Radas Odesláno Leden 16, 2021 Sdílet Odesláno Leden 16, 2021 (upraveno) @Konny když jsem laboroval s otevřením dveří bez zámku z důvodu prasklého lanka, tak jsem měl ven i vložku zámku, kterou jsem chtěl nahradit vložkou s klíčem. Ta vložka byla vsunutá do původního otvoru a zajištěná torxem z boku dveří. Buď jsem tam žádný mechanismus na otevření neměl, nebo nevím jak to vypadá. @Terbii podívejse co tam máš přesně, sundáš plastovou krytku záslepky a bude tam vložka pro klíč, tak to půjde jak píše Konny, ale pokud zde pod plastovou krytkou bude tato vložka viz foto, tak budeš muset asi postupovat jak píše @header009 Upraveno Leden 16, 2021 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 16, 2021 Sdílet Odesláno Leden 16, 2021 @Radas my si nerozumime. Na zamku mas misto (viz. foto), do ktereho je vsunuta vlozka zamku a tim se ovlada otacenim zamknuti a odemknuti zamku. Kdyz mas misto vlozky zamku zaslepku (je jedno jestli je plastova nebo kovova), tak do ni staci vyvrtat diru a pak pres tu diru vetsim sroubovakem otocis tim dilem v zamku a vlastne odemknes cely auto. Uz si rozumime? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 16, 2021 Sdílet Odesláno Leden 16, 2021 Ok již jsem v obraze, Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 16, 2021 Sdílet Odesláno Leden 16, 2021 Super 👍 Myslim si, ze je lepsi obetovat 1 zaslepku nez treba okynko nebo rozvrtat celou ridicovu vlozku zamku, ktera jde opravnou sadou za 150 Kc opravit 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Leden 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Tak jo, jsem zpět. Mechanik se neozval takže si to musím udělat sám.. Udělal jsem si Teda čas a sundal krytky na obou stranách. U spolujezdce byla tato(1.obrazek) takže do toho vrtat ne e. No budu tedy vrtat u řidiče jak psal@header009(jestli jsem to správně pochopil). Tam jsem Teda sundal také krytku (2.obrazek). Takže mám vrtat přímo do té vložky? 8-10? A jak moc hluboko? Pak tedy zkusit vzít šroubovák a otevřít? Promiňte za tak deb*lní otázky ale nejsem mechanik tak se radši ptám. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Ja bych tedy vrtal u spolujezdce do te zaslepky, pak by stacilo vsunout sroubovak a mel by jsi odemceno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Leden 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Tak já už se v tom ale nevyznám :D. Nahoře se psalo že když tam bude tady ta zaslepka že mám radši vrtat do řidiče. Že je to stejné jedno když to tam je rozbité. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Uz jsem to tu psal. Toto je bezna zaslepka (dela se plastova a kovova). Kdyz ji provrtas, tak uvidis na zamek, ve kterem bude takovy kolecko s drazkou, viz. foto. Do te strcis vetsi plochy sroubovak a otocis jako bys otacel klicem ve vlozce zamku. Tim si odemknes auto. Kdyz u ridice rozvrtas zamek, tak ho znicis a budes muset poridit jiny i s jinym klicem nebo ho pak nechat prestavet na tvuj klic. Takto ti bude stacit koupit jen opravnou sadu za 150 Kc a vlozku si doma opravis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Leden 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Jasněee už to chápu. Díky diky diky diky moc. 👍🏼 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Zlodeji se tak bezne dostavaji do auta, ze vypaci zaslepku a sroubovakem si auto odemknou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Leden 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Takže jenom provrtam tu zaslepku, dal ne Super, jdu na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 (upraveno) Presne tak, jen provrtat zaslepku, aby jsi videl na zamek. Do zamku, ktery je hloubeji uz nevrtej. Upraveno Leden 21, 2021 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Leden 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Jako.. Nic takového tam nevidím 😅 zkusím vyfotit Vlevo je táhlo od kliky, takže podle předchozího obrázku soudím že uprosted by měla být ta díra na šroubovák. Nic tam ale neni. Nebo mi něco uniklo? Vpravo* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Většina zámků spolujezdce nemá drážku pro vložku,tedy nejde odemknout šroubovákem jako u dveří řidiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Ano, tam by ta cast mela byt. To jsem jeste nevidel, zatim jsem vzdy tu drazku videl i u spolujezdce 😱 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Jako