Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka

romariooo

Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, romariooo napsal:

Jediny o čem tak trochu přemýšlím tak zatmavení zadních lamp i když bych nejraději tam dal LEDková.

Zatmavení lamp folií se mi nelíbí, ale existuje verze tmavších zadních LED lamp z Shadow edition (vpravo na obrázku). Já mám M Performance (uprostřed na obrázku), tmavý je vnitřek, ne krycí plast, proto to podle mě vypadá lépe než zatmavení krycího plastu folií, které dost sníží intenzitu světla, což není moc bezpečný.

848D800E-1EA4-4186-9C14-AF33D8246F76.jpeg

Odkaz ke komentáři

Souhlasim. Je to fakt nehezke na tom aute navic kdyz uz bixenony i tam jsou ochranene tou PPF folii.

Vubec by se to na M3 nehodilo. Nerikam na 20 let starou hajtru ale tohle je fakt úlet.

Viktore a Ty je máš ty zadky zatmavene na své trojce? Na té světlé barvě to musi krasne vynikat. Nemas foto?

Odkaz ke komentáři

Co jsem se dival tak po republice na prodej zhruba deset kousku a zacina to na cene 1.3 mega coz neni jich zase tolik na prodej jak pises Maro. Nevim zda to nebyla ironie 🙂

jinak dnes výlet do Adršpachskych skal dokud tam nejsou Poláci...včera tam prý bylo úplně prázdno a klid tak snad to bude fajn.

Tak pekný vikend kluci.

Odkaz ke komentáři

dyt modrá m3 na bazoši začíná na 1.2mil s 30000km 😄 a určitě sleze ještě dolů, jestli se toho potřebuje rychle zbavit... ano je jich dost a bude ještě víc, protože přijde nová řada a tahle starší se ještě propadne víc cenově...

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

https://tn.nova.cz/clanek/parta-v-bmw-radi-i-po-smrti-kolegy-pri-nehode-mel-zabit-dalsi-dva-lidi.html

Tvl to je divny. Jedine ze by v me barve byla M2. Neznam nikoho v okoli kdo ma šmouli barvu v M3. 

Jinak ta holka zitra prý podstupuje řadu operaci ale predstava že se zepta kde má rodiče...tvl. šileny tohle. Šileny.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Ja mam pruser docela..

Včera mi volal Strakoš cely naštvaný že budeme vypinat celý servis 30.7.na celý den(moje vyvolaná stavba) A ze na me pošle právniky apod.kecy přitom jsem mu slušně vysvětlil že vše se dela pro zkvalitneni dodávky...no nic. Horši je ze

mam jet za 3 tydny k nemu na servis. Tak mam dilema co s tim. Aby mi neudelal neco s autem. 

Vcera jsme se vraceli v nejvetsim slejvaku z Prahy a ja jel 110...me predjizdeli Fabie 150 a vic...absolutne bez pudy sebezáchovy pritom nebylo videt na krok. Poprve jsem zacal premýšlet ze to prodam a koupim Kodiaka v RS. Ty vole nevim....

Odkaz ke komentáři

si tam užij predraženej servis.... Řeknu jim at mě objednají na záruku zadní levý světlo, že je v prdeli blikač... a pak mě zavolaj, že ho neobjednali a mám tam auto 2 dny nechat... no holt, sem asi blbej zákazník co neumí číst... minule sem jim říkal at objednaj lambda sondu, že je v háji a musel sem tam znovat dojet za 14 dní...

v praze v soukromém servisu mě dělali horní uložení, odklony a geometrii na počkání a hodinovka je prakticky 3x menší než v HK v BMW!!, holt praha je v tomhle super....

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Ono jako když máš defacto monopol ? Kde je další autorizák ? Kdyby byly tři ve městě jako v Praze tak je to někde jinde. 

Od nás tady jezdí s MB taky na servis do Německa, protože to tam je podstatně levnější... Ono když máš další "konkurenci" 80Km daleko, tak si můžeš slušně diktovat podmínky..

Odkaz ke komentáři
před 23 hodinami, marekczek napsal:

si tam užij predraženej servis.... Řeknu jim at mě objednají na záruku zadní levý světlo, že je v prdeli blikač... a pak mě zavolaj, že ho neobjednali a mám tam auto 2 dny nechat... no holt, sem asi blbej zákazník co neumí číst... minule sem jim říkal at objednaj lambda sondu, že je v háji a musel sem tam znovat dojet za 14 dní...

v praze v soukromém servisu mě dělali horní uložení, odklony a geometrii na počkání a hodinovka je prakticky 3x menší než v HK v BMW!!, holt praha je v tomhle super....

BW Motors?

Odkaz ke komentáři

Maro jsi traged. Ja do Stratosu jezdim uz pet let a v pohode. Nikdy zadny problem. Porad je to misto kam muzes prijit a omlatit jim spatne udelanou praci o hlavu. Vse pod kamerama.

Mam dotaz. U M3 mam homologovane zatmavenou zadni cast vozu. Muzu mit na zadnim skle nalepenou samolepku cca 24 cm dlouhou nebo je to problem? Mate zkusenosti?

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím, mám tady takový záhadný problém. Z ničeho nic náhodně začne blikat displej climatronicu, po chvíli se k tomu přidá kontrolka airbagu, která se rozsvítí a "pulzuje" ve stejném rytmu jako climatronic a občas k tomu na maxidotu vyskočí "snímač oleje do dílny". A teď se k tomu přidá i to, že pokud je to auto v téhle " chybě" tak nejde nastartovat, prostě jen točí a nechytne, musím třeba 2x 3x vypnout zapalování a zase zapnout aby chytlo. Tato chyba se objevuje absolutně náhodně a neobjevil jsem žádný spouštěč toho. Jinak auto jezdí absolutně bez problémů a vše funguje. Na odkazu video jak bliká climatronic.Díky za každou radu.https://drive.google.com/file/d/1LCbdYU5Kk29SsHvF5B61BJq0NzYHi9sQ/view?usp=drivesdk
    • Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018
    • Dovoluji si předpokládat že ti nevylejzaj kuličky na čepu pořádně promazat a nezasunutou kouli vyzkoušet ve svěráku pomocí té páky jestli se ty kuličky aretují jak mají. upozorňoval mě na to technik že se to může stát
  • Vytvořit...