ketys Posted March 27, 2023 Author Share Posted March 27, 2023 12 stupnu + bezvetri a pod mrakem => da se s tim uz vyjet :-)) Kdyby svitilo slunicko, bylo by to jeste lepsi. 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 před 1 hodinou, ketys napsal: 12 stupnu + bezvetri a pod mrakem => da se s tim uz vyjet :-)) Kdyby svitilo slunicko, bylo by to jeste lepsi. vydrž během 48 hodin tam máš sníh 0 Quote Link to comment
ketys Posted March 27, 2023 Author Share Posted March 27, 2023 @Ol@fvšak už sněží :D aspoň jsem dobil baterku jízdou a prohřál všechny komponenty :D 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted March 27, 2023 Share Posted March 27, 2023 jsem chtel přezouvat v pátek a vysral jsem se na to, na vikend beskydy a pristi tyden ctvrtek polygon a okruh a myslim ze budu rad ze se pocasi na tu akci zlepsi a budu to moc jet na letnich 0 Quote Link to comment
ketys Posted March 27, 2023 Author Share Posted March 27, 2023 @Ol@fjj, no ja tam, kde jsem jel, tak byly po ceste sem tam znacky s povinnou zimni vybavou, ale spolehal jsem na to, ze to nebude nikdo kontrolovat pri takovy teplote nad nulou / nebo ze me nikdo nezastavi :D S prezutim Volva cekam, loni na aprila taky snezilo a myslim i Velikonoce nebyly nic moc... 0 Quote Link to comment
ketys Posted June 11, 2023 Author Share Posted June 11, 2023 Dneska jsme prubnuli rodinny vylet, jednodenní…vleze tam kočár, batoh, prebalovaci taška, nějaký další prkotiny…věřím, ze bych se tam dozadu vlezl ještě s menší cestovkou, za me OK 🙂 v červenci frcime na servis, asi přespime v Olomouci, takže to naložim ještě trochu víc 😅 1 Quote Link to comment
Petr81 Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 A jak to je bez větrného štítu? Děti jsou sice "utopený", ale i tak to ve Fordu šlo vzadu max. do 70km/h.... Netočí se dozadu nepříjemně vzduch? 0 Quote Link to comment
ketys Posted June 11, 2023 Author Share Posted June 11, 2023 S Aircapem v pohode, ale nesmí foukat, což dneska zrovna bylo, takže jsem strechu po chvíli dával zpet. Jsme ještě navíc nachlazení, takže jsem to nehrotil. Když ale nefouka, tak pohoda jízda je v klidu… jezdím s detma tak do 100kmh, výjimečně rychlejší predjeti…protože Julii se dela spatne…složena střecha ji ale pomáhá 🙂 0 Quote Link to comment
ketys Posted July 3, 2023 Author Share Posted July 3, 2023 Dneska svižný přelet do Olomouce na servis B 🙂 počasí krasny, jízda v tricku i přes Karlovu Studanku na pohodu…a auto prý v top stavu, jako nový 🙂 2 Quote Link to comment
Lancelot Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Dnes bylo fajn počasí na jízdu, závidím kabriolet.👍 Musel jsem si vystačit s rukou z okýnka. Na příští sezónu jsem si dal závazek motorku/kabrio nebo kombo 😁 0 Quote Link to comment
Eddie29 Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 S motorkou ti můžu pomoct, ja uz na tom jezdit asi nebudu.... 0 Quote Link to comment
Lancelot Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Díky, ale musím začít tím, že si udělám na moto řidičák. 0 Quote Link to comment
Eddie29 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Ja ho taky ještě neměl hotovej, kdyz jsem ji koupil[emoji3] Hroznej pocit, dívat se jak ti to kámoš veze domů.. [emoji3] 0 Quote Link to comment
ketys Posted July 7, 2023 Author Share Posted July 7, 2023 Je třeba ji od mala ukázat, k jaký značce tíhnout 😂 1 Quote Link to comment
raym0n Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 A pro koho ze jsi tohle kupoval? 🙂 0 Quote Link to comment
ketys Posted July 10, 2023 Author Share Posted July 10, 2023 To né já, to babička s dědou :-))) 0 Quote Link to comment
ketys Posted July 29, 2023 Author Share Posted July 29, 2023 “Nechces jít uspat Krystufka v kočáru na čerstvým vzduchu?” Jasne! 1 Quote Link to comment
CvencA Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 Jasný, kočár to přece je a dost slušnej.👍 0 Quote Link to comment
raym0n Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 40 minutes ago, ketys said: “Nechces jít uspat Krystufka v kočáru na čerstvým vzduchu?” Jasne! Tak to je super forek 😄 mladej je ocividne siroko daleko jedinej, kdo ma rucne skladanou postel od AMG 😉 Ja vyslal zenskou na dychanek, sam jsem ted cetl o pejkovi a kocicce juniorovi, ten to zalomil, ale desne se tomu branil, to vis, jen v obyc posteli a na foru koukam na tohle, parada, sam bych to nejradsi taky zapichl 😄 at se dari, chlapi! 0 Quote Link to comment
ketys Posted July 29, 2023 Author Share Posted July 29, 2023 No žena je prave taky venku dneska, teď se pokouším ho uspat v postýlce a teda řeknu ti, ze v tom autě to bylo jednodušší a zábavnější 🙂 0 Quote Link to comment
ketys Posted August 6, 2023 Author Share Posted August 6, 2023 Tohle bude v něm 😂 3 Quote Link to comment
Lancelot Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 Paráda. Navíc správné držení volantu 😉 0 Quote Link to comment
Eddie29 Posted August 7, 2023 Share Posted August 7, 2023 My doma uplne to samé..Jak kazdej den nejde tak dvakrát na pul hodiny do auta, tak je problém. Dokonce uvažuji o nějakým nepojizdnym na dvur[emoji3]PS. Nemáte kdyztak někdo něco? Eko daň mi nevadí, jsem invalida[emoji3] 0 Quote Link to comment
TomasB Posted August 8, 2023 Share Posted August 8, 2023 No aby jsi pak neměl problém spíše s likvidací. To spíše se domluvit s vrakáčem na odkupu něčeho, co je už vyřazené. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts