Přejít na obsah

Popraskané světlo u parkovačky

Hanes52

Doporučené příspěvky

Zdravim , chtěl bych se zeptat zda už se někdo setkal s tímhle problémem na O II FL, že u předních parkovacích světel je u žárovky zevnitř napraskaný světlomet jedná se o světla s xenonama, tak jak je to na fotce ukázano, a i když to už tu asi bude ale jestli by jsme mi rovnou doporučili nějakou adekvátní nahradu ledkami.

Díky za každou radu.

post-54478-0-43733000-1478437715_thumb.jpg

post-54478-0-27030200-1478437753_thumb.jpg

post-54478-0-85794100-1478437793_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Měl jsem vindanou žárovku a vypadá to na originál w5w žárovky a je to na obou uplně stejné, auto nevlastním od začátku, a je to dovezené z Itálie. asi to bude jako od tepla ale zajímalo by mě spíš jestli už se s tím taky někdo setkal, je fakt že když jedu z potkavacíma asi tak pul hodiny tak je to docela dost teplý

Odkaz ke komentáři

Běžný problém - na Octáviích ve firmě jsme to po 200.000km měli na všech, na autě manželky je to vidět už po 130.000km / 5 letech provozu. Všechny auta kupována jako nová a používány pouze originální žárovky.

To jsem právě chtěl vědět, protože jsem si teho ještě u žádné jiné nevšiml, sice je už teď pozdě ale nahradím ji LEDkou ta aspoň tolik netopí. Jinak díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři

A měl bych ještě jeden dotaz, kde bude problém když jsem nahradil parkovačky LEDkama a když jen zapnu světla obrysovky i potkávačky tak je to v pohodě, ale jakmile nastartuju a xenon se zkalibruje tak u jednoho světla ta LEDka začne strašně blikat, ale u druhýho je to v pohodě, je to třeba jen blbej kontakt nebo je problém v něčem jinde ?

Odkaz ke komentáři

.

Zdravim , chtěl bych se zeptat zda už se někdo setkal s tímhle problémem na O II FL, že u předních parkovacích světel je u žárovky zevnitř napraskaný světlomet jedná se o světla s xenonama, tak jak je to na fotce ukázano, a i když to už tu asi bude ale jestli by jsme mi rovnou doporučili nějakou adekvátní nahradu ledkami.

Díky za každou radu.

U světel s xenonama to dělají odstřikovače. jde o to, že ta kapalina z ostřikovačů stříká na tu parkovačku a jak je to rozpálený tak to spolu reaguje. Říkal mě to nějaký technik. Nesetkal jsem se se s popraskanýma halogenovýma světlama

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem si u kolegy všimnul, že má na žárovce od parkovačky nasazenou plastovou krytku jako nějaké chránění, předpokládám, že uvnitř světla to bude proti teplu.No ve škodě to asi nedělají.Kolega má Rencka

nebo

http://www.jb-tuning.cz/www-jb-tuning-cz/eshop/13-1-Autozarovky-LED/60-2-patice-T10-T20/5/9284-LED-zarovka-12V-T10-bila-10SMD-Osram-s-cockou

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

.

U světel s xenonama to dělají odstřikovače. jde o to, že ta kapalina z ostřikovačů stříká na tu parkovačku a jak je to rozpálený tak to spolu reaguje. Říkal mě to nějaký technik. Nesetkal jsem se se s popraskanýma halogenovýma světlama

Je fakt že tohlo by to mohlo dělat, ta žárovka topí jak čert, no zkusím nějaký LEDky tam dat a uvidí se jestli to ještě víc popraská nebo ne, ale doufám že už ne

Dnes jsem si u kolegy všimnul, že má na žárovce od parkovačky nasazenou plastovou krytku jako nějaké chránění, předpokládám, že uvnitř světla to bude proti teplu.No ve škodě to asi nedělají.Kolega má Rencka

nebo

http://www.jb-tuning.cz/www-jb-tuning-cz/eshop/13-1-Autozarovky-LED/60-2-patice-T10-T20/5/9284-LED-zarovka-12V-T10-bila-10SMD-Osram-s-cockou

Už jsem tam podobnou měl, ale bohužel jsem si nevšiml že je o něco delší, takže se tam jako že vleze ale de vidět že je opřená o světlo, ale tahle by tam mohla být akorát. a je fkat že když to má takovy hlinikový tělo že byto nemuselo tolik topit. A nevíš prosímtě čím to může být že po nastartování jedna LEDka začala hrozné blikat, ale druhá svítila normálně, jeslti třeba jen blbej kontakt nebo tak ?

Odkaz ke komentáři

Mozna kontakt,ale to by hlasilo chybu na maxiku ne?

Pokud objednáš tak dej vědět jestli Ti to sedne do světla

rozměry: průměr 9 mm, délka 28 mm

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Zatím nemám v plánu objednávat,vyměnil jsem ty co jsem měl teď za jiný, tak uvidím jak na tom budou tyhle mám teď http://www.autoplay.cz/led-zarovka-t10-4-1-smd-12v-canbus-bila-p34348 zítra to budu montovat, tak když budeš chtít tak ti pak dám vedět co a jak.

Odkaz ke komentáři

No tak jsem se pokoušel o výměnu klasiky za led.Po zasunutí patice do světla je čočka opřená o plast světla-výměna tedy neproběhla.Provedl jsem test ohřevu klasiky a led.Klasická žárovka topí hned, led nehřeje, ale čip na led obvodu se zahřívá tak, že se na něm nedá udržet po cca 3 s prst, tento modul se nachází ve stejném místě jako vlákno žárovky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tady tyhle http://www.autoplay.cz/led-zarovka-t10-4-1-smd-12v-canbus-bila-p34348 a jsou černý akorát jaki to tělo čočky, kdybych měl čas tak bych ti hodil foto ve dne ale teď nemám vůbec čas, leda až o víkendu, ale za mě dobrý, chybu to nehlásí ani teď v zimě a hřeje se to jen lehce jako kde je to ten bod nejblíž krytu, ale jinak cajk, možná kdyby byly o něco kratší tak byto taky nevadilo, ale furt lepší jak ty předtím.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...