Spooky1 Odesláno Březen 14, 2018 Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 hihi... Ozi a jízda na spotřebu... Ty woe jsem tomu nechtěl věřit, když jsi mě to říkal a ono fakt jo... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 14, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2018 Takovou si někde vymyslet, to se musí stát... [emoji23] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Květen 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2018 Bylo by fajn sem po delší době zase něco napsat, přece jen už to je nějaký ten pátek. 14. dubna jsme zvládli přezutí na letní pneu, konečně to zase trochu vypadá a funguje na silnici. :) Týden na to, ve 120 tisících, jela chudinka na servis, kde zůstala 3 dny. Dělalo se toho docela dost: olej a pravidelný servis výměna předních tlumičů - měl jsem je již vyteklé výměna předních desek a kotoučů výměna zadních desek a kotoučů srovnání geometri výměna jednotky světla (jaká to fakt netuším) s tím, že to má opravit nefunkční LED pásek pravého světlometu Bohužel ne ve všem se podařilo. Denní LED po servise sice svítilo, ale přestalo znovu svítit po 1800km a volant je po geometrii ustřelený doleva, což je na tom zkoseném trojramínku strašně vidět. No minulý týden jsme měli takové malé výročí a přehoupli se k posledním cca 25-30 tisícům km, které budeme trávit společně: tlaku v pneu si nevšímejte, někde jsem píchnul, ale při foto nebyl čas to řešit... :-) Nyní jsme už zase objednaní do servisu tak uvidíme jak se to podaří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Květen 23, 2018 Sdílet Odesláno Květen 23, 2018 Koukám, že servis jsou asi celkem profíci ... . Já už stříhám metr z posledního měsíce. Sice bude auto lepší, ale byli jsme spolu zatím nejdéle ze všech Octávek a nějak mi mrcha přirostla k srdci. Alespoň nechám novému majiteli udělat poslední servis (180tis.) a nové gumy :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Květen 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2018 Bohužel, je vidět, že servis je dobrý tak na výměnu oleje, ale smlouva s leasingovkou hovoří jasně - pouze neautorizované a ten seznam je opravdu krátký... :-( Taky už jsem si na ni zvykl, bohužel mě trochu trápí, že vůbec nevím jaké vybrat nové auto a díky zdražení škodovky na to samé už ani nedosáhnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 24, 2018 Sdílet Odesláno Květen 24, 2018 Na shitbox alá Rapid ti budget bude stacit ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Květen 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2018 Rikal jsem auto, ne hraci skrinku. Nic proti Rapidu, ale neni to idealni auto na 4-5 tisic km mesicne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Květen 24, 2018 Sdílet Odesláno Květen 24, 2018 To zdražení a budgety jsou prevít ... . Vím o tom svoje. Měl jsem schváleného Supa s nepatrným navýšení budgetu a bum, zdražení +33tis.. Naštěstí jsem zrovna ve fázi oblíbenosti u CEO, tak souhlasil :) . Pak je samozřejmě ještě otázkou, kolik máte od leasingovky aut, kde je pak kupujete a jakou jsou schopni dát největší slevu. Mně třeba pomohla sleva téměř 150tis.. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Květen 24, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2018 (upraveno) Ol@f: bohužel golf nepřichází v úvahu, povoleny jsou pouze Škodovky, mě víc vadí, že nemůžu mít ani skladovku, ze kterých by se vybrat dalo... HONZAV1: me se nepocita ani sleva... :-( Citace směrnice pro výběr: U osobních vozů objednaných po 1.11.2015 musí být nakonfigurováno rezervní kolo, hands free (komfortní telefonování), airbagy vpředu i vzadu (Crew Protect Assist), klimatizace a motor diesel v rámci limitu. Konfigurování 18palcových kol a výše není povoleno. Finanční limity jsou s DPH a bez dohodnuté slevy - platí pro vozy Škoda. Limit na mojí pozici je 718 000,- s DPH (594 000,- bez DPH) včetně volitelné výbavy do výše limitu. Minimální výbava: Octavia Hatchback Ambition Upraveno Květen 24, 2018 uživatelem OziToretto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 24, 2018 Sdílet Odesláno Květen 24, 2018 před 4 hodinami, OziToretto napsal: Rikal jsem auto, ne hraci skrinku. Nic proti Rapidu, ale neni to idealni auto na 4-5 tisic km mesicne. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Květen 25, 2018 Sdílet Odesláno Květen 25, 2018 (upraveno) Jsem si schválně hrál v konfigurátoru a vešel jsem se :D http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/126065197 Jasně, všiml jsem si že to neni 4x4 ale v konfiguratoru jsem 4x4 s naftou nenašel??? Upraveno Květen 25, 2018 uživatelem MalejDoom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Květen 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2018 To je prave ono, 4x4 už nejde vůbec, případně půjde jen s automatem a to už mi nevyjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 25, 2018 Sdílet Odesláno Květen 25, 2018 4X4 na D1? