Frigo Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Takže sis to CC přeci jen koupil? Pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 takže Octa přece jen šla do světa? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Myslím že to je CCéčko Romanova táty. Nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Přesně jak píše Jirka.To je tátův mazel ale já ho mám pořád v hlavičce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Kajman: mrknu na to,jestli najdu kontakt.Ten člověk je od Českého Těšina. Dodo: cítim že příští rok bude dost průserový...ale snad se mýlim ;) Jinak jsem byl dnes "vyhozený" z STK.Důvod: ovládání xenonu na kolečko(to jsem vyřešil během půl hodky) a folie na předních sklech i přesto že jsem měl origo homologační katičku tak na předku nesmí vůbec nic být.Je to ještě horší než dopraváci na běžné silniční kontrole kteři mě za poslední dva měsice stavěli dvakrát a nebyl sebemenší problém.Řešení? Bud tam zajede nějaký "kámoš" a nebo na předku ty folie ztrhnu a po přidělení razitka je tam nalepím zpátky....pakárna.P.S a to jsem jel tam kde jsem byl dva roky zpátky a nebyl s tím sebemenší problém :) Romane a maji to cim zmerit ty folie na tom STK ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Nemusejí to ničím měřit. Přední okna už mají z fabriky minimální povolenou propustnost, takže jakákoliv zatmavovací folie je nelegální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Mě na STK buzerovali, musely fólie dolů, byla to taky ta nejméně zatmavená, v lednu, ještě na FI na dalších autech mám origo zatmavení s fabriky plus Privaci nebo Sunset nebo jak tomu každá značka aut říká, v Německu se při kontrolách policisti taky pídili po fóliích, navíc se po nich shání i pojišťovny při likvidaci bouraček resp. protistrany, aby shodili vinu na druhého, proto je už na auto nedám, podobně kola, jen ty co mám nebo můžu dát zapsat do TP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Presne tak, uz to zacina byt docela na palici. Moje dalsi auto uz taky nejspis zustane v original stavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Vidim to podobne...tedka uz to necham jak je, ale pristi auto uz musi mit z vyroby velka kola v TP a folie dopredu max bezpecnostni...je to napytel :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 30, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 romčo pěknej kočár... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Jo,hoší...taky to tak vidím ale jak všichní víme je to vše otázka peněz...vemte si kolik stoji třeba SII combi v té nejvyšší výbavě a ten "holej" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Chlapi: dotaz! Při včerejším luxování na benzince jsem nejspiš vyluxoval takový ten kulatý "bazmek" kolečko.Dá se to někde koupit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Říkám pořád, že to moc leštíš a vysáváš.....pak se Ti ztrácejí kolečka :P Jinak se ale divím, že ten benzíkovej sotva vysávací vysavač něco takhle velkého dokáže vysát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerrik Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 To nemáte v rachotě služební auta nebo co? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Malo by sa to dať kúpiť, ale pokiaľ viem tak komplet aj s tými mriežkami(to viem o tých mriežkach na pal. doske). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Da se to samostatne koupit a co ta noha........ To je skoro erotise fotos... :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 tady to nekdo moc peclive vysaval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 bůh ví při čem ho ulomil:-) moje se opakující rada - vybrat si správnej taxík:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Tak nakonec věci se maji jinak Je to prý zamáčklé dovnitř.Dnes to přiznal můj synek takže jsem zvědavý jak to budu rozdělávat :D Vevnitř ale když se podívam okem tak neni nic vidět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 sáfra, to je sexy nožka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Jo kamaráde děti dokážou takový věci že ti z toho kolikrát zůstává rozum stát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 nielen deti.. aj zákazníci v taxíku... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Vyloupni celý ten díl s ofuky ven, směrem dozadu, je to tam jenom nacvaknuté v té zadní části jumboboxu. Pak uvidíš kde je kolečko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Jj jak píše Kajman. Už jsem to měl taky venku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Prej deti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Lubo: Tobě se do taxiku člověče vyplatí malá kamerka! Dodo a Kajman: díky pánové-o vikendu to zkusim pořešit. Mirouch,Dakie a p2p: hele já nejsem na chlapečky!!! :D :D :D :D ale děkuju za pochvalu mých chloupků :lool: :lool: :lool: Deko: nono!! :D Sex v autě už jsem dlouho neprovozoval!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 jenom aby.... ty divochu...:prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 Tak co ovladač-kolečko? Máš to už opravený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.