Ol@f Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 tak na tech fotkach je videt ze ty vyplne nesedi, bude to chtit nejak vic sladit otazka zda nepomuze jen ten cernej ramecek Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 (upraveno) ***smazáno*** Upraveno Červenec 16, 2010 uživatelem Jirik.DC Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Zajímavý nápad, ale nic bombastického na tom není :-) Jsem zvědavý jak se Ti podaří vyřešit ty technické problémy. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Vypadá to dobře! A že přesně nesedí spodní mřížka a je tam trochu mezera, tak to by nemělo vadit, přikryješ to značkou. FL masku jsi měl dát, ale to bys právě musel dělat ten spoj v jiném místě, ale možná by to tím pádem bylo snadnější. Ale stejně to bude fakt suprové, až to bude hotové. Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 krásná práce Ondro. Co se týče masky, nedával bych origo. S Milotecem by to byl brutal Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Zdarec tak to je bomba, vypada to luxusne i bez laku , to ye nesedi ta spodni mrizka je otazka, jeslti to zakryt znackou nebo to doresit a pak misto znacky naleku znacky coz by bylo asi lepsi - hezci, otazka je co na to panove policiste. A masku bych souhlasil se Stormem, kdyz uz si tomu dal toliko, tak by to bylo lepsi s maskou Milotec. Tak drzim palce. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 maska je asi az to posledni co se da dodelat az to bude hotove, myslite milostek bez znaku s tahokovem co ma CooCo? Zbil mi ramecek masky po te co jsem lunarkou sestrelil bazanta, zkusil bych koupit jeste jednu tu stredovou mrizku a nacpat to do te masky. Neco malo se tam musi doplnit pac ta mrizka tam nesedi, jinak by se ta dira nechala zakryt znackou to jo. Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Pěkné pane! S těma držákama ostřiků, Tobě už je to teď asi jedno, ale co kdyby se na ten horní díl použil předFL nárazník s ostřikama? Vešel by se tam pak ten spodek -LED denní a mlhy? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 jestli si dobre pamatuju ( a take soudim podle sveho pred FL narazniku) tak na pred FL se ostriky uchytavaji nekde v pulce vysky narazniku a to misto je prave kde je ten svar. Jinak pouziti pred FL drzaku a ostriku mam v planu pokud neklapne uprava tech FL Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 hodně hustý! líbí se mi to!!! btw. čím pojedeš ke mě na chalupu???? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Vyzerá to zaujímavo... Dúfam že tie už len drobnosti doriešiš k spokojnosti... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 predpokladam ze Lunarkou Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 tak to by byla premiéra... hmm... super Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 no tak to ne pac tou dobou bude bud cerstve v lakovne nebo jeste ve svarovne plastu, premieru vidim realne asi na sraz v Beskydech nebo pripadne Doksy jestli budou driv a nekdo z Brna pojede Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 tak naraznik uz je zpet ve svarovne, tentokrate jsem to ale udelal jinak nechal jsem mu tam mrizky mlhovky, denni svetla, drzaky ostriku, ostriky a stredovou mrizku. Aby si to pekne popasoval takze jak pro nej pojedu bude komplet nastrojenej, pak to spolu rozebereme a naraznik muze rovnou na lak, nebudu se s tim muset srat. Napsal predbezne patek 7.5. tak uvidime, ale zadnej kvalt hlavne kvalita Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 Poslusne hlasim velky tresk vstoupil do posledni faze, aneb naraznik v lakovne. Ke konci pristiho tydne by mel byt hotovej. Pak folii proti kaminkum a sup na auto. Malenovice bych mel stihnout pokud bude u cardiagnostik misto na montaz. Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 13, 2010 Sdílet Odesláno Květen 13, 2010 tak jak bude na aute tak hned fotečky je to super napad taky me neco podobnyho napadlo tak jsem rad že to nekdo zkusil. Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Na Ol@fovo přání posílám jeho upravený zadek. :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Zaujímavé to je... ale keďže nikde nemáš čiernu tak to tam trochu kontrastuje... keby máš aspoň fólie tak by to inak ukázalo... :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 tak jsem kontaktoval jednu brnenskou firmu ohledne carshield folie na ten novej naraznik pri tloustce 150 micro mm cca 4500 pri 300 micro mm cca 5500 Kc. Fotka narazniku uz odcestovala do systemcaru, aby se panove podivali na to jak vypada a rekli jejich cenu. Ale 5 tacu za to teda nedam v zadnym pripade. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 mám jednoho šikovnýho lakýrníka.. za Brnem.. Lelekovice kdybys chěl, tak se můžu poptat kolik by za to chtěl, ale asi by chtěl fotku jak to teď vypadá a dokázal říct cenu.. tak se klidně ozvi :D Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 lubinob: tak jsem mu ještě ztmavil okna Olaf: asi bych tu fólii nedával, myslím, že lak by mohl něco vydržet, vždyť origo tam taky žádná fólie není a lak vydrží několik let Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 hmm a tusis jak ta serie dopadla budou je davat nebo ne ? K te cerne jeste jsem si rikal ze az poridim dozaru RS naraznik ze bych na nej nechal dat ten difuzor to by byl dalsi cernej prvek na zadi Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 mám jednoho šikovnýho lakýrníka.. za Brnem.. Lelekovicekdybys chěl, tak se můžu poptat kolik by za to chtěl ... myslis lak nebo folii ? Lak uz se resi uz to ma v rukach kamrad Cize jestli to zblbne rozsekam je n hadry oba libore folii proti kaminkum a tak, jako urcite by to melo drzet lak pac porad je to ABS plast takze toho se nebojim. Ciste teoreticky by tak folie mohla absorbovat drobne tukance a odreniny, takove to jemne liznuti, pry se vetsinou odroluje folie treba i poskrabe ta, naraznik se treba promackne ale lak je OK Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Netuším, jestli to někdy bude standard. Na světlech je uvnitř vylisováno, že jsou vyrobená 12/2009, tak třeba ještě o tom nerozhodli, nevím, ale byl bych rád, kdyby se sériově nedělala, abych měl unikát. :D O difuzoru jsem taky přemýšlel, ale ty prachy za to dávat nechci. Kdybych si ho dával, tak asi v nějaké šedé, černý by úplně zanikl. Na té světlé by ale černý vypadal dobře. Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 myslel jsem lak... Ale když to už řešíš, tak nic.. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Olaf: asi bych tu fólii nedával, myslím, že lak by mohl něco vydržet, vždyť origo tam taky žádná fólie není a lak vydrží několik let no ja po tejto zime som našiel neskutočné množstvo bielych ťukancov až do plastu :P :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 lubinob: tak jsem mu ještě ztmavil okna to už vyzerá lepšie a tá kombinácia RS nárazníka s čiernym difúzorom by bola dosť zaujímavá.... :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky