Laky Odesláno Prosinec 22, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2019 No hele, zadni pravy tlumic byl vytekly, takze zadek se uz tak nehoupe ;). No kurna jsem zvedavy jak tam dam R16 55 profilove, zas tam bude o cosi vetsi mezera. No ted to u Tebe vypada jako u me pred vymenou ;). Ja uz jsem mistama skrkal deklem pod motorem. Ted je to ok 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 22, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2019 Ja jak nalozim zadek, tak citim jak uz se auto vic houpe, ale jinak jsou tlumice jeste celkem OK (netecou). Hlavne nechci jit vys, uz ted si rikam, ze by chtelo trochu domu, ale to uz bych nenajel do garaze 😀 Jinak s tema R16 si myslim, ze vetsi mezera moc nebude. Kdyz dam R17, tak mi to pripada skoro stejny viz. foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Prosinec 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2019 Me vyska absolutne vyhovuje xD. Tak podvozek si mohu odskrtnout. Za 7 tisic km me cekaji rozvody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 23, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2019 Jasne, kazdymu vyhovuje neco jinyho, hlavne ze jsi spokojenej. Uz jsem videl OI co mela nad kolama aspon 10cm mista, to uz byl mega offroad 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Prosinec 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2019 To uz ty tlumice nemely zadnou vuli a byly maximalne vytahnute ne? xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 23, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2019 Taky me to napadlo, ale treba mel nejaky delsi... 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lanzdy Odesláno Prosinec 23, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2019 V 21. 12. 2019 at 18:26, Laky napsal: Dnes doslo k vymene vsech tlumicu a pruzin (+ ulozeni, gumy, loziska, misky). Jedinne co zustalo stare byly srouby na tehlice. Pri vymene praveho predniho tlumice doslo k natrzeni brzdove hadice. Tak sem jeste rychle ficel do Autokelly kde meli jedinne Starline a pri demontazi stare hadice se zjistilo ze nepasuje do trmenu (kdo to nekdy menil tak vi ze tam je takovy zlabek a dva vystupy). Tak se to muselo trosku poupravit. Dalsi problem nastal, kdyz se dotahoval sroub na stabilizatoru, ktery se ulomil. Nastesti sel z ramene vytocit sikovkama a dal se novy. Jsem jsem zakoupil spodni kulove cepy. Buh vi, jak dlouho tam byly. Jinak, abych se nechlubil, tak jsem to nedelal sam, poprosil jsem kolegu, ktery to za me prakticky udelal vsechno. Ja byl takova ta ,,přidržbaterka" a ,,podejklíč". Aspon jsem se priucil ;). Ten šrub na sevření tlumiče bych vyměnil. Měnil sem ho bráchovi při tlumičích na fabii po cca 300tkm a z 12 šrubu to byla uprostřed orezlá tak 8 navíc při opětovným utažení cca 90nm na tom určitě nebude nejlíp. 2x šrub+matky -120kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Prosinec 24, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2019 Ja jsem oba okartacoval a vypadali v cajku 😉 teoreticky kdyz je rozsroubuji a vyklepnu, tak by se to v tehlici nemelo pohnout ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Únor 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Trocha cirkusu pri otevreni dveri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2020 Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Ten cirkus mam na octe asi 10 let a kazdymu se to libi, takze za me super 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Únor 2, 2020 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2020 Ja jsem vyrostl na Need for speed underground 2. A tam neony byly zaklad xD. Ted pracuji na dverich u spolujezdce 😉 diky za pochvalu 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Březen 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2020 Tak jsem si sehnal kridlo a pohravam si s myslenkou, ze to necham v cerne barve. Nebo to dat do barvy vozu? Co myslite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Březen 17, 2020 Sdílet Odesláno Březen 17, 2020 Ta černá se mi líbí, ale chtělo by to i nějaké další doplňky v černé, jinak se to tam moc nehodí. Třeba černý kola, zatmaveny skla atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Březen 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2020 Zatmaveni skel mam v planu ale kola ne. Asi to dam do bile 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 17, 2020 Sdílet Odesláno Březen 17, 2020 Za me nalakovat 👍 Navic i tvuj nick tomu napovida 😂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Březen 18, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2020 Pujde do bile. Dale mi dnes prisla zasilka s hadickama, tak jsem si zkratil den v garazi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 22, 2020 Sdílet Odesláno Březen 22, 2020 Křídlo dej do barvy auta, bude to lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jaster-83 Odesláno Březen 23, 2020 Sdílet Odesláno Březen 23, 2020 ja by som dal auto do farby kridla 😎 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Březen 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2020 To by vyslo draho xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Duben 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2020 Dnes došlo k estetické úpravě a sice tónování bočních předních a zadních oken. Okno pátých dveří ne, protože nevyhřívá. Bude třeba okno vyměnit a posléze zatmavit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 17, 2020 Sdílet Odesláno Duben 17, 2020 Parada, ale jak budes resit predni okna na STK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Duben 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2020 Predni okna maji mit minimalni propustnost svetla 70%, ja mam 85%. Na STK by nemel mit problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 17, 2020 Sdílet Odesláno Duben 17, 2020 Vypada to paradne👍. Ale ty predni na STK legalne neprojdou. Tam nesmi prijit nic. Mel jsi z tovarny tonovany skla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 17, 2020 Sdílet Odesláno Duben 17, 2020 Nechci se hadat, ale predni okna maji mit propustnost 85% a jelikoz jsou okna z vyroby zatmaveny na propustnost asi 90%, tak uz v podstate nic na predek nemuzes dat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 17, 2020 Sdílet Odesláno Duben 17, 2020 Konny má pravdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Duben 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2020 Vynatek ze stanoviska MD: Podle těchto technických předpisů nesmí být celková propustnost světla čelního skla a předních bočních skel nižší než 70 %. A dle osvedceni co sem dostal mam propustnost 85% na prednich oknech. @jirka3: zjistim to nejak? Ja jsem panovi rekl at to udela tak, at legalne projdu na stk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 17, 2020 Sdílet Odesláno Duben 17, 2020 Hele od vybavy GLX byly okna tonovany z fabriky. Jedina vybava LX mela bily skla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Duben 17, 2020 Sdílet Odesláno Duben 17, 2020 pokud jsi měl zelené skla, tak folie už je navíc .. na předek se může dát jenom na čiré .. bohužel legislativa, ale uvidíš na technice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 17, 2020 Sdílet Odesláno Duben 17, 2020 Tak jsem hledal na netu, predni okna opravdu maji mit propustnost 70%, ale jelikoz jsou skla jiz z vyroby tonovany, tak na 100% neprojdes na STK... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laky Odesláno Duben 18, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2020 @Vlasta79 jak jsem se podival ven z okna tak jsem videl cire. Bez zadneho nadechu dozelena. Presne, uvidim na technicke. Snad ti, co delaji ty folie vi, co delaji ne? Nebo ze by kvuli kseftu rekli ze projdu na stk jen proto aby meli prachy? Kolik mam teda ted te propustnosti podle vas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.