Přejít na obsah

Pokec o COLUMBUSu

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
Cau chlapi, mam takovy problem, nahral jsem si nove mapy Eastern Europe V7.1 a kdyz zadam cil "Makarska", vypocte to trasu, ukaze vzdalenost, ale pak to rekne: " k tomuto cili nelze navigovat" a mam po srande... nevite cim to muze byt?

Dělá mi to to samé, problém je v mapě. Použij mapu V7 EE, ta funguje bez problému.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Měl jsem Neuse a dal jsem Columbuse,ale příjem rádia je hrozný.Už mi tam dali nějakou rozdvojku, ale je to pořád stejný.

Ak je problem s kvalitou prijnu na dvoch radiach, tak je poravdepodobne, ze je nieco s antenou, jej predzosilnovacom alebo kablom. A tam ziadna rozdvojka nepomoze, skor naopak signal este zhorsi.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ahoj lidičky,

Možná se budu drobet opakovat, ale jsem nováček tak mi prosím odpuste mojí možná hloupou otázku.

Mám Octavii 2 bez faceliftu z roku 2007 a původní konfigurace (Maxidot, RNS cruise, multifunkční volat, climatronik, bluetooth handsfree + patka pro NK6220 (GPS a radio anténa s jedním konektorem.

Koupil jsem si RNS 510 Columbus a dal FM 397x_PqtableOld u kterého jsem myslel, že ovládání z volantu opraví; a po výměně rádia mi nejde ovládání z volantu, jen mi funguje ovládání maxi dotu z páčky ostřikovačů.

Prosím poraďte co vše musím udělat, koupit popřípadě kde abych byl funknčí.

ještě kdybyjste někdo věděl kde je řídící jednotka toho bluetothu abych si protáhl ten mikrofon.

Mockrát děkuji za odpovědi.

Ice man

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zdar všem,

uvažuju si kopuit Columbus, ale nevím, zda to bude fungovat. Teď mám Nexus, spolupracuje s Maxidotem navi, audio, prostě všechno, multifunkční volant nemám. Jestli mám soundsystem nevim, prostě je v každejch dveřích reprák. Jestli mám integrovanou GPS anténu někde v autě nebo je uvnitř Nexuse taky nevim, na střeše mám vzadu nad kufrem jen tu "klasickou" anténu co má kuželovou základnu a kousek prutu, co se po povolení sklopí. Auto je OII 2,0 TDi BKD combi, rv 2005, modelově dle VIN 2006. Co je to Gateway ani nevim. Jedná se mi o to, že když vezmu Columba a připojim ho (ani nevim, jestli má zezadu Nexus stejný počet konektorů nebo štekrů jako Columbus), jestli to všechno bude makat, spolupracovat s maxíkem a prostě všechno jako teď s Nexusem. Nebo zda jsou s tím nějaký spojený potíže, jako třeba to vybíjení baterky a podobně. Možná už se to někde řešilo, nenašel jsem, dík za odpověď, tomuto nehovim :-).

Odkaz ke komentáři

Takže sr..ní jak jsem předpokládal :angry: . A parkovací senzory mám přední i zadní, takže tuplem sr.ní. Ach jo, takže až to prostě koupim, tak to prostě někomu přistavim a bude. :angry: . Sem si naivně myslel, že to tam dam, připojim vzadu štekry a bude. Tyhle vyf..undace okolo jsou přesně důvod, proč furt váham columba kopuit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...