Přejít na obsah

Konnyho stokoňová 1.6

Doporučené příspěvky

Tak jak jsem slíbyl, tak sem dávám foto věciček (drobností), které už jsou na autě :P

Najděte 2 rozdíly ;)

post-107-1301941301_thumb.jpgpost-107-1301941321_thumb.jpg

Kube: to už se musíš sám rozhodnout, jestli najedeš ještě nějaký kilometry na starý škaredý zimní gumy nebo už s krásnejma letníma :)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Herdek tady to žije, 1 den se tu neobjevím a xx nových odpovědí :)

Konny: vypadá to hezky, vidím, že i bezpečák se podařil ;) Děkovat nemusíš, rádo se stalo :D

Mišo, čistý auta :D Ty fotky pěkně kecaj :D

Libor: ano, dojíždím zimní, přezutí bude až cca. za 10 dní, pokud pojedu do Škodovky na den otevřených dveří, pokud ne tak ještě o týden později ;)

Kube: 5mm, ty bych ještě ušetřil na příští zimu, mě by ten vzorek stačil ;)

Odkaz ke komentáři
Konny: vypadá to hezky, vidím, že i bezpečák se podařil :D Děkovat nemusíš, rádo se stalo :palec:

Ahoj Peťo, díky za pochvalu, jinak krytky na bezpečák se mi podařilo přichytit tou pěnovou oboustranou páskou co jsem ti říkal a drží to dobře :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

rehy: díky :blink: , jinak je to sice čína, ale vyrábí se ve Španělsku a motor je od Suzuky (samozřejmě nějaký prvky jsou z číny), ale myslím že bude sloužit v pohodě nebo aspoň v to doufám. No než jsem ji koupil, tak jsem si dost o této motorce pozjišťoval a v podstatě si ji všichni, kdo ji má chválí... No vše se uvidí až časem jak bude šlapat :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

MiR: to si piš, že ji někdy na nějaký sraz vezmu, ale až bude moje, nyní patří pořád dědovi, ale mám ji na 100% přislíbenou :)

Razty a Garrett: na svůj věk vypadá opravdu dobře, ale to bude asi díky tomu, že má všechny blatníky, prahy, celou podlahu a všechny nostíky (sloupky) nové + nový lak a co bych vůbec neřekl, že je motor už po 2x GO motoru :lol: . Pokud tímto projde i octa, tak bude určitě taky tak vypadat :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...