ketys Odesláno Duben 11, 2016 Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 hm, cenu bych odhadl tak max na 120 euro, víc za to imho nedostaneš ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Okii diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2016 Tatko to vyzerá po 4 dňoch a plnej prevacky :) "tie leskle gumy" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2016 Včera nahodené podložky na zvýšenie motora. Dnes hned oskusane skoro ma porazilo.. vbehol som do dost vyjazdeneho pruhu stym že musim brzdiť, semafor.. nevedel ci mam brzdit ci iist... buchoty riadne.. ked som pribrzdoval vtedy to riadne zabuchotalo... mama vedla cela vstrachu co sa stalo, ja tiež :D no ale vsetko vpohode vyzera tak :D ponaučenie, neist tou cestou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 snad si obil len napravnicu. Ja uz ked vidim vyjazdene ,tak ked nejde nic v lavom, rovno idem na stred a kolesami musis prejst po tych vyvyseninach,alebo sa stiahnem uplne vpravo k obrubniku a len nadskocim po tych vyvyseninach,ale aspon nebucham spodkom. Najlepsie ako opravuju cesty a kkti ako na krizovatke od roznavskej na tomasikovu, davaju novy asfalt, ale xuji uz neopravia aj tu cast s dierami,co je v pravom pruhu na semafore, novy koberec ukoncia tesne pred tym....dementi, takze tam stale automaticky do laveho idem. Skoda mlcat toto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 hej hej aj ja sa snažím jazdiť po srede len ked su auta je to naprd.. no šak oni su dopletení celí ako sú.. ved mám pocit že tam je cela nová časť ale nejak 100metrov zrazu vynechajú atak.. ale tak taká cesta ako je tam by mala by všade... pri mojej škole spravili kus novej cesty síce už mesiac tam nevedeia teraz namalovať pruhy :D ale hlučnosť sa tam strašne znížila, Určite aj bezpečnosť.. neviem no ale tí čo to plátaju tam môžu nehať aj jamu..lebo to akože vôbec nevedia vyrovnať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Ták nejaký čas odjazdené, a vzadu mi to vcelku dosť šúcha o lemi, nejaké nápady čo stým ? nezačne mi to hrdzavieť a táák? ? :D čo ma napadá su odklony a dorazi, dajú sa tam dať ešte nejak dorazi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 malinko vytáhnout lem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 Dal bych tvrdé dorazy a aby to pružilo jen na dorazech, taky to tak mám a pohoda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 na blatníky pozor, je to pak hned když to ještě chyne nákej kamínek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 Takže zohnať ešte jeden pár takých istych ak sú tam? Alebo niečo ine? Lebo ja tam mam klasické dorazi.. Nič speci :D a dať ich tam.. no som zvedavý. Videl som fotku od Zavyho ale neviem kde som ju už videl :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 sežeň ještě jeden doraz, otoč ho vzhůru nohama a co bude navíc uřež, tak to dával Zavy a jezdil tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 Jop presne tak som to myslel :) tak bud tak alebo teraz mi Tomas poslal, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 Já to tak neměl, já měl tvrdé dorazy z gumy, ty origo jsou moc měkké. Origo dorazu jsem měl jen kousíček, zbytek tvrdá guma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 tohle nandavaci vypada dobre, taky mam ted tvrdou gumu a je to ok, na tech origo to pruzilo uplne stejne jak na pruzine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 Jo ty nandavací vypadají dobře, ale ta cena? :D Haha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 tak 10eur neni také hrozné je tam 10kusov :D vyskaladám :D ale ak vietie niečo prístupnejšie. mám ísť kupiť hokejové puky a donich vyvrtať diery ? :D Tak si to robil ty myslím Adolfík že ? :) neviem čo mám hladať :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 puky dával právě závy, já mám tvrdé dorazy od TA technix 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Jo já myslel že je to za kus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 taká garažová foto :DS gumou je to LTT ale treba dorazy poriešiť abo odklon :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Optimus Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Krasa...... Dobre vidim..odrete na disku? Odoslané z LG-D855 pomocou Tapatalku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Pecka octavia!!! SHOW CAR jako sviň! Jde s tím ještě jezdit? Je krásná!!! Japan tuning ;-) Chceš jí mít asi tak nízko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 No hej už sú pokrstené :/ :( tak nízko to nemám. Len som bol na takom "kopceku" sikme parkovanie ktoré je vyššie ako cesta.. tak som kukal kedy to dere lak.. potrebujem bud dorazy alebo odklony. Predok mám stále vysoko. Takže zatiaľ nuda. Aj keď napravu už sem tam chytám o vyjazdene pruhy čo nechaapem.. asi som krepy, a neviem jazdiť. Dzany :D no jedine na vzduchu keď tak :D už aj nad tym rozmýšľam :D A diky hoši :) dá sa neni to tak nízko.. ale neni to moc uz komfort no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Druhá láska :D brutálne sú 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Duben 29, 2016 Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 Chci se zeptat co to mas na sroubech u kol? Dost se mi to libi a pomalu nikde jsem to nenasel Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Duben 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2016 Sú to matice na stiftoch :) problém je že nezozenies take abo aspon ja som taky rozmer matice nenasiel ako je velkost a stupanie zavitu v naboji, tak som musel zohnať špeci štift aby to sadlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ZdenaH Odesláno Květen 2, 2016 Sdílet Odesláno Květen 2, 2016 Masakr kokta, barvu a kola závidím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Květen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2016 Ďakujém :) Už sme full led :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Květen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2016 Ahojte, chystáme sa do Budapešti do zoo a chceme ist autom, ako je t tam s parkovanim? Odporucate niečo? Nejake zachytne parkovisko a odtial uz mhd? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.