Konny Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Protože bylo dneska pěkně a měl jsem chuť něco dělat, tak jsem se pustil do natírání zadních bubnů a vyčistil jsem a opravil pravý podběh u předního blatníku (druhou stranu udělám zítra nebo příští týden) . Jinak příští rok budu muset udělat kompletní renovaci těch podběhů (tzn. sundání blatníků a ošetření i nosníků, protože už začínají taky chytat lišku) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Pěkná práce šikula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 (upraveno) Díky , taky jsem s výsledkem spokojenej, teď ještě dodělat druhou a pak budu vymýšlet co dál PS: proč jsi nepřijel na Vyškovskej sraz? Upraveno Srpen 20, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 dobra práce Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Šikovnej kluk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 (upraveno) Všem moc díky, teď pracuju na druhé straně a tam je to horší než na té pravé straně, snad při broušení neprojdu skrz plech Upraveno Srpen 21, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 (upraveno) Dnes bylo pokračování, no levá strana na tom byla o dost hůř než ta pravá (tak to dopadá, když se víc jak 10 let nečistí podběhy), ale konečný výsledek je myslím dobrý Upraveno Srpen 21, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Pekna prace Marto, jinak zdravim z dovolene z Beskyd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 díky Mišo a přeju hezkou dovolenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Počasí vám teda vyšlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 bylo objednany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 pekna prace :D jaky si pouzival barvy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Díky, jinak jsem použil zinko-hliníkový sprej (je takový hustý a perfektně dorovnal vrstvu obroušeného laku a myslím si, že na čistý obroušený plech bude dobrý i jako antikorozní úprava) a jako barvu jsem použil sprej Motip se stejným odstínem co mám na autě. Výsledek je takový, že pokud člověk o tom neví, že se v tom místě něco opravovalo, tak nic nepozná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 no prave se divam, ze na ty ridicovy strane si toho brousil dost a ze to neni skoro poznat. jelikoz mam na aute zasterky a i kdyz to posledni cca 3 roky cistim, tak mi zacina kvest levy blatnik trochu, protoze se ve skodovce nejak nepovedl a ta dira pro odtok vody je spatne a zustava tam vzdy trochu vody. takze jestli nepujde auto na jaro z domu, tak s tim budu muset taky neco udelat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Poznat to opravdu skoro není, jinak stačilo dát 2 vrstvy toho zinko-hlinikovýho spreje a ta vybroušená vrstva se téměř dorovnala s tím zůstávajícím lakem. Teď to ještě trochu přeleštím voskem a mělo by to být OK. Co se týká té koroze, tak pokud si octu necháš, tak na to ten příští rok určitě mrkni, než se to rozjede víc... Já jsem to teď opravil jak to šlo, ale příští rok půjdou blatníky dolů a pořádně se ta rez z těch blatníků vybrousí i zevnitř a ošetří se i nosníky, když už, tak pořádně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Dobrá práce pane... Taky musím a přesně jak ty se na příští rok chystám na pořádné řešení tak snad to vyjde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Díky, holt je to nemoc octávek, tak s ní musíme bojovat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Ten sprej mam taky je super, vydrží i dost vysoký teploty mam stim nastříkaný krycí pech svodů a pohoda drží nádherně jinak super oprava taky mě to asi bude do budoucna čekat. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 njn, co bysme taky chteli po tak starym aute :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Stare, ale krasne a cim starsi, tim vice zraji :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Díky, já jsem s tím sprejem pracoval poprvé, ale dělá se sním opravdu dobře a vypadá, že i něco vydrží. Před cca 7 lety jsem natíral garážovou plechovou střechu barvou s příměsí hliníku. Dodnes střecha nejeví žádné známky rezivění (před natíráním jsem rezavé fleky obrousil na čistý plech) a tak si myslím, že i tento sprej bude dobrý a jak jsi napsal, snese i dost vysoký teploty :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 no hlavne cumim, ze se ti to podarilo tak hezky rozstriknout. i ta zelena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 asi už to mám nacvičený, když jsem před octou opravoval Š120 :D Stare, ale krasne a cim starsi, tim vice zraji :) máš pravdu, ale snad to zrání (hnití) nebude jako tomu bývalo u dřívějších Škodovek a felicií :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Dnes jsem si na octě udělal takovou maličkost, ale hrozně se mi to líbí a jsem s výsledkem maximálně spokojenej PS: inspiraci jsem našel u Deka a Emiiilia, čímž jim děkuji :) Jinak jsem zvolil nedestruktivní způsob úpravy (tzn. nedělal jsem do patice dírku na protažení káblíku a ani jsem káblík nepájel k napájecímu drátu co jde do světla) a udělal jsem to takto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Cauky Marto,vypada to dobre jak se k tomu dokopu tak to taky poresim dvouvlakno zarovky a draty uz mam asi dva mesice koupeny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Díky Mišo ;) , jinak já jsem to měl během hodiny hotový, tak honem zítra do garáže a kutit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 pozeram ze si to spravil sikovnejsie :) asi to od teba obtiahnem, lebo este to nemam pricinovane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Díky ;) , nechtělo se mi vrtat dírku do toho držáku žárovek a tak jsem to vymyslel tak, že v případě potřeby např. před STK jednoduše odpojím ten káblík nebo vytáhnu rovnou celou žárovku i s káblíkem a nahradím původní žárovkou s tím, že nikdo nic nepozná, že by se nějaká taková úprava dělala :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 22, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Moc pekne, jinak tech svetel na stk neres, nebyl problem nikdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2011 Díky ;) , jinak si taky myslím že na stk by neměl být problém, ale znáš to, náhoda je blbec... Technická mě čeká příští rok, tak mám ještě dost času si to rozmyslet, jestli tu žárovku odpojím nebo to risknu (to samý s led diodama) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.