zvoncy Odesláno Duben 13, 2016 Sdílet Odesláno Duben 13, 2016 Volajaké lesklé tie gumy :P ale niee :D peknéé :) Riadna mašina :) tak hneď do toho som zvedavý na výsledok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 dnes dorazil plnně průchozí zadní díl výfuku od výrobce Laityng.je to sice jednoplášť,ale tak za ty prachy proč ne...měl by být co se tvaru potrubí a úchytů týče identický s origem,tak jsem zvědav... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 pekne. nebojis sa ,ze to bude az prilis hlucne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 já právě vůbec nevim co od toho očekávat.každopádně chci aby to bylo slyšet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Duben 15, 2016 Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Take mam na 1.8 Turbo vyfuk od Laityngu.. Ted zrovna novy, předtim jsem mel též od nich a byl jsem spokojen.. Vydržel 8 let. Máji na vyber sílu hlučnosti, předtim jsem mel misto středového pouze trubku a vzadu decentní, ted jsem nechal opět trubku a dozadu střední hlučnost. Venku je to slyset pekne, naopak v aute jen lehce a az ve vyšších otáčkách, Turbo strasne ubere na hlučnosti. Tak uvidis, jake to bude u tebe. ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 taky jsem zvědav,protože je plnně průchozí každopádně rád slyším dobrou recenzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 16, 2016 Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 Moc pěknej lauf už na něj taky delší dobu pokukuju.. pak napiš jak si spokojenej se zvukem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 16, 2016 Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 Taky ho mám. Jen jsem si nechal dělat kulaté koncovky na míru. Mám i rezonátor a zvuk je tak akorát. Uvnitř je slyšet, ale neruší. Venku krásně duní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2016 díky za kladný reference.koncovka je 135x70mm takže oproti origu je větší,origo má 125x65mm ale zkoušel jsem přiložit a bude tam pasovat úplně perfektně,možná líp jak origo. jsem na to sám zvědav,absolutně nevim co od toho očekávat,když je plnně průchozí,takže jestli to i tak bude decentní nebo jestli bude slyšet tak,jak si představuju,uvidíme no,v pátek se tam bude montovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Taky sem to měřil a 135x70 tam opravdu perfektně padne, takže objednáno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 tak super.cca tyden to trvalo nez mi ho ten pan vyrobil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 tak a je tam.čekal jsem sice trošku lepší zvuk,ale co mi říkal mechanik,tak prej se ještě vypálí a bude znít líp.tak uvidíme.nicméně se zjistilo,že už je kat off takže jediný,co tomu vadí je střed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Vypadá to pěkně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Docela dost ti čouhá, ale proti gustu :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 místo středu kup trubku středovou z TDI, sedí přesně a je průchozí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 děkuju kluci.každopádně na foto to strašně klame,sám jsem si říkal,že to vypadá na fotce blbě,ale je to tak,jak by to mělo být (zároveň s hranou nárazníku). uvidíme,nechám to teď být jak se "zajede" a podle toho se zařídim,protože co jsem tak jako koukal,tak když už bych dělal střed,tak udělám krom svodů komplet celej výfuk - od vlnovce až dozadu roura 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 dnesni cesta z prace :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Tak to máš skoro jednou tolik co já když jedu pilu Moje Tdi jede za 7l/100 Km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommy23 Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Mohl by jsi myslis nahrát zvuk? Rad bych to porovnal se svoji, kdyztak sem pak take neco hodím ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 dnes mam v planu neco udelat,takze urcite :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 takže tady je nějaký to videjko,ale je to mobilem,takže to nepobírá moc ten zvuk,ale něco málo tam je slyšet...nicméně se bude muset ještě trošku výfuk posunout dovnitř... https://youtu.be/wf2U5bfy-_M 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 takže STK mám za sebou a už jen na dopravní magistrát,tam jedu v pondělí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Duben 30, 2016 Sdílet Odesláno Duben 30, 2016 Jak se tvářili na výfuk? Chtěli vidět papíry z Dekry? Taky mě čeká STK v nejbližší době.. To posunutí ti řekli na stk nebo si usoudil sám? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Duben 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2016 výfuk mi řekl,že až pojedu na STK (prosinec),tak výfuk vyměnit za origo + se mu nelíbil ten vyříznutej kat jinak výfuk má ostrý hrany,moc kouká a na emisích bych asi taky vyhořel,ale na to já ohledně toho,že čouhá,tak k tomu jsem nakonec dospěl já sám z Dekry nic vidět nechtěl,byl to známej na tom STK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Takže kola jsou v TP i v pojistce,takže když mi je někdo ukradne,poškodí nebo je orvu o obrubák nebo nedej bože nějaká dopravní nehoda,vše je v cajku a v případě poškození nebo krádeže mi je pojišťovna cvakne no a dneska dorazila zásilka v podobě tažnýho "oka".chtěl jsem něco s jiným nápisem,ale barevně se mi nejvíc líbilo tohle Sparco... jinak výhoda tohodle zápisu kol je,že můžu klidně prohazovat kola jaký budu chtít,ale v tomhle rozměru a pneu taky.někdo totiž kdo zapisoval nedávno kola,tak mu tam ten dotyčnej na úřadě vypsal i značku kol + pneu,což je na pičku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 No v tvé složce od auta je uložený typový list a každá kola mají jiné KBA, které máš vypsané dle foto i v TP (což se divím). To KBA je vyražené někde na kolech, zjistit rozdílnost kol problém nebude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 tak určitě,ale vyloženě do důsledku nikdo snad ještě nešel šel jsem nahodit to tažný a nejsem si úplně jistej jak to udělat...mám to chycený na ten jedinej šroub co tam je a protože nechci zasahovat do mřížky,tak je to šoupnutý po dní,což ničemu nevadí.je nějaký lepší řešení?tady je foto... plus jsem si dneska dovezl nájezdy,tak snad budou k něčemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Přesně tyhle nájezdy sem si taky pořídil :D Jo a bacha po předu nenajedeš, chce to dolík a prkna a nastavit nájezd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 zkoušel jsem je přiložit jen na zadek,takže jsem ani moc nedoufal,že předek půjde.no nějak to budu muset promyslet do budoucna.díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Květen 3, 2016 Sdílet Odesláno Květen 3, 2016 Ty stejné mám taky a na najetí většinou demontuju nárazník, většinou toho pak dělám víc :-D <br />To nevím, možná zaleží, za jaké situace se to bude řešit, ale momentálně Ti to sedí s koly na autě, ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.