romariooo Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 a co když bude před předním sklem a přitom nebude držák přilepenej na předním skle? Tak to je stejně ŠPATNĚ Překáži Ti to ve výhledu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Chlapi: mám dotaz! Co se muže stát když jezdím půl roku bez STK a po půl roce na to STK dojedu? Co mi můžou? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Nic, to v podstatě snad ani nevadí. Pokud tě nechytnul nikdo na silnici, tak na STK už jim to je jedno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 Chlapi: mám dotaz! Co se muže stát když jezdím půl roku bez STK a po půl roce na to STK dojedu? Co mi můžou? můžou ti políbit prdel a udělat emise a technickou,,,, oni nejsou státní orgán, aby ti mohli dávat pokutu a nebo jinak tě sankcionovat (trestat),, tak že v klidu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 taky bys tam správně měl dojet na podvalu, protože máš vozidlo nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích ale tak můžeš říct, že ten už odjel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 No hlavně to už není záležitost těch pracovníku na STK, ale musela by ho zastavit hlídka PČR na cestě. Jakmile je už v areálu, tak nikoho nezajímá, jak se tam dostal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Chlapi: mám dotaz! Co se muže stát když jezdím půl roku bez STK a po půl roce na to STK dojedu? Co mi můžou? Nic se nestane Měl jsem technickou propadlou 2 měsíce a neříkali nic, jim je to fuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Nic se nestane Měl jsem technickou propadlou 2 měsíce a neříkali nic, jim je to fuk. No jistěěěěééééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Docela jste mě uklidnili protože takovej trapas se mi už dlouho nestál...prostě manželka jezdila půl roku bez platné STK a ted kdy pro něj dojeli zájemci a odvezli si Fabii tak jsem z toho měl fakt dost špatny pocity naštěsti vše dobře dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 jé to se mi stalo taky a taky u manželky, to bylo keců, že na ni see...., hlavně, že si šlechtím svoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 jé to se mi stalo taky a taky u manželky, to bylo keců, že na ni see...., hlavně, že si šlechtím svoje :) Naštěsti to vyala s usměvem...konec dobrý všechno dobré :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 Mamča taky jezdila s propadlou technickou a přišli na to až v servisu při garančce. Nicméně jelikož náš autorizák má zároveň i STK, tak stačil jeden telefon a všechno zařídili, udělali a člověk nemusel nic řešit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 http://auto.sme.sk/c/5206700/dobra-rada-ak...jte-emisie.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Umíte si představit situaci že koupíte auto v Německu a za několik let se zjistí že auto je kradené? Však když dovezu auto nebo ho přihlašuju tak je povinná registrační kontrola kde se prověřuje i mimo jiné VINko ne? Na STK by se měl kontrolovat díky VINku původ vozidla nebo se pletu? http://www.novinky.cz/domaci/190668-stk-ne...u-zabavili.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karlos č.b. Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Umíte si představit situaci že koupíte auto v Německu a za několik let se zjistí že auto je kradené? Však když dovezu auto nebo ho přihlašuju tak je povinná registrační kontrola kde se prověřuje i mimo jiné VINko ne? Na STK by se měl kontrolovat díky VINku původ vozidla nebo se pletu? http://www.novinky.cz/domaci/190668-stk-ne...u-zabavili.html Nepleteš se ale realita je uplně jiná :( . U nás na STK se to loni stalo minimálně 4krát, odúvodnili to tím že jsou jenom lidi a omyl se může stát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Právě jsem se vrátil z STK :D Jako naschval mi rupla žárovka v pravém obrysovém světle :lool: pár hodin před STK... Jinak folie absolutně neřešili a na xenony se borec jen divil že se Škodovka vrací na ovládání na kolečko na což jsem mu řekl že asi pochopili že to nemá moc valnej smysl ta dynamicka regulace... :lool: Největší pozdvižení měli z duplexu na který se přišla podívat pomalu i jejich uklízečka Takže na dva roky mám klid a pokoj :D :D :D :D :D :D to snad ne, to ti jako uvěřil????