ketys Odesláno Leden 15, 2024 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2024 Koukal jsem jak na windy, tak na pocasi pres iphone ... nic nehlasilo snezeni a stejne napadly tak 3-4 cm :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 15, 2024 Sdílet Odesláno Leden 15, 2024 No je fakt, ze u nas melo vcera snezit podle vsech predpovedi a nakonec prd, jen dopoledne azuro 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 16, 2024 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2024 V půlce únoru si při 16 stupních a sluníčku vyvětrat hlavu ... když jsem to kupoval, tak jsem nečekal, že mi bude sezóna začínat tak brzo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 16, 2024 Sdílet Odesláno Únor 16, 2024 tak alespoň si vyčistíš hlavu. ještě výfuk musíš koupit, aby ti to střílelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 20, 2024 Sdílet Odesláno Únor 20, 2024 Takovyhle cisteni hlavy by se mi taky libilo👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 22, 2024 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2024 Příběh "Jak mi globální oteplování zachránilo auto". Protože bylo teplo, tak už jsem samozřejmě jezdil a měl jsem auto 3 týdny na dvoře... když nehlásí nějaky mordor nebo krupobití, tak to mám radši po ruce, když ta garáž není u bytu ... No, a jak ted hlasili a pripadny snezeni, tak jsem auto predminulou sobotu umyl a měl v plánu ho schovat ... přijedu ke garáži, otevřu a tam tohle překvápko ze stropu ... jakože, nevím, kdo při mě stál, ale fakt štěstí :-) Tak jsem zase odjel na dvorek, sníh nesníh ... lepší než mít na autě tohle... některý kousky byly silný tak 2 palce ... No a budu mít teda jinou garáž... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 22, 2024 Sdílet Odesláno Duben 22, 2024 No ty kravo, tak to je teda stesti jako prase! 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Duben 23, 2024 Sdílet Odesláno Duben 23, 2024 Přesně to znám, rodiče si koupili nového žigulíka, 2106 (1600) byl tehdy ten nejlepší. Postavili i kvůli němu novou dvougaráž a pod trámy na strop se natloukl heraklit (nebo jak se to jmenovalo) a udělala se hezmá stropní omítka. Asi po dvou letech co to bylo postaveno šel taťka jeden den do garáže (s autem se jezdilo tak 1x do měsíc, měli jsme ještě jiné) a strop o ploše tak 3m2 spadl na auto. Nějací parchanti zvrchu vyžrali celý ten polistyrén, zůstala tam jen ta vrstvička rábicu a jednou to už nevydrželo ... . Takže náš klenot utrpěl pár šrámů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Babik78 Odesláno Duben 23, 2024 Sdílet Odesláno Duben 23, 2024 Tvl, já jsem teď poslední dva nasranej permanentně, ale tohle najít na autě by mě asi rozbrečelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 23, 2024 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2024 Jako přijít a vidět tohle pripadne na autě, asi by me to taky poslalo do kolen 🥲 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 23, 2024 Sdílet Odesláno Duben 23, 2024 twl by me jeblo a zaroven zajimalo kolik by zachranilo PPF nastesti se to nedozvime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 24, 2024 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2024 jakože ja to prikryvam ještě kryci plachtou, takže to by se moc neotestovalo ... spíš by mě zajímalo, kde by byla jaká promáčklina, protoze nektery ty kusy byly fakt tezky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 24, 2024 Sdílet Odesláno Duben 24, 2024 Ještě že si tam auto neměl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 25, 2024 Sdílet Odesláno Duben 25, 2024 To máš vlastní nebo pronájem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 27, 2024 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2024 Pronájem, už mám novo, s elektřinou, takže odpadá nutnost s tím v zimě nekam jezdit a nabijet to 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Duben 27, 2024 Sdílet Odesláno Duben 27, 2024 Takovýhle krásný auto ti má parkovat a stát u vlastního baráku ve vlastní garáži.🤔 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 28, 2024 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2024 Pracuje se na tom 🙂 čekali jsme 5 let na obecní pozemek, ale ten starosta…skoda mluvit. Tak už jsme to loni vzdali a budeme bydlet jinde…doufam, ze do konce 2025 to bude 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 2, 2024 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2024 Po servise, stav noveho vozu bez škrabancu a tukancu :-) To je po 3 letech dobry :-))) A smal se, že jsem z toho udelal family car ... když viděl 2 sedačky vzadu ... tak jsem ještě dodal, že v kufru vozím kočár a skoro mi až nevěřil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 20, 2024 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2024 Ten cas ale leti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 16, 2024 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2024 Jsem šel dobít baterku ... a když tak smutně koukal a bylo pěkně, tak přibylo 50km na tachometru :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Listopad 17, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2024 To je jasný, to chce 👍👍👍. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Listopad 24, 2024 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2024 Dobre si udelal. U nas je dnes o 15 stupnu vic nez vcera, tak sem jel taky nakoupit oklikou pres vapku. Cestou strecha samozrejme dole 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 9, 2025 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2025 Dneska připomínka stk po 4 letech datovkou. Letí to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 21 Autor Sdílet Odesláno Únor 21 Cau kluci ... premyslim, ze to poslu do sveta, kdyby mel nekdo zajem, ozvete se... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 27 Sdílet Odesláno Březen 27 Co by byl nastupce !? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.