surfman Odesláno Březen 8, 2017 Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 Tyhle kola jsem měl na předchozí krátký okině a na černý vypadaj suprově. Dobrej výběr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2017 tak hlavně já je mám už druhou sezonu,ale původní baeva byla černá a tak jsem je dal do stříbrnýho komaxu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 9, 2017 Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 Ten stříbrný komax bude lepší na Tvém autě! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Březen 9, 2017 Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 Kola vypadají moc pěkně. Jsou to 18"? Jinak jestli ti můžu poradit, tak než ty kola budeš dávat na auto, tak trochu vybrus ten komaxit na středový díře. Na minulém autě jsem měl taky kola po komaxitu a kamarád v pneuservisu mi to tam narval přes ten komaxit tím způsobem, že když to tam nešlo, tak to dorval přes šrouby... Nepřeju nikomu takový kola sundavat. Jinak taky teď uvažuju o lakování spiderů. Byl jsem přesvědčenej o bílé barvě, ale když jsem je tam teď dal, tak uvažuju i na původní stříbrnou nebo zlatou... To zas bude porod než vyberu. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Březen 9, 2017 Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 S tím komaxitem má Laetry pravdu já to takhle měl na stodvacitce a jedno kolo jsem sundávali přes hodinu v lepším případě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 diky za info,mrknu na to potom az je budu nahazovat. Leatry - jj jsou to 18" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laetry Odesláno Březen 9, 2017 Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 Mrknutí asi bude málo... :D Prostě vezmi nějakej hrubej smirek a pořádně tu středovku vybrus, protože jinak si na zimu budeš muset pořídit jiný auto. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2017 mrknu jsem myslel,že to udělám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 11, 2017 Sdílet Odesláno Březen 11, 2017 Pekny kola.... Odesláno z mého GT-S7710 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 16, 2017 Sdílet Odesláno Březen 16, 2017 kola paradni kde jsi je sehnal :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2017 jeden hodnej pán mi je prodal a dělaj mi jen radost :-) jsou už na autě,tak zítra něco vyfotim,ať taky vidíte,jak to vypadá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 19, 2017 Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 Jo jo fetečku byto chtělo jako sůl Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 celej včerejšek u nás leje jak z konve,dneska to neni o nic lepší,tak stále čekám,až se to trošku uklidní.jinak bych hned přidal nějakou fotku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Březen 19, 2017 Sdílet Odesláno Březen 19, 2017 Tak tady zase krásně svítí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 tak nejaky ty slibeny fotky,neni to nic profi a auto je zapraseny,jak jsou vsude jeste neuklizeny silnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 Paráda...pěkně jí to sluší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 28, 2017 Sdílet Odesláno Březen 28, 2017 Máš ji nádhernou! Kola luxus! Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 U me se nic extra nedeje,jen nova pena ve dverich,ta puvodni to mela uz za sebou a teklo mi dverma dovnitr. jen takova poznamka - ve Skodovce tahle pena pouze s reprakem a v kelly origo bez repraku :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Květen 9, 2017 Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 Mne voda stoji v zadnych dverach medzi prahom. A ked moc fuka tak stecie aj na podlahu. Myslis ze staci len toto dat nove? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 9, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2017 mě to taky stálo na prahu jak píšeš a když hodně pršelo,tak ta voda stekla dovnitř.jj určitě jo,protože přesně v těch místech,kde byla ta voda jsem měl odfouknutou tuhle pěnu.v auto kelly mě to vyšlo na 269kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Květen 10, 2017 Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 Super! Tak to asi poriešim rovno s STP platmi :D dakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2017 pokud myslíš vytlumení,tak proč ne,já jsem šel levnější cestou.jinak neni zač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 Tak pouzdro na bryle je doma a o vikendu ho tam namontim,tak konecne je budu mit kam davat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 11, 2017 Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 Taky ho mám na cestě...těším se na to. Dej foto až bude v autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2017 určitě,ještě musím pořešit uchycení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 Jsem poladil trošku zadní okno... Ještě se tam 1-2 vejdou,tak musim něco vybrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Květen 13, 2017 Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 Poslední 2 pěkný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2017 tak me se libej vsechny,proto je tam mam :-D jinak diky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2017 dnes dorazil obal klicku od cinskych kolegu z Ali,tak snad bude vse pasovat.pokud demontuju obal,vyndam baterky,muze se stat,ze se treba diky urcitymu casu odkoduje dalka s IMO? nikdy jsem to nedelal,tak jen na co si davat bacha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2017 konecne jsem se dokopal k tomu nahodit pouzdro na bryle,za ty prachy paradni,jen je potreba poupravit uchyceni a dat delsi srouby bud s vetsi hlavickou nebo podlozku. no a dnes vymenen obal klice.jeste jsem si objednal jeden jako rezervni,protoze druhej nemam,tak necham jen vybrousit planzetu abych se aspon dostal dovnitr,kdybych si treba zabouchl klicek,kdyby zacal blbnout zase nekdy zamek. plus foto,jak dopadl puvodni klicek,musel jsem do nej navrtat diru,jinak bych se do nej nedostal,puvodni logo hodne kvalitne prilepeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.