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Květen 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2018 4x4 chci, aby to auto nebylo uplne o nicem a aspon 14dni v roce jsem byl rad a tesil se, ze si do nej sednu a budu si tu cestu uzivat... :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 25, 2018 Sdílet Odesláno Květen 25, 2018 Ozi, kdy objednáváš nové auto? Tohle si nakonec necháváš nebo půjde pryč? Taky jsem zjistil, že už si nenakonfiguruju stejně vybavenou Octavku jako před 2 rokama :( Mám limit 650t z konfigurátoru :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Květen 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2018 Ofiko menim auto v unoru, ale rad bych mel nejaky prostor a uz objednal, aby nebylo pak zdrzeni... Tohle auti zustava, respektive odkupiji na 100% a pak se uvidi :-) ja porad premyslim na Karoqem a trochu si doplatit, jestli mi to schvali.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Květen 25, 2018 Sdílet Odesláno Květen 25, 2018 Karoq je malý, sám jsem uvažoval a projel první den na trhu. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červen 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2018 (upraveno) Uspesne jsem nechal v patek pred tydnem zalepit tu levou zadni pneu, ktera utikala a mel jsem z toho velkou radost. Ve stredu cestou domu po dalnici jsem pichnul prave zadni kolo, ktere uteklo tak rychle, ze do zastaveni bylo znicene. Aktualne cekam na 1 novou pneu, protoze lease neschvali vymenu druhe pneu s vetsim vzorkem... Honzo: Karoq nevim jeste jsem v tom nesedel, jezdim hlavne sam tak by mi to asi ani tolik nevadilo, spis by me zajimali jizdni vlastnosti. Hlavne s ohledem na to, ze nyni nejde konfigurovat ani 4x4, ani vRS Upraveno Červen 4, 2018 uživatelem OziToretto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červen 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2018 Tak konecne se mi minuly tyden vratilo auto ze servisu. Sam jsem tomu neveril, ale dokonce to sviti a je to jiz tyden a porad to sviti, tak uvidime jestli to bude ok. Udajne odesla znovu jednotka svetla tak se reklamovala. Geometrii bohuzel udelat nezvladli, takze ta me jeste nekde ceka, tak uvidime kdy a jak se povede... Mam uz vymenenou i druhou zadni pneu, takze ted si doufam budu chvilku jen uzivat jezdeni a budu mit klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 19, 2018 Sdílet Odesláno Červen 19, 2018 Nekecej, že už to svíti... Tomu už se nechce ani věřit... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červen 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2018 No fakt, a dokonce týden a nic... [emoji16]Včera byl chvilku čas tak mám nalepeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Červen 21, 2018 Sdílet Odesláno Červen 21, 2018 Jé, ty máš ale pěknou samolepku na zadním skle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červen 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2018 diky, akorat mi prijde, ze me stejne nikdo z OctaviaClubu nepozdravi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 21, 2018 Sdílet Odesláno Červen 21, 2018 bodejď by jo, když všechny jen předjíždíš a už tě pak nevidí .... , takže tě jde pozdravit pouze, když stojíš, což jsem ti splnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červen 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2018 nene, s timhle autem tak rychle nejezdim a je pravda, ze si me odchytl luxusne, s maskovanym neoznacenym autem v prave poledne na necekanem miste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 21, 2018 Sdílet Odesláno Červen 21, 2018 , to je tak, když se nechce pracovat a lelkuje se po kavárnách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Červen 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2018 Sakra jsem odhalen, aspoň, že teď si mě nechytil na te 3 hodiny dlouhé grolovacce [emoji16] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 21, 2018 Sdílet Odesláno Červen 21, 2018 před 1 hodinou, jar_da napsal: , to je tak, když se nechce pracovat a lelkuje se po kavárnách přijel sem na poslední chvíli, už ve Dvoře čekali jenom na mě...... Jedno volný dopoledne a ty toho naděláš :D Ještě že mě Ozák vytáhl, jinak by mě bouchla hlava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Září 10, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2018 Tak zase po nějaké době, auto má namotáno už přes 135 tisíc. Zatím bez dalších problémů... Ve 135 dostalo doma olej, filtr a komplet vyčištění interiéru. Po Žamberku byla sundána nálepka, zůstal jen poslední řádek, který tam snad ještě nějakou chvilku vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.