pod záslepkou určitě nic není. Buď je tam zámek, který něco ovládá, nebo krytka. Nebo se pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Leden 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Výborně.. Takže mám páteční auto😅 co teď? Vrtat do řidiče? Ikdyž to stejně ničemu nepomůže když se zámek protáčí ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Ten zamek na fotce je z meho auta od spolujezdce a i na jinych octavkach jsem tam ten oteviraci mechanizmus videl, proto jsem si byl na 100% jistej, ze tak auto otevres 😱 To se ti teda omlouvam za zbytecne vrtani do zaslepky. Tu diru normalne zakryjes tou plastovou krytkou a nic nebude videt 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Leden 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 @Konny Jo v pohodě. Tak za zkoušku nikdy nic nedáš že jo. Krytku jsem tam vrátil zpátky. Nebude tam třeba nějak zatykat dovnitř? Nebo něco? Jinak Teda. Už mě nic jiného nenapadá, přes kufr to nepůjde, u spolujezdce taky ne a u řidiče tedy předpokládám taky ne když se zámek protáčí. Co teď? 😅 Okno ven? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Leden 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 A nebo zavolat zámečníka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Okno na vrakaci seženeš za 200, proveď destrukci bočního okna a otevři zevnitř, v případě safelocku by mělo fungovat otevření se zapnutým klíčkem v zapalování v poloze 1.V případě lze otevřít pomocí klínu a odklonění dveří v horní části, ale obávám se, že Tě safelock nepustí a klíček do zapalování nedostanešOdesláno z mého 5060D pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Rozbit sklo z prednich dveri bude asi nejlepsi, druhe sezenes za pakatel, jen bude opruz to uklizeni toho skla. Kdyz pak das klic do zapalovani a nastartujes budiky, tak se ti vypne safelock a pak uz si ovladacem ve dverich auto odemknes. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 (upraveno) Pořádně ho odmasti, pořádně ho prolep izolepou, stačí i obyč průhledná. Když si s tím dáš 15 minut práce a okno rozbiješ jako člověk nějakým ostrým hrotem a ne jak feťák dlažkou, tak si ušetříš hromadu práce s úklidem. Taky už jsem to dělal 😄 Garantuju ti, že zvuk kdy se ti dostane střep do pojezdu sedačky ti zježí chlupy i v nose 😄 @Konny Stejnej zámek jako má tady majitel jsem viděl na octavia 1 i já, proto jsme si nerozuměli na minulé stránce ;) Upraveno Leden 21, 2021 uživatelem header009 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 @header009 ja jsem prave jeste nevidel predni zamek bez toho mechanizmu, proto jsem si byl jistej, ze to auto takto otevre. Mozna se to lisi face a predface, protoze jsem zamky opravoval temer vzdy u predface octavek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 @Konny pravě u mé predface jsem to měl bez mechanizmu otevření pro zámek. Proto jsem také řešil otevření dveří přes tapec při prasknutém lanku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Leden 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 před 19 minutami, Konny napsal: @header009 ja jsem prave jeste nevidel predni zamek bez toho mechanizmu, proto jsem si byl jistej, ze to auto takto otevre. Mozna se to lisi face a predface, protoze jsem zamky opravoval temer vzdy u predface octavek... Já mám poface no. 🙂 achjo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Mozna se to lisi, jestli maji dvere od spolujezdce vlozku zamku od vyroby nebo ne popr. nekdo muze vlozku zrusit nebo uz menit zamek atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Terbii Odesláno Leden 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Jasně no. No nic já jdu shánět nové sklo a bude😁 teď otázka jestli se mi ty dveře zevnitř vůbec podaří otevřit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 (upraveno) Já zas měl za to, že všechny předface měli klasickou vložku zámku pro klíč u spolujezdce, nebo ty co jsme měli MR97 a MR00 to tak měly.. Jinak možná jsem to tady někde psal, místní zámečník chtěl bůro za odemčení bez poškození vložky. Prej cca 30 sec. 4000 práce a 1000 doprava 10 km Upraveno Leden 21, 2021 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 21, 2021 Sdílet Odesláno Leden 21, 2021 Tak za tuto cenu máš sadu zámku, boční okénko, a k tomu okenu s mikrovláknovou útěrkou 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.