Jump to content

Kabrio s AMG znakem

ketys

Recommended Posts

V 7. 8. 2023 at 22:12, Eddie29 napsal:

My doma uplne to samé..
Jak kazdej den nejde tak dvakrát na pul hodiny do auta, tak je problém. Dokonce uvažuji o nějakým nepojizdnym na dvuremoji3.png
PS. Nemáte kdyztak někdo něco? Eko daň mi nevadí, jsem invalidaemoji3.png

Ještě, že mému synovi stačilo mít jen vlastní klíče od auta 🙂 . 

• 1 month later...

Tak to je na chuti, každého soudruha. Na Laguně jsem jezdil Continental Sport Contact, ale sadu jsem většinou nedojezdil, protože jsem strihnul dráty. Teď na Espace jsem jezdil Hankooky a na [emoji198] jezdím ani nevím co. Mám tam prémiovku, runflat, a MO. Řešil jsem zimáky. Nokiany v runflatu se nedělají. Tak jsem hrabnul po tom co mělo označení MO a bylo. To že guma byla o 200Kc dražší než bez MO jsem neřešil.

Odesláno z mého ONEPLUS A5010 pomocí Tapatalk

NA Volvu jsem měl od novoty Micheliny PS4S, na Audině Dunlopy. Oboje dobrý. Teď jsem měnil na obou autech a dal na doporučení kamaráda vlastníka pneuservisu a dal Goodyear, EAGLE F1 SUPERSPORT a musím říct, že velká pecka a za mě fungují líp i než ty Micheliny, o Dunlopu ani nemluvě

Já mám na posledním Superbu z výroby Continental, typ teď z hlavy nevím, ale na mokru tak strašně kloužou,  několikrát jsem se v zatáčce až lekl, když to nechtělo zatočit  a to jezdím spíš jak důchodce. Na druhém mám asi 3 roky staré a ty drží jak přibité, ale zase jsou hlučnější. Do Conti bych já nešel.

před 9 hodinami, Petr81 napsal:

NA Volvu jsem měl od novoty Micheliny PS4S, na Audině Dunlopy. Oboje dobrý. Teď jsem měnil na obou autech a dal na doporučení kamaráda vlastníka pneuservisu a dal Goodyear, EAGLE F1 SUPERSPORT a musím říct, že velká pecka a za mě fungují líp i než ty Micheliny, o Dunlopu ani nemluvě

počkej až se dostaneš na 5-4mm vzorku budeš je nenávidět jakmile bude jen trochu vlhko.

před 12 hodinami, ketys napsal:

Tak to by měla vyresit jen návštěva a jina nálepka. Dik

A další téma, mám sjety gumy, přední teda už fakt KO na hranách 😅 řeším teda jestli jít znovu do ContiSportContact 5P nebo zkusit něco jiného. Aktuálně najeto něco kolem 13k

Nevím jakej jizdní styl preferuješ ale pokud se rád svezeš i když je to cabrio tak Mi PilotSuperSport, jakmile je ohřeješ je to někde jinde než PS4S a to platí i když  PS4S a PS5 mají být náhrada za to. PS5S nebudou ještě dobré dva roky pro aftermarket takže pokud nechceš PSS tak vem PS4S.

• 2 months later...
Před hodinou, ketys napsal:

Ano, ze se něco doméně? Nebo ano, ze muzu odpojit? 😅

nemáš v místě parkovaní 230V ? nejspíš budeš muset poslat ofiko dotaz na MB zákaznické a uvidíš jaká bude reakce.

Jestli by nebylo lepší pokud chybí 230V koupit nějakou další baterii, připojit ji k té vestavené a jedou za čas tu druhou odvést domů a nabít. Vyjde to levněji než řešit pak problémy v servisu.