pavel997 Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Dobrý večer, mám problem s octavii 1.9 Tdi 81kw motor jízdou normálně ohřeju na 90°C při větších mrazech to trvá dele ale ohřeje se, s kopce sice pada ale to je asi normální. Ale problém nastává když zastavím auto přestává pomalu topit a teplota se drží pořád na 90°C ale vzduch je studený. A když se zase rozjedu tak topí krasně nebo i stačí na místě malinko přidat plyn třeba na 1200 ot. a topí to. Vody je tam dost a hadice nejsou nějak tvrdé takže to zavzdušněné být nemuže. Může být špatný termostat nebo zanesená chladící soustava nebo radiator ? Jo a ještě dodám po ujetí asi 20 km teplota na 90°C a hadice co vede jakoby okolo baterky do te příruby co jsou ty žhaviče tak byla tepla ale ta spodní hadice kde je termostat je studená. Prosím o nějakou radu nemůže to být i nějaké čidlo ? Mám normální klimatizaci AC točící kolečka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 19, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 pokud sou mrazy tak je normální že pokud auto klape jen na volnoběch tak ta teplota padne ta nafta holt nemá takovou výhřevnost jak benzín tudle desítka pod nulou něco sem řešil večer na kámošově autě a po půl hodce co auto klapalo na volnoběch tak mi padla teplota z 90 na 70 stupnú a termostat mám novej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krutik66 Odesláno Leden 22, 2019 Sdílet Odesláno Leden 22, 2019 Ahoj takovej dotaz. Mam 81kw kombik do prace cca 20km.stojim venku rano nakopnu odjedu ale nedostanu se na 90°C max tak 60 a mam climatronic zapnuty na auto. Ted sem ho zkusil nechat vyply a dostal sem se max na 60 a po 2 min stání na volnoběh vylezla kousek vys pak lehce klesla a pak stoupla tak na 70 pak uz sem se vyprd cekat co bude dal. Napadlo me zakrytovat masku ale myslim ze to nepomuze a navíc v kelly za to chtej skoro 700 za kus plastu. Na to kaslu. Cim to muze byt. Kolega to ma do práce bliz a cca po 2km uz ma pry tak 85 a jede obci ja vetsinu trasy mimo tak mozna napor vzduchu silnejsi a vic se ochladi. Dik za radyOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Leden 22, 2019 Sdílet Odesláno Leden 22, 2019 může to být termostat, čidlo teploty,... jinak ti to normálně topí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krutik66 Odesláno Leden 22, 2019 Sdílet Odesláno Leden 22, 2019 Nevim cim myslis normalne. Ale jako teplo trosku fouka ale vlažné.v praci mame krap a ten skoro az pálí proti tomuhle. Termostat me napadl a cidlo teploty vykazuje asi jine hodnoty. O vikendu to chci vyhnat na 90 a dat vag. Tenhle vikend sem daval merene hodnoty za studena a vylezlo tohleOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Leden 26, 2019 Sdílet Odesláno Leden 26, 2019 Než ti vyleze ručička teploměru do kolma,šáhni na vstupní hadici do termostatu. Musí být chladná. Když tak nový termostat. V těchto mrazech to při zapnutým topení trvá řádně dlouho,než se ohřeje i olej na cca 80°C, kdy to řádně topí, i 50 km ale ne dřív než 20km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krutik66 Odesláno Leden 27, 2019 Sdílet Odesláno Leden 27, 2019 Ale je zvláštní ze kolega se stejnym vozem jezdi do práce cca 9km a nekdy v polovine ma kolem 70°C. kryt pred chladicem nema stejne jako ja. Jestli ma vliv to ze jede furt v obci ze třeba vzduch co narazi na chladic tolik neochlazuje pri pomalé jizde jako pri rychle ale to je ma domněnka. Rikam si ze ho i tak vymenim. 300kc neni tak hrozny nevim kdy muze odejit ten stavajici a navic bude auto stejne v servisu kvuli brzdam tak se udela pri jednom. