header009 Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Podle mě je výsledek neúměrný ku vynaloženým nákladům s rozborkou motoru. 0 Quote Link to comment
octavius4x4 Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 asi jo ale nemyslim si že by na to pomohlo třeba jen pridaním pripravku na dekarbonizaci pred vymenou oleje. 0 Quote Link to comment
Jurajcz Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 @p2p Zdravím. Můžu se zeptat BZB je v pohodě... to jsou ale kody motoru octavie... Jaké kody jsou v pohodě v případě Audi 1.8 TFSI ? Resp. vyskytuje se tenhle problem u audi ? Předem děkuji za odpověd. 0 Quote Link to comment
p2p Posted September 11, 2022 Author Share Posted September 11, 2022 To jsem nezkoumal, ale obecne MR 12 je ok 0 Quote Link to comment
V3pepkech Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 (edited) BZB do CDA proběhlo v pohodě. Edited December 1, 2022 by V3pepkech opravil jsem si sám 0 Quote Link to comment
wikyxxx Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Zdravím Vás1.8 tsi cdaa 2009 rok..nabehane 190000 km . Začal za studena kolísať voľnobeh strieľať do výfuku aj do sania bucha.. diagnostika hlási chudobná zmes + falošný v vzduch v nasavacom potrubí.. podozrenie padlo na PVC ventil... Vzduch si nasával cez dierku na pcv ventile ( pcv bolo ešte originál membrána úplne rozpadnuta) dal sa nový od febi po naštartovaní to isté nasavalo zasa cez odvetravciu dierku.. pcv od febi sa vrátilo dalo sa oem vw a ten istý problém stále pokračuje... Neverím že aj oem pcv je vadne... Ak odpojim hadicu od sania a dieru zápcham motor ide pekne.. opačne ak zapcham hadicu za váhou vzduchu motor začne nasávať vzduch cez pcv ide ďalej nezdochne.Vytiahnem olejovú rysku vynecháva viac.Povolim nalievacie viecko oleja je tam zasa pretlak miesto podtlaku.Kontrolavne všetky spoje podtlaky nič žiadna prasklina... Preventívne sa vymenili sviečky ngk lebo nebol zaznam o výmene. Ale taktiež žiadna zmenaNejaká rada čo s tým ďalej ??Ďakujem 0 Quote Link to comment
Mark 777 Posted October 16 Share Posted October 16 Tak sem si ten střep taky koupil Laurin a Klement z Londýna 2009 165000 km, a žere to i trávu u silnice 2l/1000km. Zlatý pětkový BMW… vyhodil jsem 70000 tisíc 😂 3 týdny práce zdarma. Nechce to někdo za odvoz, zatim všechno funguje i rychlý to je. Automat 0 Quote Link to comment
Recommended Posts