Přejít na obsah

po vymene zarovek za LED blbne osvetleni


ssimek

Doporučené příspěvky

Vypadá, že napětí bez dobíjení je na prahu funkčnosti a proto jen s dobíjením ledky rožnou. Můžeš zkusit ty LED žárovky připojit přímo na svorky aku bez nastartování? Fungují? Pokud jo, můžeš mít někde problém ve špatném spoji. Pokud nefungují, není to náhodou 24V verze?

 

Ta modrá je záměr? :)

 

Odkaz ke komentáři

Ahoj, na baterii to svítí. Zkusím projet kontakty od svorkovnice až na horu. Ale pokud by to kontakty byly, tak by to blblo pořád a ne jen kdyz není nastartovano. Je to 12V. Jinak modrá je záměr ;), už mám modré podsvícení pod sedadly, ve předu i v zadu, sháním někoho kdo mi udělá modré podsvícení budíku a podobně. V motoru taky do modra, moje oblíbená barva :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, já bych to spíš viděl na problém nedostatčnýho odběru v ŘJ a proto Ti to nesvítí, mrkni se sem, tady se to řešilo a zkus to.. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25024 LEDky mi taky dělaly problém, nešly rozsvítit bez nastartování a pak prosvětlovaly, vvyřešil jsem to přídavným odporem a bez problému (nebo v tématu přidávají žárovičku)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zdravím pánové, měl bych malý dotaz. Jak mám sundat osvětlení interiéru,jak v předu, tak nad zadníma sedačkama, abych si tam mohl vyměnit žárovky na LED. Mám strach, že něco ulomím, tak bych se raději zeptal někoho znalého, kdo to už dělal.

Předem díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Dobrý den,

 

mám takové dilema, se kterým se už 2 dny trápím. Chtěl jsem, aby mi svítily LED diody současně s interierovým světlem po otevření dvěří / odemčení vozu, ale po zapojení diod do okruhu se pokaždé rozsvítí jen interierové světlo a diody zhasnou. Když zkouším zapojit diody bez interierového světla, tak svítí, ale jakmile k nim přidám kablik od interierových světel, tak zhasnou a svítí jen interier. Nevíte, kde by mohl být problém? Děkuji.

 

Zde je odkaz na obrázek pro lepší ilustraci : http://www.jpeg.cz/images/2015/05/19/486iS.jpg

 

Odkaz ke komentáři

Plus z diod mám na plusu u toho interieru, do kterého jde proud když se rozsvítí. Já nechápu to, že když zamotám kabely od diod s kabelem od interieru a spojím je do okruhu, tak do diod nejde vůbec žádný proud (podle měření), ale když je zapojím odděleně, tak svítí v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Ano, kabely jsou nové. Zkoušel jsem 3 druhy. Jsem napojený v A sloupku. I mínus jsem odepnul od kostry a napojil na hnědý (kostra) kabel.

Na dveře to reaguje i na odemčení klíčem. Možná bude nejlepší najít nějakého elektikáře. Brácha to studoval, ale jediné co mi řekl bylo to, že dochází k úbytku napětí, ale ty LEDky musejí žrát 00 nic. Zítra natočím video aby to bylo více k pochopení. Díky za snahu.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Vyměnil sem zarovky v interiéru za led (sufitku,bezpaticovky) vse svítí super ale kdyz při bezicim motoru chci zapnout boční svetylko ne otevřu dveře tak bud svítí malinko nebo vubec jakmile vytahnu klíček ze spinacky vse svítí jak má cim to ? Uz jsem bezradny kdyz vratim původní zarovky vse šlape jak má diky za rady .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Máš ve světelným okruhu malý odběr proudu. Zkus k těm ledkám připojit třeba 5W žárovku a uvidíš, že ti to bude všechno fungovat, tak jak má. Já jsem dal do obvodu k ledkám telefonní žárovku 24V 1,2W (50mA) http://www.svetzarovek.eu/p-28098/k-206/24v/telefonni-zarovka-24v-50ma-t4-6/ a na oblbnutí ŘJ to bohatě stačí. Mám ji dannou i v kufru (tam mám led pásky) a taky to funguje... :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Nechci zakladat nove thema zeptam se tady chci si pridelat jeste 1stropni lampicku na zadni sedacky. Nema tady nekdo potuchy jak to pridelat?

Nechci zakladat nove thema zeptam se tady chci si pridelat jeste 1stropni lampicku na zadni sedacky. Nema tady nekdo potuchy jak to pridelat?

Odkaz ke komentáři

Dělal jsem to tuším z 1-1,5mm plechu. Nejdřív jsem měl lampičku jen tak vsunutou do stropnice, ale nedržela tam. Tak jsem narychlo naohýbal rámeček, do boku vyřízl díru pro kabely, doprostřed přinýtoval přepážku pro uchycení lampičky a bylo to. Hrany pro jistotu přelepeny textilní páskou.

 

post-178-0-07580900-1441966855_thumb.jpg

 

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ahoj, na baterii to svítí. Zkusím projet kontakty od svorkovnice až na horu. Ale pokud by to kontakty byly, tak by to blblo pořád a ne jen kdyz není nastartovano. Je to 12V. Jinak modrá je záměr ;), už mám modré podsvícení pod sedadly, ve předu i v zadu, sháním někoho kdo mi udělá modré podsvícení budíku a podobně. V motoru taky do modra, moje oblíbená barva

 

 

ta modra je dobra :-)

Odkaz ke komentáři
ta modra je dobra :-)

 

Díky ted před měsícem jsem to hodil ještě o úroveň vis a dal všude RGB pasek, mam k tomu dálkové ovládání a hraju všemi barvami. Mam to nahoře, pod sedadly, venku v masce, obrysovky. Chci to udelat ještě pod auto ale to az na jaře. A porad jsem nenašel nikoho kdo by mi udělal změnu podsvícení budiku

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahojte. Mam OII fl 2011. Vymenil som ziarovky sifitky 42mm aj 2 T10 na led.

Problem: Spinace ak su v polohe ze svietia pri otvoreni dveri alebo po odomknuti zamknuteho auta tak vsetky ledky trosku svietia aj pri zatvorenych dverach..jak keby stanby rezim...Ak nastartujem zhasnu celkom. Ak vypnem motor vystupim a zamknem auto tiez svietia trosku..jak standby. S normal ziarovkami to tak nerobi. zatial som to poriesil posumom do polohy celkom vypnutej.Stretlivste sa uz s takym?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...