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Leden 28, 2019 Sdílet Odesláno Leden 28, 2019 Ohřát se dá i po 2km ale pak motor nevydrží ani 100tis km. Já mám už 630tis km a vím,co píšu. Starší koncerny jsem najel 900tis km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 29, 2019 Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 S mou 66 Kw AGR, dovedu při -10°C zajed 20 km s jemným sáláním tepla z ofuku, ale ručička teploty se ani nehne (jemná námraza na okrajích čelního skla) Dovedu zajed i při -10°C, 20 km stylem nevytáčení motoru(předpisová jízda, jak jinak) s sáláním tepla z ofuku a ručičkou teploty na 85°C.Je to vyloženě o stylu jízdy s funkčním okruhem chlazení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krutik66 Odesláno Leden 29, 2019 Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 Ještě dotaz koupil sem cidlo venkovni teploty pac mi ukazuje o nejakych 10C min nez je. stare odpojil a furt ukazuje teplotu. Ja myslel ze neukaze nic. Si rikam jestli nove cidlo problem vyřeší. Jak je to? Mam climatronic a na PP i na panelu ukazuje stejneOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Leden 29, 2019 Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 Clima má ještě jedno čidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krutik66 Odesláno Leden 29, 2019 Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 Jde ho nejak vymenit? Viděl sem obrazek rozlozeni cidel tak by melo byt v panelu klimy? Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk EDIT:vzpomněl sem si ze se delal diagnostiku climatronic pres panel a tam by to snad chybu toho cidla ukazalo nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zork Odesláno Únor 1, 2019 Sdílet Odesláno Únor 1, 2019 Ahojte, nejdem zakladať inú tému, myslím že mám problém so snímačom teploty, ale chcel by som si to overiť. Keď boli teraz silnejšie mrazy mal som problém so štartovaním a prvé čo ma napadlo bol snímač teploty chladiacej kvapaliny (podľa teploty chladiacej kvapaliny s spúšťajú žhaviče?). Nemám diagnostiku, ale skúsil som to napojiť cez OBDII bluetooth zásuvku a cez telefón. Pred naštartovaním sa mi zobrazila teplota nasávaného vzduchu +2°C a teplota chladiacej kvapaliny +3°C. Teplota von bola -4°C. Nemali by mi čidla zobraziť tiež teplotu +- -4°C? Ako sa zobrazuje teplota chladiacej kvapaliny cez VAG keď je vonka teplota pod 0°C? Žhaviče som menil minulý rok, baterku dva roky dozadu. Ešte ma napadá štartér. Viete niekto poradiť čo mi mohlo mať za následok zlé štarty a ako by som mohol zistiť príčinu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Únor 1, 2019 Sdílet Odesláno Únor 1, 2019 Odpoj konektor od čidla teploty na motoru a zkus.Bude to dlouho žhavit. Jde ti opravdu proud až na žhavičky? Zlobí lišta žhaviček,do žhavek se proud nedostane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zork Odesláno Únor 4, 2019 Sdílet Odesláno Únor 4, 2019 Ďakujem, musím to vyskúšať. Inak dá sa nejako zistiť či je v poriadku lišta žhavičov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hobča Odesláno Únor 5, 2019 Sdílet Odesláno Únor 5, 2019 Asi by jsi ho mohl vytáhnout zpod trubek ke vstřikům dát do něj žhavky a zapnout zapalování a uvidíš jak se rozžhaví, jestli celé nebo půlka a jak moc. Jinak asi voltmetrem kostru máš všude na motoru a plus v liště na každé žhavičce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKASS1992 Odesláno Únor 13, 2019 Sdílet Odesláno Únor 13, 2019 Ahoj, abych nezakládal nové téma.. O1 r.v.2005 81kw 210xxxkm Auto se zahřívá celkem normálně, ale teplota vyšplhá na 100°C, ale jakmile jí atakuje, tak klesne na 90°C.. V případě táhleho kopce zase vystoupá na 100°C Topení? chladný vánek až tak po 20km, ale to už rafička ukazuje dávno 90°C Termostat je měněný na podzim.. Rada prosím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hobča Odesláno Únor 13, 2019 Sdílet Odesláno Únor 13, 2019 Čidlo teploty chlad. Kapaliny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKASS1992 Odesláno Únor 13, 2019 Sdílet Odesláno Únor 13, 2019 čidlo OK každopádně.. Teď jsem přifrčel od mechanika a byl to zavzdušněný okruh chlazení, kde nejspíš už i kolem hlavy byl vzduch. Nyní odvzdušněno a topí pěkně a voda jde jen do 90°. Teď už se jen modlit aby se vzduch neobjevil znovu, jelikož by se jednalo prej asi o těšnení pod hlavou, který by bylo načaté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hobča Odesláno Únor 14, 2019 Sdílet Odesláno Únor 14, 2019 To by odpovídalo, tak hodně štěstí. Ať už je to v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.