p2p Odesláno Říjen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2016 Pls at se tam vyjadri i ostatni komu Jura delal GO... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 Dneska, v sobotu jsme prebirali jednu O2 FL 4x4 na go... A zase zaciname :) Auto nema az takovou brutalni spotrebu, ale majitel to chce opravit. Pri prebirani zjistil praskly vyfuk (bud pletenec nebo spona) uvidi se v po... Od po se na nem zacne delat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pokornasek.pepan Odesláno Listopad 5, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 jenom otázka, je možné CDAA osadit pisty z BZB ?? naražím na příspěvek ohleně CDAA r.v. 3/2009 a zmínku ohledně možnosti vnitřností ještě z BZB 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2016 ano... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
15degren Odesláno Listopad 6, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Děláte i poškozené hlavy 1.6 TDI ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Listopad 6, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Po cca 700km. olej drzi (spotreba podla rysky nemeratelna), voda tiez ( menena pumpa) . jedine co zatial subjektivne hodnotim, je vyssia spotreba. cca o liter. trat ktoru robim 400krat rocne uz poznam a viem odhadnut podla pocasia a stylu jazdy. tam mi to vychadza o ten litrik ( mozno necely) viac. ci to je vyssim vnutornim trenim (zabeh kruzkov) , to posudit neviem. snad ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 Přesně, spotřeba časem půjde dolů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P3trJ Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Mám O2 fl, rv. 2009, motor 1.8 tsi 118kw. Vypadá to, že to začíná žrát olej (musím to ještě přesně zjistit), slyšel jsem, že je potřeba vyměnit celý písty. Mohl by mi někdo poradit kolik to tak stojí a jestli si můžu ty písty někde objednat sám a jaký? Nebo jak se postupuje? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Autorizovany servis skoda a jestli si to chcete opravit sam, mnoho zdaru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Tak dneska uz jsem byl vtipny, ale ted vazne. Jura ma na dilne dalsi TSI z dalekeho slovenska... Kluk prijel v sobotu a od pondelka se na nem maka... Dal viz foto... Jinak auto pekne i kdyz potkalo KUTILA. Nanestesti to byl autorizovany servis na slovensku. Neresim jestli nekde nedali sroub, nebo strhli zavit (olejova vana), ale to, ze si majitel u nich nechal udelat rozvody a po rozvodech se mu to potkalo (cca 200 km). Servis nechtel a neuznal reklamaci, ze preskocil vadny napinak typu K (o cem pochybuji) a jeste ten preskoceny napinak stratili... :( Vse musel znova zaplatit sam majitel. Je zajimave, ze po demontazi hlavy, opravili jenom dva ventily, na ostatni veci vubec nesahli... To nechapem proc??? :( Je to i videt na jedne fotce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guma Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Tak to je sila, ked tak mi supnite do spravy nazov servisu, nech viem kam nemam chodit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P3trJ Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Sam bych to urcite opravit nechtel :-) spatne jsem to napsal. Spis jsem myslel, jestli by bylo mozne,dat mi na vas kontakt a treba se domluvit na oprave. Chtel jsem vedet cenu atd :-) Autorizovany servis skoda a jestli si to chcete opravit sam, mnoho zdaru... Autorizovany servis skoda a jestli si to chcete opravit sam, mnoho zdaru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Polovica textu cesku, ventil raz spravne, raz s ypsilonom... vivat autorizak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 No vidíš, to jsem neviděl.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Pěkná prasečina, hodně zdaru při další určitě úspěšné GO. Jenom pro zajímavost, kolik má TSI najeto a kde vidíš důvod toho že se mu to potkalo když má Káčkový napínák a inovovaný rozvodový řetěz? Jestli mi tady něco nedochází tak se omlouvám, mám "dnes" nějaký dlouhý vedení :D EDIT: jakože mu při těch prvních rozvodech dali třeba Téčko a nechali starej řetěz nebo jiný autorizácký kombinace? Nebo špatné nastavení, ale proč teda těch 200km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 To uz je opravene preskoceni... Majitel chtel zjistit co tam ma... co bylo pred tim nevim na 100 pro... To preskcene Kackoo byl argument autorizaku, cemuz ja vubec neverim a hlavne mu ho nedali do ruky... K nam na opravu to prijelo asi 20 tkm po rozvodech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Aha takže nejspíš teda viz můj EDIT předchozí zprávy, prostě něco vojebali jak je jejich zvykem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Asi jo, je to hlavne nazor majitele, neveril jim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawwid17 Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 Auto mi uz odovzdali s chybou, ze chybna skrtiaca klapka, auto nemalo dobry chod, svietila kontrolka aj...nevidim velmi do toho, tak som to bral tak ako to je a chcel vymenit tu skrtiacu klapku uz mimo nich, no nebolo potrebne, nieco vraj bolo zle poskladane, cez pc neslo urobit ani zakladne nastavenia vacky....siel som to teda reklamovat, no vtedy mi uz pri nich nesvietila kontrolka, takze nic nevzali, ze mam jazdit...po par km sa rozsvietila zasa... vzali to a odpoved bola, ze je to skocene, ale uz sa nic nerozbilo, len sa to muselo na novo spravit...chyba napinaku, tak som ho chcel vidiet, ze nech mam nejaky dokaz, ze co to s tym vlastne je, bolo, ....bohuzial sa stratil....neviem ci sa vyjadrujem spravne, velmi do toho nevidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 jj to je to co jsem psal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 a meno servisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
canopus Odesláno Listopad 10, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2016 takt to by som chcel vediet teda aj ja,co za hnoj servis toto je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dawwid17 Odesláno Listopad 11, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2016 S autoservis HE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Pánové ( Jura) jak jste na tom časově s generálkami motorů, na kdy objednáváte nové nedočkavé zájemce? Jsem zvědavý co na to bude říkat "původní" majitel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oscar3 Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Chtěl jsem se zeptat na názor. Mám možnost koupit Superba, který měl komplet vyměněný motor v autorizáku letos v únoru , Škoda uznala reklamaci (původní měl popsaný problém s olejem). Domníváte se, že i ten nový může trpět zmiňovanými problémy. Auto je z 12/2009, najeto na něm cca 7 tisíc. Předem moc děkuji za názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Jura rikal časově cca začátek února... To Oscar: záleží co tam dali za motor... A ti se nedozvíš, mají většinou označení RR 1 atd a když jsem ti zjišťoval nepochodil jsem ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Jak moc závazný je se předem objednat? Přeci jenom je to dosz dlouhá doba a přesně teď nevím co se bude s autem dít,respektive jak se k tomu bývalý majitel postaví. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Zavolej zitra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sweden Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Zavolám někdy v polovině týdne,momentálně jsem pracovně v Dánsku.Milan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.