Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

:D ty mi dáváš jajo

Konny: děkuji, to by byl ten správný impuls se koupi :)

Nemáš zač, jinak pak dám ještě vědět, jaký mám zkušenosti, ale myslím si, že budou více než dobré :palec:

Kube: v chlupatých růžových bačkůrkách se řídí nejlépe :D :lol:

MIŠEL TADY TY BY TAKY PÍSKALY A BYLO BY TO I S PODSVÍCENÍM :D TO BY BYL DOBRÝ ÚLET JE NARVAT NA PEDÁLY :smich::lol: :D

http://www.logbal.cz/hracky/vyrobky/8592386500516/

Tak k tomuto není co dodat :D :huh:

Odkaz ke komentáři

Razty: co na to říct :) chtěl jsem nevrzající pedály, ne svítivou kačenku (vypadalo by to jako laciný tuzing) :lool:

Razty a Kube: vy si ze mě děláte dobrý den pánové :D copak vám nevržou ty gumy? :D

Odkaz ke komentáři
Razty: co na to říct :D chtěl jsem nevrzající pedály, ne svítivou kačenku (vypadalo by to jako laciný tuzing) :)

Razty a Kube: vy si ze mě děláte dobrý den pánové :D copak vám nevržou ty gumy? :D

MIŠEL MI UŽ NEVRŽOU :D MÁM RS ;)

A DOBRÝ DEN SI Z TEBE NEDĚLÁME , MY UŽ JSME S KUBEM TAKOVÁ VESELÁ KOPA :lool: :)

Odkaz ke komentáři

Voe ja uz jsme v praci pres 14dni a prsi tredu frcim domu. Internet je vsemocna vec. A tim ze uz nemuzu bylo mysleno :D bo rano ridim. Ted delam pauzu :lool:

PS: Konny promin za zasirani vlakna :)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

:lool: to máš internet v mobilu, bo jak zvládáš být tak mobilně připojený? nebo taháš v přívěsu rule kabelu na pevný připojení a postupně odvíjíš z klubíčka? :D

Odkaz ke komentáři

Miseli tak treba Free Wi-Fi nebo Wi-Fi hot spot???? V mem pripade Free Wi-Fi na hotelu Formule 1 ve Francii a na Italii mam koupeni usb key na internet a ten chytam v podstate kdekoliv na uzemi Italie. :lool: A proud pro notak si vyrabim v kamionu menicem napeti :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
PS: Konny promin za zasirani vlakna :pivo:

Nic se neděje, mě to nevadí :palec:

zpráva pro Mišela:

tak proběhly další 2 jízdy a můžu říct, že pedály opravdu nevržou, takže pokud nad nima uvažuješ, tak neváhej a kupuj, octa s nima bude i hezky vypadat :)

Odkaz ke komentáři

ty pedály se mi taky líbí, jak se dostanu do ČR objednám je :palec: super :pivo:

jinak to těsnění sání - za studeného motoru když je zima tak se mi taky stává, že zůstanou otáčky vyset po vyšlápnutí spojky, ale cca prvních 30 vteřin jízdy. Je náročná výměna ?

Odkaz ke komentáři

Konny to jsem moc rad. Nekdy si rikam ze by to chtelo extra hospodu po sekci OI bo kdyz se to rozjede tak je v tech vlaknech pak curbes :lol:

Miseli a me nikdy "guma" nevrzala :smich::smich::palec: Musis poradne mazat :P Znas to prislovi ne? :lool: Kdo maze, ten jede :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři
ty pedály se mi taky líbí, jak se dostanu do ČR objednám je :) super :)

jinak to těsnění sání - za studeného motoru když je zima tak se mi taky stává, že zůstanou otáčky vyset po vyšlápnutí spojky, ale cca prvních 30 vteřin jízdy. Je náročná výměna ?

Určitě si je objednej, jsou opravdu super, můžu jen doporučit. Co se týká toho těsnění sání, výměna není složitá (aspoň u mého motoru, ty to budeš mít jiný), s kamarádem (oba jsme to dělali poprvní) jsme to měli za cca 2 hodiny hotový, odšroubovalo se asi 10 šroubů, odpojily se 2 konektory a sání bylo venku, ale jak píšu, ty to budeš mít jiný, takže ti konkrétně neřeknu jaký je u tvého motoru postup výměny :)

Konny: tak to je paráda!!!!! :P

a jde to tam dobře nasadit? říkáte že to jde ztuha a četl jsem taky, že jsou 2 tvary plyn edálu - ty si koupil na aukru a vše pasuje?

Starý pedály jsem trochu nahřál horkovzduškou (byly za ty léta dost ztvrdlý), pak jsem plochu kde se nasazují ty pedály namazal mýdlovou vodou a během 5 minut jsem měl nové pedály nasazený (nejhůř šla spojka), ale vše jsem nasadil jen za pomocí prstů (ani jsem nemusel použít šroubovák apod.) ;) . Co se týká zahnutí pedálu, myslím si, že je jen jeden tvar, to by se jinak prodávalo více druhů těch RS pedálů, takže neměj strach, určitě to bude pasovat ;)

Konny to jsem moc rad. Nekdy si rikam ze by to chtelo extra hospodu po sekci OI bo kdyz se to rozjede tak je v tech vlaknech pak curbes :lol:

Miseli a me nikdy "guma" nevrzala :smich::smich::palec: Musis poradne mazat :lol: Znas to prislovi ne? :lool: Kdo maze, ten jede :lol::lol::lol:

Máš pravdu, někdy by se druhá hospoda docela hodila :lol: a i s tou gumou máš pravdu, kdo maže, ten jede :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
kurde jak to tak vidim . .. v te ruzove by to fakt nebylo marne :smich:

Myslím že zelená a růžová by moc k sobě nešla, tak nechám chrom, ale růžová a bílá jde k sobě perfektně ;) :lool:

Pěkne :lol: Jajina neposlouchej :huh:

Díky a neboj, zůstanu u chromu :smich:

Pěkný!

Nemáš zač :-)

Díky, jinak nasazování byl porod, vůbec to nešlo zašroubovat, ale dílo se nakonec povedlo :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...