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 SOS: chlapi,dotaz.U auta jedné známé jsem před chvilkou zjistil že už rok má propadlou STK,emise jsou platné.Co s tím? Policie je mi jasná co se týče kontroly na silnici ale co na to STK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Nic, proste prijedes, udelaji kontrolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Tak tak, mám auto ze září a na STK chodím po těch 10 letech až ke konci listopadu :D Vždycky se na to zapomene :D Navíc, podle mě, je to STK po 2 letech hovadina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 (upraveno) Emise: jezdím do B Service. Když jsem tam byl poprvý, ještě před rozvodama, hned se mě ptal, jestli už mám po. Řekl jsem že ne. Tak nastrkal všude sondy, jednou to prošláp ke 4.000, dílna, mechanici i měřáky se ztratily v dýmu, všechny ukazatele co měl, vylítly do červenejch hodnot :lool: Chvíli na to koukal, pak řek "hm", na měřící stanici cvaknul nějakým spínačem a nechal auto klapat na volnoběh. Po asi třech minutách mi vyjel protokol o emisní zkoušce, kde byly vyplněny všechny parametry, samozřejmě v pohodě v mezích tolerance, zkouška byla provedena 3x s výsledkem vyhovuje. STK: zajel jsem do TUV Nord, kam se všichni bojí, ale nemusel jsem čekat Prolez to, vokouk, hodil na brzdy, udělal ručku, zkontroval pásy, blinkry, brzdy, že mám povinnou výbavu, mu stačilo odkejvat, stejně tak rezervu. Ale jakmile viděl xenony, kontroloval po nastartování automatickou nivelaci a přeměřil je optikou. Upraveno Říjen 24, 2011 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Tak dnes hotové emise a zitra mě čeká STK...tak jsem zvědavý...xenony jsou podle mě v pohodě...horší to bude s foliema.P.S i přes známého prý s foliema vyhazujou A to je na předku nemám ani označené a je tam uplně ta nejsvětlejší...jsem na to sám zvědavý jak zitra dopadnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 25, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 To děláš na dvakrát? Já to mám vždycky oboje v jednom dni minule snad za 2h hotovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2011 Lanci: musi to být do 30 dnů od emisi.Dnes nebyl čas na STK tak jsem zfouknul aspon emise :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Tak já si to prošel v dubnu. Všechno tak za hodinu OK Emise je více/méně prdel :D Na technický mi pouze šteloval světla (halogen. projektory). Navíc to byl bývalej servisák Škodovky tak jsme si dobře pokecali Jinak folie budou asi problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Já byl minulý týden, emise v klidu, naměři, zabručel nylepi a jel jsem. STK taky v klidu, naprosto bez závad, ani světla neštěloval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Jo ještě jedna pozitivní věc-to auto na emisích jsem si obsluhoval sám. Jen řekl: držet otáčky na 2tis. pak na 3.tis. a oukej.... ani to nezahulilo. Takže chip je kvalitní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Tak ještě aby to na neutrál hulilo, motor není vůbec v zátěži. Mě čeká STK a emise v listopadu, tak snad to bude ok. Jsem zvědav hlavně na emise, jelikož lambda už je na odchodu. Stejně je to blbost STK co dva roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Tak dnes hotové emise a zitra mě čeká STK...tak jsem zvědavý...xenony jsou podle mě v pohodě...horší to bude s foliema.P.S i přes známého prý s foliema vyhazujou A to je na předku nemám ani označené a je tam uplně ta nejsvětlejší...jsem na to sám zvědavý jak zitra dopadnu ;) Máš k těm fóliím kartičku? Byl jsem na STK na jaře, mrkl na fólii jestli má ten štítek o homologaci a povolené propustnosti + průvodní kartička, pak OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Takže pánové.Na STK folie neprošli!!! Homologační katričku mám ale pouze na zadní okna.Na předku NESMI BÝT VŮBEC NIC! Je to přesně tak jak jsem čekal...a to tam má uplně to nejsvětlejší co tam být může a nejsou ty skla označeny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.