Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

No to já dlouhodobou 8.5l a když to honim tak 13.5 :-):-):-)

Se tady nevytahuj :lol: tady nejsi v benzínech :lool:

Tak to je docela dost ne?:huh:

No asi jo. Je mi to nějak jedno. Po Praze neni problém když jedu ve špičce a někde to pak přišlápnu tak přes město za 10. Hold mám drahej Dachl :lool: Jako pod 5 pro mě nemožný, ani v klidu. Pod 6 tak ne :lool:, Pod 7 jedině když jedu jak šnek a nebo kolem 100 - 120 moc neakceleruju a plynule. Pod 8 to se musím hlídat na plyn. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

A nekecá ti PP?

Jinak já v srpnu vyměnil vzduchovej i naftovej filtr a klesla mi dlouhodbá na z 5,9 na 5,5 l/100 km, mam 225/45/R17. Ale to v žádným případě nezávodím, jak píše vevca, spíš tlačím a svezu se pořádně mááálo kdy.

Upraveno uživatelem CvencA
Odkaz ke komentáři

Já mám k dnešku dlouhodobou 7.0l/100km. A to jezdím jak řidič slečny Daisy.:angry:

Byl jsem zvyklý na jinou jízdu a hlavně levnějsí - jezdil jsem jako prase a za 5,5 l/100km.

Pořád se mi nějak nezdá ten nástup turba. U OI jsem sešláp plyn a raketa téměř hned (cca 1200 ot.) a to při kretémkoliv kvaltu a teď sešlápnu plyn a chvíli počkám až se motor roztočí a pak při cca 2000 až 2200 ot. (ještě nemám přesně vysledované) je teprve cítit zátah turba. Stejně tak je ten dvoulitr slabší při rozjezdech. Auto je takový řekl bych že hodně líný.

Neříkejte mi že je to všechno tím že je to 4X4? To snad není možný. :o

Odkaz ke komentáři

No auto netlačím, nikdo mně nepředjíždí a palubák bude kecat tak o plus, mínus litr. Spotřebu mám tak něco okolo 6.5 s těma 17. Teď ty zimní 5,5 pivo.gifVždycky si to rozhulákám tak na 110-130 a pak v klidu jen udržuju tu rychlost. Řídím se hlavně aktuální spotřebou a nechávám to běhat tak mezi 3-5 littry na sto pokud je možnost, ale dokážu si zajezdit i za 8 lol.gif Je možné že to bylo těma diskama . Ty 17 pegasy jsou těžké jak cyp a ty zimáky jsou razantně lehčí. Jako je vidět že ten motor i kontrola vozu je někde jinde... Teda aspoň u mně laugh.gif

Odkaz ke komentáři

To se docela divím scout by měl žřát tak 6,4 co píšou kombinace (scout 2,0 tdi)a já mám 6,5 takže to nějak tak vychází, sice jezdím na úsporu , ale taky když mě to chytne, tak jedu pilu. No a u mého BKD kombi píšou nějakých 5,6nebo 5,8 což je docela mazec, to bych nemohl moc jezdit, a co píšou mimo tak 4,5 to jo ale na plecháčích v 15" a jezdit jak důchodce, město 7,1. :lool: To jsou hrozný hovadiny :lol:

Odkaz ke komentáři

JJ v ideálním tempu jedeš při této rychlosti na silnici bez většího stoupání apod. Pak jen se podíváš na průměr a zjistíš že máš prd a to je většina spotřeb co tady lidi píší, pak satčí abys podřadil předjel kolonu, vylítl kopec nebo se párkrát rozjel za kaamionem a je tam 6litrů jak když vyšije.

Odkaz ke komentáři
Guest Míra Stříška

Jezdím často na spotřebu, celkový průměr mám 4,8 l/100 km. Jinak se málokdy dostanu přes 5 litrů (jen na dálnici, když jedu přes 130 km/h). Můj rekord je 3,6 l/100 km, trasa Černý Most - Pardubice. S autem nyní najeto 350tis.km.

post-18102-0-67638700-1350930647_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...