ssimek Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Ahoj, Když mám vypnutý motor, stropní svíceni nesvítí :(, musím mít chvilku nastartovano, aby se rozsvítilo. Dělá to i po tom, když přijedu z práce. Mám tam LED žárovky a LED pásek. Zkoušel jsem už kontakty, ale bez úspěchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Vypadá, že napětí bez dobíjení je na prahu funkčnosti a proto jen s dobíjením ledky rožnou. Můžeš zkusit ty LED žárovky připojit přímo na svorky aku bez nastartování? Fungují? Pokud jo, můžeš mít někde problém ve špatném spoji. Pokud nefungují, není to náhodou 24V verze? Ta modrá je záměr? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ssimek Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Ahoj, na baterii to svítí. Zkusím projet kontakty od svorkovnice až na horu. Ale pokud by to kontakty byly, tak by to blblo pořád a ne jen kdyz není nastartovano. Je to 12V. Jinak modrá je záměr ;), už mám modré podsvícení pod sedadly, ve předu i v zadu, sháním někoho kdo mi udělá modré podsvícení budíku a podobně. V motoru taky do modra, moje oblíbená barva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikloush Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 Ahoj, já bych to spíš viděl na problém nedostatčnýho odběru v ŘJ a proto Ti to nesvítí, mrkni se sem, tady se to řešilo a zkus to.. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25024 LEDky mi taky dělaly problém, nešly rozsvítit bez nastartování a pak prosvětlovaly, vvyřešil jsem to přídavným odporem a bez problému (nebo v tématu přidávají žárovičku) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Merlin80 Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Zdravím pánové, měl bych malý dotaz. Jak mám sundat osvětlení interiéru,jak v předu, tak nad zadníma sedačkama, abych si tam mohl vyměnit žárovky na LED. Mám strach, že něco ulomím, tak bych se raději zeptal někoho znalého, kdo to už dělal. Předem díky za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 vepředu normálně chytneš ten průhledný plastík na okraji světýlka a vyklopíš směrem dolů.. Má snahu se stáčet jako na pantíku, protože na straně šedého plastu s vypínači jsou dva zobáčky - neulom si je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sooly Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Dobrý den, mám takové dilema, se kterým se už 2 dny trápím. Chtěl jsem, aby mi svítily LED diody současně s interierovým světlem po otevření dvěří / odemčení vozu, ale po zapojení diod do okruhu se pokaždé rozsvítí jen interierové světlo a diody zhasnou. Když zkouším zapojit diody bez interierového světla, tak svítí, ale jakmile k nim přidám kablik od interierových světel, tak zhasnou a svítí jen interier. Nevíte, kde by mohl být problém? Děkuji. Zde je odkaz na obrázek pro lepší ilustraci : http://www.jpeg.cz/images/2015/05/19/486iS.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Ahoj, nebude to tim, plus je staly a je spinany minus pol? Podle obrazku to mas totiz zapojeny opacne, jako ze se spina plus... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sooly Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Plus z diod mám na plusu u toho interieru, do kterého jde proud když se rozsvítí. Já nechápu to, že když zamotám kabely od diod s kabelem od interieru a spojím je do okruhu, tak do diod nejde vůbec žádný proud (podle měření), ale když je zapojím odděleně, tak svítí v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Kabely jsi pouzil nove,tzn. nemuze byt nekde polamany? Dale, plus jde do lampicky stale, ale dvere spinaji minus, takze pokud mas minus zapojeny nekde na kostru, tak ti to na dvere nebude reagovat. Kde jsi se pripojoval na okruh, v levem A sloupku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sooly Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Ano, kabely jsou nové. Zkoušel jsem 3 druhy. Jsem napojený v A sloupku. I mínus jsem odepnul od kostry a napojil na hnědý (kostra) kabel. Na dveře to reaguje i na odemčení klíčem. Možná bude nejlepší najít nějakého elektikáře. Brácha to studoval, ale jediné co mi řekl bylo to, že dochází k úbytku napětí, ale ty LEDky musejí žrát 00 nic. Zítra natočím video aby to bylo více k pochopení. Díky za snahu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Podle me to je jen blbe zapojeny, ale video muzes dat, at mame realnou predstavu, co to dela. Jinak az budu na pocitaci (asi az ve ctvrtek), tak ti poslu fotky, jak to mam zapojeny ja (na jaky kabely) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Červen 17, 2015 Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 Vyměnil sem zarovky v interiéru za led (sufitku,bezpaticovky) vse svítí super ale kdyz při bezicim motoru chci zapnout boční svetylko ne otevřu dveře tak bud svítí malinko nebo vubec jakmile vytahnu klíček ze spinacky vse svítí jak má cim to ? Uz jsem bezradny kdyz vratim původní zarovky vse šlape jak má diky za rady . