CvencA Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Co tím myslíš "nekompletnost"? Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 28, 2022 Sdílet Odesláno Únor 28, 2022 Folie parada, taky jsem je kvuli prckovi na GLKacko nechaval delat. Jediny, co se mi na tech dodelavanejch oproti origo z fabriky nelibi jsou ty draty vyhrejvani, co jdou videt Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 1, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2022 @CvencA rekneme, ze mam ted predni sedadla z Weissach package 😄 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 1, 2022 Sdílet Odesláno Březen 1, 2022 nezapomeň udělat fotku než to tam vrátíš a možná i té praskliny Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 1, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2022 Jo, to je v planu. Ted jsme jeli s prckem k doktorovi, tak snad to neprepinoval. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 1, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2022 Takhle to ted vypada Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 1, 2022 Sdílet Odesláno Březen 1, 2022 Teda to ti psi pořádně sežrali 🤦 Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 1, 2022 Sdílet Odesláno Březen 1, 2022 Co to zas je :D Snižování hmotnosti aby zvýšil EV dojezd [emoji38] 2 Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Březen 1, 2022 Sdílet Odesláno Březen 1, 2022 před 5 hodinami, Mezonek napsal: Takhle to ted vypada 😮Tvl. co to je za vybydlenej pelech 😮, proč? Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 2, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2022 Mel sem od lonskeho jara rozbita zada sedacek, jak se mi v tom utrhlo par kusu dlazby... Ted sem to nechaval opravit. Uz je mam vyzvednute, vecer to budu instalovat zpet. Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Březen 2, 2022 Sdílet Odesláno Březen 2, 2022 A jo, trochu si vzpomínám, jak si to psal. Ty to auto taky nesetris co? Ale to chce, auto má sloužit majiteli, ne naopak. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 2, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2022 Jak rikas 😉 Proste je to porad jen dopravni prostredek... 1 Odkaz ke komentáři
Babik78 Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Tady byl někdo v Brně a nedal o sobě vědět??? Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 4, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 (upraveno) Byl a vubec nic nestihal. Kazdy den doktor + zubar, veterinar, auto na folie, na opravu tech zad a vcera pres Libereckou nemocnici domu. Uz se tesim, az to bude nekdy min hekticke... Jinak koukam, ze predevcirem to byl rok, co jsem si boruvku vyzvednul. S tim, ze ma ted najeto necelych 30tis ma za prvni rok najeto pulku toho, co mel stribrnak. Ale taky to vypada, ze od 1.4. nakluseme povinne do kanclu, tak to zase bude naskakovat... Upraveno Březen 4, 2022 uživatelem Mezonek Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 4, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Oprava docela vysla - deformace je tam sice znat, ale kdyz jsem to nasadil zpet, tak v interieru to neni skoro videt. Udelali to pekne. A to jsem zapomnel nafotit, jak byla ta skorepiba popraskana... Odkaz ke komentáři
Babik78 Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Vzhledem k tomu, že nevím jak to vypadalo předtím, tak tam nějaké deformace vidím, ale nevím jestli origo nebo poškození. Jinak kolik toho najezdís vzadu??? [emoji16][emoji16][emoji16]Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Březen 4, 2022 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Zkusim najit, jak to vypadalo predtim - ono se to pomerne spatne fotilo... A nejde o to, kolik najezdim v zadu, ale jde o ten pocit 😉 Ty nejvetsi diry vypadaly takhle Odkaz ke komentáři
Babik78 Odesláno Březen 4, 2022 Sdílet Odesláno Březen 4, 2022 Rozumím, to byl pokus o odlehčení situace.Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
Babik78 Odesláno Březen 5, 2022 Sdílet Odesláno Březen 5, 2022 Konečně vidím fotky, tak to si myslím, že výsledek je perfektní!!Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Duben 1, 2022 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2022 Dalsich par km za nami a vse porad funguje, jak ma. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červen 5, 2022 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2022 Nedavno postupka a jezdime dal. S naskakujicima km se to zavina vic a vic chovat tak, jak bych ocekaval. Myslim, ze v 50ti tis si to konecne sedne tak, at je to ideal s ohledem na jizdni projev... Holt moje chyba, ze jsem ted moc nejezdil... Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Červenec 9, 2022 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2022 Dnes vyroci 2 Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 14, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2022 Servis v 50k hotovy. Menili tentokrat jen desticky misto komplet brzd u stribrnaka - je videt, ze jezdim mnohem pomaleji. Jen klasika - pocitadlo servisniho intervalu jsem pak musel resetovat sam podle navodu z YT a byl jeste problem s kamerama, ktery jsem resil resetem do tovarniho nastaveni. A jako nahradni auto byla XC60 - prekvapilo me, jak pusobi oproti Ecku lacine... Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Září 14, 2022 Sdílet Odesláno Září 14, 2022 Ten servis dělal nějaký garážník, že neumí resetovat interval nebo co? Vždyť to museli mít na diag. Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Září 14, 2022 Sdílet Odesláno Září 14, 2022 1 hour ago, Mezonek said: Servis v 50k hotovy. Menili tentokrat jen desticky misto komplet brzd u stribrnaka - je videt, ze jezdim mnohem pomaleji. Jen klasika - pocitadlo servisniho intervalu jsem pak musel resetovat sam podle navodu z YT a byl jeste problem s kamerama, ktery jsem resil resetem do tovarniho nastaveni. A jako nahradni auto byla XC60 - prekvapilo me, jak pusobi oproti Ecku lacine... No jaka vybava u toho XC ? Jinak oni maj ten interier tak nejak vsude stejnej. Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 15, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2022 @Lancelot no, evidentne zapomneli/neprekontrolovali... @MichalF byla to nejaka nizsi vybava. Slo ale obecne o pocit z toho auta - roletka v kufru jak na Octavia 1, pocit ze vsech ovladacich prvku takovy, "gumovy" chod... auto hodne hlucne a houpalo se tak, ze jsem i kontroloval jestli nemam podhustene pneu... Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 16, 2022 Sdílet Odesláno Září 16, 2022 V 14. 9. 2022 at 17:27, Mezonek napsal: Servis v 50k hotovy. Menili tentokrat jen desticky misto komplet brzd u stribrnaka - je videt, ze jezdim mnohem pomaleji. Jen klasika - pocitadlo servisniho intervalu jsem pak musel resetovat sam podle navodu z YT a byl jeste problem s kamerama, ktery jsem resil resetem do tovarniho nastaveni. A jako nahradni auto byla XC60 - prekvapilo me, jak pusobi oproti Ecku lacine... Co to je za servis? To je jak od garážisty, kterej neumí ani vynulovat servis. Pak je i relevantní otázka, co ještě zapomněli? Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Září 16, 2022 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2022 @TomasB Klasika autorizak - Merbag Hollerich - ten co tam jezdim uz 4roky. A co zapomneli - no...brzdy brzdi a kola jeste neupadly 😉 Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky