Přejít na obsah

zkušenosti s STK 2016

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Chlapi: mám dotaz! Co se muže stát když jezdím půl roku bez STK a po půl roce na to STK dojedu? Co mi můžou? :blink:

můžou ti políbit prdel a udělat emise a technickou,,,, oni nejsou státní orgán, aby ti mohli dávat pokutu a nebo jinak tě sankcionovat (trestat),, tak že v klidu :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Umíte si představit situaci že koupíte auto v Německu a za několik let se zjistí že auto je kradené? Však když dovezu auto nebo ho přihlašuju tak je povinná registrační kontrola kde se prověřuje i mimo jiné VINko ne? Na STK by se měl kontrolovat díky VINku původ vozidla nebo se pletu?

http://www.novinky.cz/domaci/190668-stk-ne...u-zabavili.html

Odkaz ke komentáři
Umíte si představit situaci že koupíte auto v Německu a za několik let se zjistí že auto je kradené? Však když dovezu auto nebo ho přihlašuju tak je povinná registrační kontrola kde se prověřuje i mimo jiné VINko ne? Na STK by se měl kontrolovat díky VINku původ vozidla nebo se pletu?

http://www.novinky.cz/domaci/190668-stk-ne...u-zabavili.html

Nepleteš se ale realita je uplně jiná :( . U nás na STK se to loni stalo minimálně 4krát, odúvodnili to tím že jsou jenom lidi a omyl se může stát.

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
Právě jsem se vrátil z STK :D

Jako naschval mi rupla žárovka v pravém obrysovém světle :lool: pár hodin před STK...

Jinak folie absolutně neřešili a na xenony se borec jen divil že se Škodovka vrací na ovládání na kolečko :lol::lol::lol: na což jsem mu řekl že asi pochopili že to nemá moc valnej smysl ta dynamicka regulace... :lool: Největší pozdvižení měli z duplexu na který se přišla podívat pomalu i jejich uklízečka :lol: Takže na dva roky mám klid a pokoj :D :D :D

:D :D :D to snad ne, to ti jako uvěřil?????

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Emise: jezdím do B Service. Když jsem tam byl poprvý, ještě před rozvodama, hned se mě ptal, jestli už mám po. Řekl jsem že ne. Tak nastrkal všude sondy, jednou to prošláp ke 4.000, dílna, mechanici i měřáky se ztratily v dýmu, všechny ukazatele co měl, vylítly do červenejch hodnot :lool: Chvíli na to koukal, pak řek "hm", na měřící stanici cvaknul nějakým spínačem a nechal auto klapat na volnoběh. Po asi třech minutách mi vyjel protokol o emisní zkoušce, kde byly vyplněny všechny parametry, samozřejmě v pohodě v mezích tolerance, zkouška byla provedena 3x s výsledkem vyhovuje. :lol:

STK: zajel jsem do TUV Nord, kam se všichni bojí, ale nemusel jsem čekat :rolleyes:

Prolez to, vokouk, hodil na brzdy, udělal ručku, zkontroval pásy, blinkry, brzdy, že mám povinnou výbavu, mu stačilo odkejvat, stejně tak rezervu. Ale jakmile viděl xenony, kontroloval po nastartování automatickou nivelaci a přeměřil je optikou.

Upraveno uživatelem Holy
Odkaz ke komentáři

Tak dnes hotové emise a zitra mě čeká STK...tak jsem zvědavý...xenony jsou podle mě v pohodě...horší to bude s foliema.P.S i přes známého prý s foliema vyhazujou :wallbash:

A to je na předku nemám ani označené a je tam uplně ta nejsvětlejší...jsem na to sám zvědavý jak zitra dopadnu ;)

Máš k těm fóliím kartičku? Byl jsem na STK na jaře, mrkl na fólii jestli má ten štítek o homologaci a povolené propustnosti + průvodní kartička, pak OK.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...