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 17, 2015 Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 tím že ledky mají menší odběr, a v okruhu je vždy nějaká šťáva, tak ledky zůstávají lehce svítit, normální žárovku to nedokáže rozsvítit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Červen 26, 2015 Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 uplne mimo misu popisoval jsem jinej problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 26, 2015 Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 Máš ve světelným okruhu malý odběr proudu. Zkus k těm ledkám připojit třeba 5W žárovku a uvidíš, že ti to bude všechno fungovat, tak jak má. Já jsem dal do obvodu k ledkám telefonní žárovku 24V 1,2W (50mA) http://www.svetzarovek.eu/p-28098/k-206/24v/telefonni-zarovka-24v-50ma-t4-6/ a na oblbnutí ŘJ to bohatě stačí. Mám ji dannou i v kufru (tam mám led pásky) a taky to funguje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 Nechci zakladat nove thema zeptam se tady chci si pridelat jeste 1stropni lampicku na zadni sedacky. Nema tady nekdo potuchy jak to pridelat? Nechci zakladat nove thema zeptam se tady chci si pridelat jeste 1stropni lampicku na zadni sedacky. Nema tady nekdo potuchy jak to pridelat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 Mrkni sem - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10747&hl=seatu je tam vše potřebné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 5, 2015 Sdílet Odesláno Září 5, 2015 Mám to tak dodělané už pár let. Na uchycení druhé lampičky si vyrobíš držák z plechu a elektriku si jednoduše natáhneš z přední lampičky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Září 10, 2015 Sdílet Odesláno Září 10, 2015 to z akehokolvek plechu? to neznie ani narocne musim to skusit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Září 11, 2015 Sdílet Odesláno Září 11, 2015 Dělal jsem to tuším z 1-1,5mm plechu. Nejdřív jsem měl lampičku jen tak vsunutou do stropnice, ale nedržela tam. Tak jsem narychlo naohýbal rámeček, do boku vyřízl díru pro kabely, doprostřed přinýtoval přepážku pro uchycení lampičky a bylo to. Hrany pro jistotu přelepeny textilní páskou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest stevoOC Odesláno Září 18, 2015 Sdílet Odesláno Září 18, 2015 super, ja tzo vyskusam teraz cez vikend snad sa mi to podari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Říjen 8, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 Ahoj, na baterii to svítí. Zkusím projet kontakty od svorkovnice až na horu. Ale pokud by to kontakty byly, tak by to blblo pořád a ne jen kdyz není nastartovano. Je to 12V. Jinak modrá je záměr ;), už mám modré podsvícení pod sedadly, ve předu i v zadu, sháním někoho kdo mi udělá modré podsvícení budíku a podobně. V motoru taky do modra, moje oblíbená barva ta modra je dobra :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ssimek Odesláno Říjen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2015 ta modra je dobra :-) Díky ted před měsícem jsem to hodil ještě o úroveň vis a dal všude RGB pasek, mam k tomu dálkové ovládání a hraju všemi barvami. Mam to nahoře, pod sedadly, venku v masce, obrysovky. Chci to udelat ještě pod auto ale to az na jaře. A porad jsem nenašel nikoho kdo by mi udělal změnu podsvícení budiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Listopad 20, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2015 Sehnal sem lampicku ze Superba I. Bohuzel ten ledkovy panel co mam ted v OcteI tam nejde. A chtel bych poradit jake T10 led zarovky byste mi doporucily.Mam zkusenost s ledkama ze po par dnech zacly blikat. Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tren Odesláno Listopad 23, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2015 Ahojte. Mam OII fl 2011. Vymenil som ziarovky sifitky 42mm aj 2 T10 na led. Problem: Spinace ak su v polohe ze svietia pri otvoreni dveri alebo po odomknuti zamknuteho auta tak vsetky ledky trosku svietia aj pri zatvorenych dverach..jak keby stanby rezim...Ak nastartujem zhasnu celkom. Ak vypnem motor vystupim a zamknem auto tiez svietia trosku..jak standby. S normal ziarovkami to tak nerobi. zatial som to poriesil posumom do polohy celkom vypnutej.Stretlivste sa uz s takym? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.