BadyS Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Tak to plne potvrzuji....co 2 roky jsem to absolvoval taky v OVA...jakto ze ma parkovacky a nesviti ☺☺☺ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Mám podobnou zkušenost se starým žigulem - je to jeden z úplně prvních a ty měly parkovačky v binkrech a ty blinkry jsou navíc bílý - auta vyrovbený do určitého roku (1974?, to tak mít mohou).. Auto mám jako veterána, stáří pěs 40 let a v poslední době začíná být hodně velký problém na STK. Ti, co to znali už pomřeli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 mám dotaz dneska sem prošel technickou uplně vpořádku. jen dve zavady mejnší vpohodě. ale je mi o to že mi nalepili jen červenou samolepku a zelenou tam starou nechali. já sem myslel že se musi sundat na stk aby pak policajti neprskali. dík za info a kdyžtak radu čim to sundat abych nic nepoškodil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Nahřát horkovzduškou (nebo fénem) a něčím seškrábnout. Na STK to dělají kovovou špachtlí, ale tím většinou sedřou i barvu na značce, takže bacha. Nicméně myslím, že právě z důvodu poškozených RZ v místě nálepky by to měli na STK přelepovat bílým kolečkem (bílou nálepkou). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Přesně tak. Ale nedělat z komára velblouda, když s to trochu odře, se to neposere. Mě tam tu zelenou nechali taky a do dneška jsem jí nesundal. Se mi nějak nechce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Mě jí na STK sundali, protože tam nemá co dělat. Navíc jsem jel na dovolenou a v Rakousku prý za to dávaj pokutu. Prošlé emise... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Taky mi ji tam nechali, a protože jezdím kolem komína, tak to tam nechávám. A jestli si vzpomenu, tak ji přelepím bílou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Jo tak ja to sundam a dam tam bilou nalepku kdyz to bude podtim hodne sedreny jinak to necham. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Máš tuto nálepku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Ta samolepka je na pet pismen. Obyc.papir takze par destu a vypada to docela nepekne. Mam ji taky na aute a davaji to na STK za dvacku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 25, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2015 Mě jí na STK sundali, protože tam nemá co dělat. Navíc jsem jel na dovolenou a v Rakousku prý za to dávaj pokutu. Prošlé emise... Já Rakousko jezdím často a nikdy nic. A těžko by mi přeci dali platnou technickou, kdybych neměl platný emise. Ale někdy jí sundám, ale na bílou seru, prostě když to odřu, tak to bude odřený, chuj s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 To prelepku nemam ani nic nerikali. Dnes to nejak spacham fenem a uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 To je stejně ptákovina na entou.. Když už si ty blbci vymysleli, že zelená známka nemusí být, tak měli vzít v úvahu i poškozenu RZ.. Z STK neodjedu, dokud mi to nesundají, klidně si při tom natočím video a budu ho pak přehrávat PČR, až mě budou buzerovat za poškozenou RZ.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 Nehrotíte to moc? Těch pár miniškrábanců na spz nikoho zajimat nebude, si myslím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 (upraveno) přesně tak. vůbec bych neřešil nějakou samolepku a když policajt bude rejpal, tak si vždy něco najde.... a než značku by řešil, tak vás radši změří radarem aby to měl na jisto :) Upraveno Listopad 26, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 Tak kdopak jeste do konce roku vyuzije starych pravidel a udela STK a emise aby mel na dva roky klid? Od noveho roku uz zadne auto bez katiku a filtru pevnych castic neprojde. Celkove to pry bude dost zprisneno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 No pořád s tím straší, tak jsem zvědav, jak to nakonec dopadne :) Já mám ještě 3 roky klid, do té doby to nějak vykrystalizuje. Ale skoro bych si tipl, že to bude pořád hodně o konkrétních lidech, co budou chtít vidět a co ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 To se tvrdilo jiz dva rozky zpet, jak neprojdou vozy ......a nic. Zijeme v CR, takze asi tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 Romane, nebuď naivní :) Auto už teď bude muset reálně kvůli fotce přijet, ale to je tak všechno :D Z fotky nepoznáš EGR nebo KAT OFF :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 Ja nejsem naivni :) uz davno ne. Tak jo. Budu konkretnejsi. Auto prijede na emise...napoji se pristroje a veskera data se odesilaji on line na centralu v Praze kde se to vyhodnoti. Technik uz to nemuze ojebat ci upravit. Zni to jako fantazmagorie ale mam to od znameho z STK takze kokotina to nejspis nebude. Tak ted mluvte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 Absolvoval jsem ted STK a od new roku bude povine napichnute AUTO na OBD... Klidne projdes emisema, ale jestli budes mit zapsanou 1 v OBD mas smolika... Oficialne auto neprojde emisema... To je oficialni stanovisko MInisterstva... Emise uz ale maji jak toto obejit... Jenom si musis priplatit... no hold zase to bude drazsi... Uz takhle zdrazi o 300+300, ale co nadelas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 By mě zajímalo,jestli mají diagnostiku na auta,která tady jezdí. Pochybuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 Jasně, takže nesmím mít v ŘJ žádný závady. Ale pokud bude ten SW upravenej (např. deaktivace EGR, chip, deaktivace DPF), poznají to? Předpokládám, že ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 EDC15 a nebojim se :) EDC17 už je holt chytřejší no, z toho možná něco vyčtou skrz readiness :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 poznají podle readinnes kódu,tam jsou zanesené všechny čidla,sondy atd Takže třebas.00000111 to znamená,že Ecu detekuje čidla DPF.Pokud máš úpravu,budeš tam mít samé nuly (upozorňuji,že tohle je jen příklad) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepik90 Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 otazka je co když třeba bude auto koupené dalšim majitelem a auto bude už načipovane a EGR bude vyndanej nebo vypnutej už před jeho koupi. Novy majitel o tom neví tak by mě zajimalo co mu řeknou...... že ma smulu že neprojde? podle mě blbost když o tom ani neví a autobazary o tom neřeknou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 Tohle nikdo řešit nebude.Bohužel bude mít smůlu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 To by byla zajímavá funkcionalita pro PolarFis, aby uměl na jedné straně přijímat informace z ŘJ (např. ty readiness kódy), patřičně je upravil a v oficiálně přijatelné podobě je přeposlal na zásuvku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 Nebojim se ze se nenajde zpusob, jak toto elegantne obejit... bud primo na emisich nebo samo doma... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 jj,časem se něco vymyslí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.