Guest Gabo6 Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 vyskusa aspon ako to funguje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 Chlapi kdyz je auto malinko vic orezle u blatniku...je to duvod ho vyhodit z STK? nevím, jestli se něco změnilo, ale platilo, že pokud nebyly zkorodovány nosné části vozu, tak to prošlo, a samozřejmě, koroze u blatníku nesmí mít ostré hrany, to platí obecně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 11, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 Dik za reakci. Jedna se o Ford Mondeo z roku 2002. Tak uvidome v realu. Treba to pred tim nejak zamazne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Jo před 4 lety :D to bylo hodně věcí jinak ... mám kamaráda co má šroťák, kde dělaj likvidaci, takže tak nějak vím o co jde. Funguje to nějak tak, že od tebe vykoupí auto za 1500/kus, dají ti potvrzení o ekolikvidaci. Fotí ty auta u nich, včetně záběrů s VIN. Pak se to rozebírá, separují se kovy, díly ... Kovy se kšeftují dále na větší šroťáky ... pro díly si jezdí lidi ... všichni jsou spokojeni, je to velkej kšeft. Přesně tak. Vše se fotí. Prodal bych mu to normálně legál s RZ ať se pak stará sám ;) Takže vyřešeno, pokud chci auto vyřadit, musím doložit eko likvidaci, jinak to nejde, takže jsem hodil inzerát za symbolickou cenovku a auto se obratem prodalo klasicky, jako ojetina, takže evidenčka, přepis a ekopoplatek 5.000,- Až jsem se divil, auto byla Nissan Micra z roku 1996, my první majitel, nabořena lehce na přední dveře, 113.000 km najeto, mimo brzd (výměna r. 2014) vše na autě původní a světe div se, made in Japan z tý doby zafungoval, auto bez jediné závady - neskutečný .... taky tehdy s příplatky a spoilery, nárazníky a zrcátky v laku stálo neuvěřitelných 338.000,- Kč, v roce 1996. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 TK - Bez závad a ME - Hodnota kouřivosti: dovolená 0,80 a naměřená 0,17 :) Takže OK jen to holt drobet dýl trvá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fireee Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 tak nevím, někdo jsem četl, že PD motory překračují limity kouřivosti :-) ale na základě tvých hodnot jsem v klidu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 17, 2016 Sdílet Odesláno Březen 17, 2016 Už minule sem byl slušně pod limitem a co se udělala makovice a začla tankovat slušná nafta tak je to znát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 Takže vyřešeno, pokud chci auto vyřadit, musím doložit eko likvidaci, jinak to nejde, takže jsem hodil inzerát za symbolickou cenovku a auto se obratem prodalo klasicky, jako ojetina, takže evidenčka, přepis a ekopoplatek 5.000,- Až jsem se divil, auto byla Nissan Micra z roku 1996, my první majitel, nabořena lehce na přední dveře, 113.000 km najeto, mimo brzd (výměna r. 2014) vše na autě původní a světe div se, made in Japan z tý doby zafungoval, auto bez jediné závady - neskutečný .... taky tehdy s příplatky a spoilery, nárazníky a zrcátky v laku stálo neuvěřitelných 338.000,- Kč, v roce 1996. Na pojížďky po městě OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 18, 2016 Sdílet Odesláno Březen 18, 2016 taky jsem byl teď s PD na emisích a měl jsem 0,18 kouřivost, technik říkal, že ty PDčka stejně všechny projdou pokud s tím lidi nejezdí jak důchodci, TK taky bez chyb, takže za dva roky znova :) až na to 3 hodinové čekání... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 A máš to čiplí košin? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Jj to by aj mna zaujimalo ci to mas chipnute. Ja mam 1.9tdi BXE-cko chipnute na 107kw tak som zvedavy ako dopadnem v oktobri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Já si myslím, že ten chip nebude tak hroznej, pokud je dobře udělanej. Já mám BLS a čip na 103kw. Nekouří za studena, ani ze zátěže... Pořád se uklidňuju :) jdu tam v listopadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Březen 21, 2016 Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Pokud zůstal EGR, tak to splní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Přemýšlel jsem nad odpojením EGR, ale kvůli tady těm změnám jsem ho nechal. Takže se nemusíme obávat jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Vyzkoušej s nějakou diag.načíst. Uvidíš, ale myslím, že OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Možná ho před STK vyndat a vyčistit, to by taky šlo. Aby nebyl zanesenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 čip nemám, pokud ho někdo udělá správně a nebude ti to moc kouřit tak projdeš i s čipem bych řekl, týpek připojil obd, test mu napsal ok a pak jen udělal test na kouřivost a jelo se dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 Tu dymivost vedia asi odmerat iba na STK resp. EK nikde inede ze?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Umí to každý servis, který na to má mašinu. A vzhledem k tomu, že spoustu servisů dělá měření emisí, resp. spoustu stanic ME jsou servisy, tak by neměl být problém si to klidně nechat změřit kdykoliv ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Jak to je s tou kontrolní nálepkou? Muže být RZ s nálepkou vepředu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Myslim ze ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Aááá strýček Fido žije!!! No to je krása :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Nemůže, je to zaneseny v ty prováděcí technický vyhlášce. Ze rz s nálepkou o technický kontrole musi byt vzadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Duben 17, 2016 Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Ahoj kluci , jakou máte zkušenost na STK , Ti kteří nemáte katalizátor , svítí kontrolka motoru , neoriginální výfuk atd. díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Moc zkušeností nebude podle mě ještě. Na nový systém se musí plně přejít do začátku července. Každopádně počítám, že bez katu si člověk neškrtne, stejně tak svítící poruchy motoru atd (pokud to nebudou nějaké lehké závady). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 jedina rada, pred STK nahodit vsetko OEM a po STK to prehodit nazad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 Můžu přidat jednu zkušenost není moje, ale to nevadí. Kolega v práci má Mazdu nějaký sporťák a má na tom bodykit. Celá léta mu to procházelo bez problému až doteď. Jak se musí auto fotit tak už mu řekli že to není atestované a rovnou ho vyrazily. Prej většina autodoplňků které koupíte a třeba i v různě po obchodácích nemají atesty a jsou takzvaně pouze pro sportovní účely a pokud si to dáte na auto tak očekávejte problémy na STK. Stejně tak pokud si necháte namontovat do auta elektroniku co tam nepatří. např. i zde jeden čas velice oblíbený K-DOT nemá atest a z technické vás s tím vyrazí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 23, 2016 Sdílet Odesláno Duben 23, 2016 K-Dot,J-Dot určitě problém nebude!!!!Nemať prosím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Vsaď se :D .. Jak narazíš na technika kterej to dělá poctivě a objeví ti to tam tak poletíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.