Konny Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Chladící kapaliny je asi kolem 4,5l a G12 (červená) budeš ředit s destilkou nejspíš 50:50, takže kup 3l G12 a 3l destilky a budeš mít vystaráno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Listopad 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 (upraveno) Tak regulátor nalezen, ještě aby ne když je to první věc kterou vidim po otevření kapoty :D :D Takže čekám na budíky teploty oleje a tlaku turba. čidlo teploty přijde nad olej.filtr(fotka od známého) do výpustního šroubu je to absurdní :D Upraveno Listopad 28, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 Já mám ve výpustném. Proč je to špatné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Listopad 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 Ukazuje nereálné teploty, dalo by se říct že nesmysly. Vana je hliníková a teplota ve vaně se nedá srovnávat s teplotou v motoru - ta by tě měla zajímat ne ve vaně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Listopad 28, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2016 No mi to začne měřit, když se mi nahřeje voda (tak okolo 2km) a asi když najedu 10km +-, tak mám olej okolo 95°, v létě se drželo i 105 ale výš to nešlo, spíš to ukazuje furt 95° +-. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Listopad 30, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2016 (upraveno) Prvotně záleží na kvalitě budíku, určitě budík do 2000Kč přesný nebude, spíše to jsou vyhozené peníze. Pak je důležité i to umístění a čidlo ve výpustném šroubu je opravdu blbost. Chvíli jsem to měl a oproti reálné teplotě to klidně kecá i o 10°C a víc. Dostat se v zimě přes 100°C není neobvyklá věc. Jinak teplota oleje se dá odhadnout i podle tlaku oleje. Za mě je lepší koupit kvalitní budík na tlak, než levný tlak a teplotu. Upraveno Listopad 30, 2016 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Prosinec 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 (upraveno) Pravda 100stupnů není v zimě problém už sem se přesvědčil.. :D Protože ani já se o svátcích neflákal :D konečně budíky tlaku turba a teploty oleje, vše souhlásí s vagem takže spokojenost :) Teplotní čidlo zapojený nad olejový filtr.. Budíky zapojený na kolečko od jasu v interiéru a ještě přidaný rezistory protože i na minimum to svítilo jako blázen... Pak denní svícení, vsadil jsem na klasický pruh, akorát váhám mám možnost zapojení aby se při rozsvícení hlavních světel jen ztlumili na 50% ted to mám že se úplně zhasnou.. Co myslíte? ? ? Dál nějaká kosmetika v motoru nerezové T spony a nové ventilové víko s krásným kovovým víčkem oleje s logem vrs :) Upraveno Prosinec 28, 2016 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 ten motorovej prostor je naprostá nádhera... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinVike Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 Moc pěkný, kde jsi sehnal to kovový víčko na olej prosímtě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 (upraveno) Odpovím za Kohyho, to kovový víčko mají v OB autodílech... Upraveno Prosinec 29, 2016 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 Přidám zkušenost - na OII mi netěsnilo a musel jsem ho vrátit, stříkal ven olej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Prosinec 29, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 (upraveno) Máš to pěkné, jaké budíky jsi koupil, že by Auto Meter? :) Upraveno Prosinec 29, 2016 uživatelem LadikRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Prosinec 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2016 V OB uz ho udajne nemaji,kupoval sem cele viko od znameho i s vickem.. Rikal taky ze ho mel z OB.. Taky me napadlo pohlidat si tesnost a je to v pohode.. Jo uhod autometer :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 (upraveno) Tak sem vyhodil střed a dal místo něj trubku z TDi za 500kč pasuje parádně, za hodinku bylo hotovo, ikdyž mě potrápila původní spona viz foto :D Takže paráda Zvuk paráda krásně bublá a přitom neotravuje.. Na jaře půjde pryč kat a místo něj rezonátor nejspíš :D Upraveno Leden 12, 2017 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 ten stred udela taky dost.sam ho mam pryc a mam tam nerez trubku a super.kat mam taky off a za me decentni zvuk,kterej je venku moc peknej a uvnitr nijak neotravuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 Ale co na to stk a VB? