Jump to content

E300de kombi - Boruvka

Recommended Posts

Byl a vubec nic nestihal. Kazdy den doktor + zubar, veterinar, auto na folie, na opravu tech zad a vcera pres Libereckou nemocnici domu. Uz se tesim, az to bude nekdy min hekticke...

Jinak koukam, ze predevcirem to byl rok, co jsem si boruvku vyzvednul. S tim, ze ma ted najeto necelych 30tis ma za prvni rok najeto pulku toho, co mel stribrnak. Ale taky to vypada, ze od 1.4. nakluseme povinne do kanclu, tak to zase bude naskakovat...

Edited by Mezonek

Vzhledem k tomu, že nevím jak to vypadalo předtím, tak tam nějaké deformace vidím, ale nevím jestli origo nebo poškození. Jinak kolik toho najezdís vzadu??? [emoji16][emoji16][emoji16]

Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Nedavno postupka a jezdime dal. S naskakujicima km se to zavina vic a vic chovat tak, jak bych ocekaval. Myslim, ze v 50ti tis si to konecne sedne tak, at je to ideal s ohledem na jizdni projev... Holt moje chyba, ze jsem ted moc nejezdil...

C27424BA-FA90-44BE-8BE6-382FDF527435.jpeg

• 1 month later...
  • 2 months later...

Servis v 50k hotovy. Menili tentokrat jen desticky misto komplet brzd u stribrnaka - je videt, ze jezdim mnohem pomaleji. Jen klasika - pocitadlo servisniho intervalu jsem pak musel resetovat sam podle navodu z YT a byl jeste problem s kamerama, ktery jsem resil resetem do tovarniho nastaveni. A jako nahradni auto byla XC60 - prekvapilo me, jak pusobi oproti Ecku lacine...

1 hour ago, Mezonek said:

Servis v 50k hotovy. Menili tentokrat jen desticky misto komplet brzd u stribrnaka - je videt, ze jezdim mnohem pomaleji. Jen klasika - pocitadlo servisniho intervalu jsem pak musel resetovat sam podle navodu z YT a byl jeste problem s kamerama, ktery jsem resil resetem do tovarniho nastaveni. A jako nahradni auto byla XC60 - prekvapilo me, jak pusobi oproti Ecku lacine...

No jaka vybava u toho XC ? Jinak oni maj ten interier tak nejak vsude stejnej. 

V 14. 9. 2022 at 17:27, Mezonek napsal:

Co to je za servis? To je jak od garážisty, kterej neumí ani vynulovat servis.

Pak je i relevantní otázka, co ještě zapomněli?

• Ol@f locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...