Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Ano,je to moje služební vozítko od minulého pátku.

To DSG je fakt uchvatná věc i když popravdě musim říct že černota lépe "pálí" dopředu.Ta čtyřkolka je taková "těžkopádná" jakoby-snad mě rozumíte jak to myslím :pivo:

Je fajn že v autě mě zatím nesleduje velký bratr jak tomu je u 90% vozového parku u firmy a že neni pomalovaná.

Večer nahraju pár foteček ale zatím jsem z toho přijemně překvapený.P.S nevíte jestli CC Passat má uplně stejné DSG?

Odkaz ke komentáři

Niki: máš pravdu.Když bude jiné auto tak už nebudou žádny vyfikundace a vše bude z výroby(mimo duplexu)

Štěpan: bílá je opravdu hezká barva ale na OII je černá bezkonkurenční (pro mě) :(

Dakie: jak řikáš-obyčejná černá tuctovka :) a nakonec máš i pravdu a děkuju za ranní přáničko :lool:

Kalic: kombinace bílé a černé barvy je opravdu vraždivá a mě se to moc líbi-škoda že ji nebudu moct aspo malinko upravit aspon těma foliema :(

Houmik: hajzlik mě prokoukl :) :pivo:

Miro: Tobě dík za mlčení :D

post-81-1305746811_thumb.jpg

post-81-1305746820_thumb.jpg

post-81-1305746833_thumb.jpg

post-81-1305746850_thumb.jpg

post-81-1305746869_thumb.jpg

post-81-1305746875_thumb.jpg

post-81-1305746918_thumb.jpg

post-81-1305749498_thumb.jpg

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Aldo: díky moc.Já jsem takovou nádheru ani nečekal a byl jsem z toho dost paf když jssem s tim jel poprvé :pivo:

Jinak Miro...Ty si děláš prdelky ale já jsem diky té přilbě měl docela dost průser když jel okolo výstavby bezpečn.technik a viděl mě pod plošinou bez ní :)

Výsledek je že jsem dostal "školení" a byl jsem rád že mi tenkrát nesahli na peníze takže ted to je opravdu automatická záležitost :lool:

Odkaz ke komentáři

Vím o čem mluvíš. Taky jsem kvůli blembáku měl pakárnu, ale ty v čechách. Nás s parťákem nachytal bezpečák pod vřeteníkem zavěšeným na jeřábu v hale ve fabrice v Polsku. Dvě hodiny školení bezpečnosti práce v polštině. Vůbec jsme netušili o čem je řeč.

Hoď foto v tom blembáku. Nedokážu si tě představit :pivo: :lool: :)

Odkaz ke komentáři

Vypadá to moc pekně:

http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-ii/int...bile-prositi-5m

Četl jsem na pana Kopáčka negativní reakce a co jsem se bavil se známým co ho osobně zná tak řikal že na český trh ten panáček prostě kašle a tim je daný jeho přístup což je teda škoda protože některé věci má opravdu vychytany :) Zkusím ho na té řadičce a uvidime...

Odkaz ke komentáři

Niki: díky za odkaz.U nás v H.K jezdí jedno slovenské "capučíno" a má to oválné koncovky na straně ale celkově to auto vypadá jako tuzing :pivo: (mimochodem ho řídí holka)

Jinak mě RS nerozházi :lool:

P.S já už totiž dědkovatím a strašně se mi líbi Volvo XC60 ten poslední model.Soused má XC90 a ta není tak šelmovitá jako ta XC60.Bohužel ta cena no...750-850 tisic :D

post-81-1306941803_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...