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_sulcik_ Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 Tos měl ten střeďák ještě pěknej :D já jezdil s horším :DJinak na trubku místo středního tlumiče by ti asi nic říct něměli, homologovaný to je, ač k jinýmo motoru. A katalyzátor, to je jasný, bez něj se ani na STK nedostaneš, oficiálně. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 pčr si obhájim to neřešim, a stk by neměl být problém díky tomu že je to originální díl :D Uvidíme no.. No katalyzátor zatim nechávám, ikdyž mě láká nový downpipe s rezonátorem :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 13, 2017 Sdílet Odesláno Leden 13, 2017 poldove zatim cajk.nedavno me stavela mlada pinda od PCR a mela reci na denni sviceni,ze pada malinko snih,kterej jsem ani nezaregistroval,ze pada a ze je to snizena viditelnost a ze to neni na denni sviceni,ale na hlavni svetla.to jen tak na okraj.no a na vyfuk nic,ani ze ma vzadu na koncovce ostrou hranu,ze to duni nic.... ohledne stk to bud pujde ojebat a nebo jsem pripravenej,ze koupim cinskej kat,kterej se tam na skt da spolecne se stredem a koncem,coz mam ve sklepe pripraveny na stk,pak zase vratit zpet :-D kat off,stred off a zadni dil mam od Laityng a uz to jinak nechci,ma to paradni decent zvuk.pritelkyne vzdycky rika,ze slysi,kdyz prijedu domu z prace :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 Menší nedělní nudička :) 3mm led ve všech klikách a 6mm led v přihrádce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 15, 2017 Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 přihrádka by se mi taky líbila,ale zase bych se musel vzdát 2DIN,což je blbost.ale jinak paráda.nikdy jsem tohle nedělal (i když viděl u hodně aut) ale na co je to napojený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2017 Myslíš přihrádku nebo kliky? Kliky jsou na konektor pro stahování oken vede tam + ze stmívače 3-12V a přihrádka je + přímo ze stmívače, když sem dělal budíky na stmívač tak sem tam dal více pinovou wago spojku takže sem jen přidal další +.. U mě 2din nemá význam akorát lákadlo na zloděje, mě stačí Blaník,Evropa 2 a USB :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 myslel jsem kliky.jo to mas pravdu o tech zlodejich.ale tak ha mam pojistino,takze cajk.ale ne ze by me to pak nestvalo,kdyby mi nekdo vybral auto,to ne.jinak podsvit moc peknej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Jo tak kliky jsou z konektoru toho stahování oken :) No mě by právě štvalo že mi rozbije třeba okno, nebo vypáčí dveře kvůli rádiu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 jasny jasny,to me taky,ale tak 2din tam bylo,tak jsem jen obmenil model.jinak bych mel klasiku 1din. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 Taky sem na ně koukal ale peníze se hodili v jiné části auta :D Tak včera sem dodělal svícení na řadičku alá Superb II. 2x 3mm led diody bodové 680R rezistory, jsou přímo ve stropnici mezi stínítkem zpětnýho zrcátka a stropní lampičkou, jak jsou v tom "filcu" tak nejsou vůbec vidět a v noci krásně decentně svítí na řadičku :) Bohužel moc to nejde vyfotit.. dneska něco zkusim, ale nevim,nevim 2000kč za novou lampičku ze Supa II mě přijde šílený a 1200kč za použitou taky :D Moje cena 2x 3mm led + 2x 680R = 20kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 já sehnal lampičku ze supa za 400 Kč :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kohyy Odesláno Leden 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 (upraveno) žide :D Ale já bych potřeboval černou což je taky komplikace :D Upraveno Leden 17, 2017 uživatelem Kohyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 preeeesne,cerna s koleckem na sibr jeste ke vsemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 nalakovat a je hotovo, jinak O1 má ovládání šíbru řešený jinak než sup1/passat b5.5, a myslim že i G4/Bora to má stejně jako sup1, O1 nemá kolečko v lampičce sorry, už koukám, že to kombajn má řešený stejně jako sup1, jak je to možný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.