie vysuvacie konce su z nerezovej oceli a stred je asi len ocel, neviem presne, lebo stred je komaxitovany na cierno. No je v nom vygravirovany nazov SILVER ,ktory vyzera ako nerez, tak ked to nezhrdzavie o rok a bude ten napis vidno,tak je to nerez tiez :lol: Ale to rameno vyzera pevnejsie ako original dute profilove.

Inak teraz na R17 jazdim este prudsie do zataciek,ked to tak pekne drzi. Přitule je jemne nasrana :lol: ze nemusime takto jazdit po zatackach. Zatial mi to prechadza,ze testujem nove pneu,ale ked nam nakup lieta po kufri,tak to uz zatina zuby :smich:

Odkaz ke komentáři

tak zatial to na semaforoch nie je ziadne terno. Budem spokojny,az ked to bude hrabat vsetkymi styroma :lol: Dik za pochvalu, snad budem pokracovat aj dalej v brutalnejsich upravach.

Ked tak pozeram na auto na R17, chcelo by to ist nizsie :smich: Pozeram,ze mas uniball od silver projekt. Ja mam od nich tie zadne ramena. Mozno by nebolo zle dat tam tiez casom uniball a pustit to este nizsie.

Odkaz ke komentáři

vo stvrtok som skoro rozflakal auto. SOm rad,ze som nasiel miesto, kam to strhnut. Siel som do prace, na krizovatke zelena, radim sa do laveho pruhu(pravy je rozbity za krizovatkou), je pocut aj smerovku,ze davam, pozriem spetne zrkadlo,ci nic nejde v lavom, vchadzam do laveho pozeram pred seba, co ten predo mnou brzdi, v dalsej stotine uz vidim aj sanitku/hasicov, plna brzda, ABS hned cvaka ako sialene, siel som 60 km/h tacho, vidim ,ze aj pod plnou brzdou nestiham, Realne som bol blizsie ako sa zda na videu a zabrzdit na 15m z 60km/h na 0 neda nijake auto bez zadneho padaka :lol: ,tak pod plnou brzdou a pracujucim ABS som to strhol do odbocovacieho pruhu, oni mali cervenu nastastie a do praveho pruhu som to trhat nechcel, nakolko som nemal uz cas pozerat, ci je pravy volny,alebo niekoho sundam :wallbash: . Zastavil som presne vedla toho auta :lol: , a ked si vsimnete, az ked som uplne pri tyh Hasicoch, az vtedy je ich pocut. A to som mal VYPNUTE radio !!!!! ved to je co preboha,ze ich ani nie je pocut, retardov :wallbash: :wallbash:

Ale aspon som si overil v praxi,ze presne plati to ,co hovoria ludia, s ABS mozes na to dupnut na plnu brzdu a stale mozes riadit vozidlo kam chces

TU je video. Neviem,co na to hovorite vy, ja som si teda gratuloval :lol:

https://youtu.be/u9NnDmIf0qM

Odkaz ke komentáři

no to hej, tiez som myslel,ze sa pripravim na naraz, pozeram tomu autu na zadok,potom ma napadlo,ze hovori sa, ze pozeraj tam,kam chces ist, tak som pozrel do tej medzery vedla a uz to islo nejako automaticky... to aj ked prsi ,alebo snezi, tak pred jazdou si stale opakujem ,v pripade aquaplaningu, alebo ladu len stlacit spojku ,davat pripadnu kontru volantom a modlit sa .to som zatial nastastie skusat nemusel :lol:

Len myslim,ze ked je sucho,tak je aj ABS skoda,len predlzuje drahu brzdenia, myslim,ze keby som siel smykom, zastanem skor,ale asi by som tak nevymanevroval.

Tiez zacinam rozmyslat,ci mam dostatocne brzdy,ale tak kolesa zacalo blokovat hned ako som dupol na brzdu,tak myslim,ze ked brzdy dokazali hned zablokovat aj R17 kolesa,tak by mali byt dostatocne ,neviem no. :blink:

Odkaz ke komentáři

Jo aquaplaning můžu potvrdit, že sešlápnutá spojka dost pomáhá :D jednou jsem na dálnici vletěl do vody a auto začalo plavat, sešlápl jsem spojku a hodně se to sklidnilo. Ale pěkně mi cvakal prdel, už jsem viděl, jak s oktou rozčísnu svodidla :wacko:

Jinak 312tky co máš vpředu ti přece musí stačit :D ještě případně vymysli něco lepšího dozadu a bude to paráda. Já když porovnám sérii co jsem měl 280/232 a teď 312/280, tak je to naprosto propastný rozdíl v účinnosti. Série byla při vyšších rychlostech bída s nouzí hlavně pak na 17" Spiderch a širších pneu.

Odkaz ke komentáři

@kocka87: urcite chcem vymenit zadne brzdy, na 4x4 tam mam 239mm seriu ,nie 232mm,ale chcem tam dat z quattro verzie 256mmx22mm chladene.

V predu by sa mi pacili tie brzdy z golfa R32 verzie ^_^

@zvoncy:dik, no rozdychavat som zacal az ked som dorazil do prace . no skoda,ze je to tvrdsie, no ale pocul som,ze ma to vacsiu zivotnost.

Odkaz ke komentáři

jj, vim že na 4x4 je to trochu jinak. 256x22 bude paráda, už to pak i líp vypadá :palec:

Jinak na předek by se mi taky líbilo ještě něco víc, třeba Bremba čtyřpístky z Cupry R a kotouče 323mm, prý ty brzdy fungují naprosto neskutečně. Ale pro mé potřeby už asi zůstanu u 312 :D

Odkaz ke komentáři

Musin inak poreferovat ohladom pneu nokian zline. Som uplne prekvapeny ako drzia na mokrej ceste. Takto som ostro do zakrut nesiel na suchu na R16 Dunlopoch ako si mozem teraz dovolit ist za dazda. Neskutocne drzia stopu. Skusal som aj minule vyletiet z kruhaca s ktorym zviera cesta uhol tak 100stupnov.teda celkom ostra zakruta. V lejaku som to preletel 65km/h a pneu nepovolili ani o mm. Pre istotu som si pozrel ze z protismeru nic nejde ak by ma nahodou vysunul nedotacavy smyk. Bezne sa tadial ide max 40km/h.

Inak ten kamos,co mi lestil auto ma potesil,ze testuje nanasanie keramiky,tak mi to zrobi len za material. Vraj to spravi sklenenu vrstvu a 3 roky vydrz minimalne.no som zvedavy.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Je tu jeste nekdo ze stary party?
    • Womens From Your City - No Verify - Anonymous Sex Dating https://SecretPrivat.com [url=https://SecretPrivat.com] Girls In Your City [/url] - Anonymous Sex Dating - No Verify New Girls [url=https://SecretPrivat.com/girl/sonya-vibe-58.html]Sonya Vibe[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/kate-blush-132.html]Kate Blush[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/samanta-lily-64.html]Samanta Lily[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/emma-47.html]Emma[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-candy-43.html]Mia Candy[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/sofia-119.html]Sofia[/url]
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
  • Vytvořit...