Přejít na obsah

Sound in Black

Doporučené příspěvky

Funkce destaku mne vubec zatim nenadchla... Jak jsme jeli od Romana Alesimu to porad blikalo.... Chvilku svitil xenama a chvilku zase nlhama... Jeli jsme nejakyma alejema a tam je to na prd. Dalsi funkce stmivani zp.zrcadla uplne na prd... Mam v zadu folii. Jenom co je zajimave je samo destak to by stalo za dodelani, ale samostatne to nejde tak na to prdim...

Odkaz ke komentáři

On to zas takovej problém není. Je to prostě vlastnost senzoru světel. Když jedeš hustýma alejema a ty vrhají stín na okno, tak to vyhodnotí jako tmu a přepne to z denních na potkávací. Samozřejmě se to dá přepnout z pozice "auto" na potkávací a je to vyřešeno. Ale připadá mě to zbytečné. Zas tak často to nepřeblikává. Stejně se to chová i u Audi a nebo VW.

Odkaz ke komentáři

njn tak stín je černej a tak si myslí, že je to tma :D je tam i mírná prodleva, takže to opravdu přepne jen v hustým porostu. Jinak to na stromy kolem silnice nereaguje. Navíc to jako řidič (pokud se na to vyloženě nesoustředíš) nevnímáš. A alespoň jsi ve stínu víc vidět. Obzvlášť moje šedá barva.

Kolikrát se to za těch 130 km co jsem za tebou jel přeplo ? cca 3x ?

Upraveno uživatelem Alessi
Odkaz ke komentáři

V lese mě to taky nedělá neboť tam ty stromy většinou nemají větve překrývající silnice. Stává se to jen v místech kde jsou husté aleje stromů které kompletně překrývají silnici jako stromovej tunel. Jinak jsem taky nikdy nějakej větší problém s přepínáním stromů nezaznamenal. V 95% senzor světel pracuje spolehlivě ...

Odkaz ke komentáři

OK s tím jiným senzorem u FL Ondro, ale jinak si myslím, že to, co popisuješ je zbytečné - určitá setrvačnost tam je a hlavně ruku na srdce, všichni tu řeší blaho xenonových výbojek, ale kolikrát jsi třeba s těma najetýma km měnil Ty? Jednou? Maximálně, ne? Stejně po 5 letech jsou vysvícené a výměnu si zaslouží.

Odkaz ke komentáři

prijit ti to muze jak chce samozrejme, zase na druhou stranu to uz si muzes zapinat svetla do tunelu taky sam, jednou to ma byt pomocnik tak by mohl bejt taky trochu inteligentni nebo nastavitelnej. Nedivil bych se kdyby to audi pripadne VW slo. Kazdopadne kdyz bych to vzal z druheho uhlu pohledu a jeste vyhnaneho do extremu ze xenonova vybojka v autorizaku nestoji zrovna korunu, podle navodu bys ji sam nemel menit a tim jak je udelanej mechanismus uchyceni svetel bys mohl rovnou i nechat seridit svetla pac je tam znovu nedas stejne tak bych skoro rekl ze ma smysl se tim zaobirat. By me zajimalo jak poznam ze mam vysvicene vybojky ale to je zase jina diskuse ze jo.

Odkaz ke komentáři

No ale otázkou je, v čem je problém. Já za sebe jsem si taky nikdy nevšiml, že by se nějak často přepínaly světla z denního na klasický svícení v důsledku stromů atd. Maximálně při vjezdu do tunelu, tam je to jasný. Ale jinak bych dal ruku do ohně za to, že se neděje. Rozhodně ne několikrát během jedné cesty :)

Odkaz ke komentáři

Ted jsem to chtěl napsat že taky kolikrát vidím vyjiždět dražší auta z tunelů kde se to automaticky přepne z xenonů na denní svícení :rolleyes:

Hele a kolik si myslíte že vydrží ta xenonová výbojka? Já jsem někde četl že až několik tisic hodin ale jde o to jak to svítí po třech letech neboli po určitém počtu hodin(tisic a vic) a zajimalo by mě porovnání mezi novou výbojkou a třeba třiletou jestli to bude poznat lidskym okem?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...